Volio bi da se Krunic odazove jer je kvalitetan igrac i moze valjati u buducnosti ovoj ekipi. Totalno ludilo je prisutno i nekolicina ce se tesko otrijezniti od ovog. Kvazi patrioti idu na kupanje a momak koji dolazi direktno iz tetovaze se iako ponizen do maximuma odaziva i ide igrati u Japan. Da sam bezobrazan zelio bi da se ne odazove ali ne mogu si pomoci i stvarno zelim da se momak napokon obuce u seniorski dres BiH reprezentacije.Adi_Zepce je napisao/la:A.vaz piše da je Rade Krunić naknadno dobio poziv za Kirin Kup, te da će debitovati za repku
Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Kirin Kup: BiH - Danska 03.06.2016.
Ako ne nastupi Ivetić, onda nam ne gine poraz.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Anel Čurić zaslužuje poziv.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Re: RE: Re: Kirin Kup: BiH - Danska 03.06.2016.
Slazem se. Gdje je Veselinovic,Saric,Ahmetovic i Krpic?!High je napisao/la:Ako ne nastupi Ivetić, onda nam ne gine poraz.
Dosao Emir i do Mehmeda, pa izlobirao za ovog malog Krunica.
Al eto trebao je i Veselog pozvati minimalno mjesto Arezine.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zeba bi zlata vrijedio,da poveze redove.
Bolje Arežina nego Hadžić.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sve se moze kad se hocebhsport je napisao/la:Dosao Emir i do Mehmeda, pa izlobirao za ovog malog Krunica.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kad putuju za Japan?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Mešina kardinalna greška je što nije napravio dva spiska (za Španiju i za Japan posebno) i odmah ih "dao u eter" , time bi onemogućio ovim našim kvazi novinarima da imaju ovu kolicinu "materijala". Čovjek je vjerovatno vec ranije dogovorio se sa igracima (Begovic,Dzeko, Medunjanin, Pjanic, Visca...) da oni ne idu u Japan i to je do skora većini nas bilo sasvim ok dok nas od juce nisu poceli "bombardovati"sa nekim "senzacijama iz svlacionice" za koje ce prije biti da su produkt naših gnjevnih novinara nego da su istinite.
Mozda je cijelu stvar jos vise "podgrijala"i Vranješova sinoćnja izjava, mada i dalje mislim da stvari nisu katastrofalne u tolikim razmjerama ni na relaciji igrači-selektor niti igrači-igrači koliko se žele predstaviti.
Mozda je cijelu stvar jos vise "podgrijala"i Vranješova sinoćnja izjava, mada i dalje mislim da stvari nisu katastrofalne u tolikim razmjerama ni na relaciji igrači-selektor niti igrači-igrači koliko se žele predstaviti.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ja da sam selektor napravio bih samo takve rezove. Brat bratu jednu desetoricu igrača više nikad ne bih zvao.
- JavierBosnia
- Kontakt:
SutraPivopija je napisao/la:Kad putuju za Japan?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Goalgetter
- Kontakt:
Da bi napravio rez potrebna ti je baza od 40 do 50 kvalitetnih igraca, sto mi nazalost nemamo i pitanje je hocemo li ikada imati. Ne znam na koju desetoricu mislis, predpostavljam vec koji su, ali mi na sve i jednog igraca u kadru se moramo osloniti da bi imali uspjeha.PeppermintSA je napisao/la:Ja da sam selektor napravio bih samo takve rezove. Brat bratu jednu desetoricu igrača više nikad ne bih zvao.
Zna li se definitivno ko ide u Japan?
Kaže Juka da ne idu Džeko, Beg, Spaha, Mire, Zuka i Bešić.HariTz je napisao/la:Zna li se definitivno ko ide u Japan?
- Goalgetter
- Kontakt:
I Visca nece ici koliko znam.Sheyi je napisao/la:Kaže Juka da ne idu Džeko, Beg, Spaha, Mire, Zuka i Bešić.HariTz je napisao/la:Zna li se definitivno ko ide u Japan?
i ja mislim, jbt nezz sto ga niko ne zove a covjek medju najtrofejnijim igracima lige em je konstantan. godinama igra fenomenalno. razumijem da nema mijesta kad su tu pjanic besic medunjanin... al sad je trebo bit pozvanFidelis je napisao/la:Zeba bi zlata vrijedio,da poveze redove.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg fildžan drzava zivi, pa se ide i na fildzan reprezentaciju
treba im samo dijaspora da puni kasu i da servisiraju nacionalni kljuc i par domacih timova
treba im samo dijaspora da puni kasu i da servisiraju nacionalni kljuc i par domacih timova
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Goran Karačić ne ide u Japan, povrijedio se na današnjem treningu.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- JohnCleese
- Kontakt:
100%dubrovnik je napisao/la:Vjerovatno ima Hrvatske papire pa mu viza nije potrebna. Ocekivao sam nesto slicno i ne bi se zacudio i da jos koji igrac SB ili Zrinjskog dobije poziv. Kada je bal nek je maskenbal.wobly92 je napisao/la:I Arežina dobi poziv. Bilo je i boljih opcija.
..ali covjece 3 utakmice ce proci a mi na samo jednom desnom beku, vise stoperu nego beku.Pa da li se mogao barem jos jedan isprobat Mehmede?!
Koliko-toliko sad bi razuman bio poziv nekom desnom beku iz SB /HSK, sta je sa onim Ćorićem iz SB , ima i HR papire, kad je vec ovakvo stanje makar da ga probamo jer svakako nemamo vise sta dodatno izgubit kad smo vec totalno izgubljeni???
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...