xinxee je napisao/la:Daj postedi nad svojih komentara , nemas ti pojma o patriotizmu.Mig_Mig je napisao/la:Tuga, jad i cemer ! Ukratko, korumpirana seljacino mars iz svetinje!
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Posamara ih Spaha ono hladnokrvno. Sudija mu dao crveni inace dobio bi i on samar lol. Spaha cist primjer ludog balkanca. Ni prvi ni zadnji. Takvi smo mi narod!
Mislim vecina.
Mislim vecina.
- Probisvjet
- Kontakt:
Garant i zenu bije!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Re: RE: Re: Emir Spahić
Haj nam ti objasni sta je patriotizam?xinxee je napisao/la:Daj postedi nad svojih komentara , nemas ti pojma o patriotizmu.Mig_Mig je napisao/la:Tuga, jad i cemer ! Ukratko, korumpirana seljacino mars iz svetinje!
Biti psihicki bolesnik i siledzija znaci biti patriota?
Spahic u karijeri ima sigurno dvadesetak slicnih ispada. To moze samo neko ko mentalno ima problema.
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: RE: Re: Emir Spahić
Evander je napisao/la:Haj nam ti objasni sta je patriotizam?xinxee je napisao/la:Daj postedi nad svojih komentara , nemas ti pojma o patriotizmu.Mig_Mig je napisao/la:Tuga, jad i cemer ! Ukratko, korumpirana seljacino mars iz svetinje!
Biti psihicki bolesnik i siledzija znaci biti patriota?
Spahic u karijeri ima sigurno dvadesetak slicnih ispada. To moze samo neko ko mentalno ima problema.
Nije on mislio patriota, nego psihopata. Jbg slicne rijeci.![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
moze se komotno napravit "samaranje compilation " 
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Spahic se propisno osramotio na sinocnjoj utakmici. Ali, rijetko je vidjena kolicina ludila koju mi posjedujemo u ekipi. Spahic, Vranjes, Besic i Kolasinac. Da se satvarno potuku sa nekim bilo bi mrtvih. Cak i Vedad ima tu zicu da reagira pocesto neracionalno. Ne znam da li Spahi treba zahvaliti ali ovakvi potezi bi nas mogli kostati u sljedecim kvalifikacijama.
-
risingforce
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bravo-bi ... nas/196127
kakav debilan clanak
"Dok je Emir Spahić u dresu BiH za nas nema zime. Neće nas niko dirati. Možda nećemo puno ni pobjeđivati, ali šta ima veze. Bitno je da je svima jasno da sa nama nema zezanja. "
kakav debilan clanak
Zezate me za ovaj članak? Recite da se šalite.
- Marsal
- Kontakt:
Ako niste skontali sarkazam i ironiju banujte se sa foruma.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Procitajte do kraja clanak , pobogu radi se o sarkazmu.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
-
argentarium80
- Kontakt:
Daj ba sta ste se covjeku natovarili na kosti...Nije jedini slucaj u svijetu, pa gori je Pepe , koji igra u Real Madridu, i simulira, laze, udara, place, valja se, smije mu se cijeli svijet i nikom nista...Pa covjek ima takve zivce, zaduzio nas je i previse da bi mu vi levati iz vasih usranih soba, vecinom nikakvi sportisti srali i moralisali sta treba i kako treba da se ponasa...Fuj ste, nama trebaju da dodju igrati igraci iz premier lige nase pa da budemo u rangu Malte...Al tad cemo biti ok i dobra reprezentacija jer nema Spahica, Dzeke i tih ljudi na koje u zadnje vrijeme sve vise serete....
Sarkazam kod Ace je toliko jak da ga mnogi ne razumiju.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
risingforce
- Kontakt:
iskreno, nisam ni procitao clanak do kraja jer sam vec bio zgrozen onim sta sam procitao.. sada kada sam procitao citav clanak, vidim da ipak nije rijec ni o sarkazmu, nego o pokusaju sarkazma
Dovoljno je samo procitati naslov da se skonta o kakvom se clanku radi, nema potrebe ni citati.edoo3 je napisao/la:Procitajte do kraja clanak , pobogu radi se o sarkazmu.
spahić je što je stariji sve veći i veći kreten
bvb je napisao/la:Dovoljno je samo procitati naslov da se skonta o kakvom se clanku radi, nema potrebe ni citati.edoo3 je napisao/la:Procitajte do kraja clanak , pobogu radi se o sarkazmu.
Bh novinarstvo druze, sta ces
#15.10.2013 !!!
neshvaceni mistik :lol:wobly92 je napisao/la:Sarkazam kod Ace je toliko jak da ga mnogi ne razumiju.
PS pokidao sam se na ono sto je napisao za malu pickicu :lol:
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 30 maj 2016, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam ja htio reci da je clanak los, nego se cudim ovima sto isti shvataju ozbiljno.edoo3 je napisao/la:Bh novinarstvo druze, sta ces
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Google Adsense [Bot], hansbosna i 29 gostiju.