FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Besic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 30 maj 2016, 22:44

kanarinac je napisao/la:
Besic je napisao/la:kanarinac znaš da je produžen ugovor Ameru :mrgreen:
Hehe pa dobro svaka ekipa treba da ima panj u ekipi
Svaka normalna ekipa , samo što mi nismo normalna pa ih imamo sijaset i trenutno najvećeg koji hoda pl terenima #9
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 30 maj 2016, 22:46

Okicu ostani do penzije! :bih:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 30 maj 2016, 22:49

kanarinac je napisao/la:Obradovic,Memisevic,Hodzic,Redzic,Jovic,Vasiljevic,Dzidic,Burekovic,Kozulj,Graovac,Arezina,Ordagic,Piric,Muharemovic
To su po.meni igraci koje vrijedi ganjati kakvi Secerovici ne.budite smijesni ovo su igraci koji imaju.kvalitet ili.mnogo.obecavaju.
Samo ovi bi mogli donijeti neki napredak i prevagu.Sve ostalo je prosjek PL,a kakav crni Secerovic i slicno
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 30 maj 2016, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 maj 2016, 22:50

aleksandar_veliki je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Memisevica bi trebali zaganjati,hem je dobar igrac,hem nam treba kvalitetan stoper. On se cini kao idealna opcija za nas.
Mislim da se radi na njegovom odlasku vani, cak i da ima nesto konkretno za "cvajtu". Radnik planira dobro zaraditi na njegovom transferu...
Sve zavisi da li su neka sredstva planirana za placanje odsteta ovog ljeta. Bez toga nema nista.
Ako jesu,mozda bi se moglo nesto i zavrsiti sa Radnikom.
Ponuda od nekih cca 150,000 km i 15-20% od slijedeceg transfera bi vjerujem zadovoljila Bijeljince. Osim ako nemaju neku bas dobru ponudu iz inostranstva.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 maj 2016, 23:45

Nista novo..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 maj 2016, 23:52

Jedva cekam vase reakcije poslije skupstine (: A posebno reakcije nakon prvih transfera.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 31 maj 2016, 00:34

Mislim da se nista znacajno nece desiti, nazalost.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 31 maj 2016, 01:05

Pitar6785 je napisao/la:Nadam se da je ugovor sa TA potpisan..A Ako nije nije pametno sto se izlazi u javnost dok nebude..

MI NISMO SVJESNI STA BI ZNACILO DA NAM TA BUDE GENERALNI SPONZOR. Prije pola god reko Sam da smo na nivou ajduka, a sa TA bi prestigli nk Mamic Zagreb I malog bora Iz slovenije......

TA bi bio veci slucaj od AMIDZE al da nije bilo AMIDZE nebi bilo ni TA.. ADZO ostavi testament kad umres da tvoji sinovi nastave gdje si ti sta sa FCS...I dabogda zivio AMIDZA JOS 69 god uzdravlju... :mrgreen:

Gledam sad interview sa KODROM I sa Hustefom koja razlika (volim ja husrefa vise nego kodru )al brate kodro je 400 godina ispred :D

Malo protabirih stare postove.
Zanimljive stvari se izdesavase u medjuvrmenu. Od "jaci od Dinama i Maribora" pa do ovog danas :D

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 31 maj 2016, 01:10

jurisicduska je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:Imamo Kadusica i Ahmu, plus Hodzic.. A to sto nam fali veznjak, napadac to nista..
Imaš li desno krilo?
Bas mu je to prirodna pozicija?
ZZ

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2016, 01:18

Evander je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Nadam se da je ugovor sa TA potpisan..A Ako nije nije pametno sto se izlazi u javnost dok nebude..

MI NISMO SVJESNI STA BI ZNACILO DA NAM TA BUDE GENERALNI SPONZOR. Prije pola god reko Sam da smo na nivou ajduka, a sa TA bi prestigli nk Mamic Zagreb I malog bora Iz slovenije......

TA bi bio veci slucaj od AMIDZE al da nije bilo AMIDZE nebi bilo ni TA.. ADZO ostavi testament kad umres da tvoji sinovi nastave gdje si ti sta sa FCS...I dabogda zivio AMIDZA JOS 69 god uzdravlju... :mrgreen:

Gledam sad interview sa KODROM I sa Hustefom koja razlika (volim ja husrefa vise nego kodru )al brate kodro je 400 godina ispred :D

Zanimljive stvari se izdesavase u medjuvrmenu. Od "jaci od Dinama i Maribora" pa do ovog danas :D
Dolazak bogatog gazde ili jakog sponzora ne znaci nuzno instant uspjeh u vidu kupovine skupih igraca i ulaganja u tom pogledu, to je potrebno razgraniciti. Da je tako, danas bi najjaci klubovi u Evropi bili Oviedo i Deportivo jer su im gazde najbogatiji ljudi u svijetu fudbala a Rennes bi bio odmah iza njih. Mislim, odnosno siguran sam da niko od nasih celnih ljudi nije ni najavio ulaganja u takvom smislu, a drugi je par cipela sta smo mi u svojim glavama zamisljali.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2016, 03:21

Sabinho je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Dolazak bogatog gazde ili jakog sponzora ne znaci nuzno instant uspjeh u vidu kupovine skupih igraca i ulaganja u tom pogledu, to je potrebno razgraniciti. Da je tako, danas bi najjaci klubovi u Evropi bili Oviedo i Deportivo jer su im gazde najbogatiji ljudi u svijetu fudbala a Rennes bi bio odmah iza njih. Mislim, odnosno siguran sam da niko od nasih celnih ljudi nije ni najavio ulaganja u takvom smislu, a drugi je par cipela sta smo mi u svojim glavama zamisljali.
Pa u ovoj ligi tebi haman i ne trebaju ulaganja a mi smo ih imali ubjedljivo najvise od svih klubova u BiH. Koliko god volio Sarajevo i ovu ligu ja moram priznati da je BH telecom premier liga samo jednu stepenicu iznad onih amaterskih. Desavalo se i da prodjemo par zajebanih protivnika ali opet konacni uspjeh ti je play off EL.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 31 maj 2016, 10:15

Glaj Dine sto maze oci hocemo tvoju ostavku makar doveo Platinija u klub bem ti drzavu

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 31 maj 2016, 10:31

Bolje bi bilo da Emir umjesto u strucni stab, udje u svoju "devetku" jer bi i sa 37 godina bio bar 5 puta bolji od trenutne "devetke".

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 31 maj 2016, 10:58

Ako vec ostaje Hurtic,a ostaje,onda je svako pojacanje u strucni stab dobro doslo. Eh sad,koliko je Emir strucan i koliko moze pomoci vidjecemo...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 31 maj 2016, 11:08

Bilizi se 10.6. :D Licno me zanima koji ce to novi koncept biti predstavljen, koji bi trebao da poboljsa funkcionisanje Kluba. Jos bitnije, ko ce sve biti na tim funkcijama.
Nadam se da ce parola na Skupstini biti - ''Sposobni ispred podobni.'' :mrgreen:
Trenutno, mislim da nije problem u strukturi Kluba, nego u ljudima koji vode Klub. Po meni je nezamislivo da Klub nema funkcije: Predsjednika Kluba, Upravnog Odbora, Nadzornog Odbora. Bar sto se tice upravljanja Klubom.
Predsjednik Kluba, koji bi bio predsjednik FK Sarajevo, SFK Sarajevo, Akademije, Skole fudbala AFH, i svega sto ima veze sa FK Sarajevo. Predstavlja Klub, ne mijesa se u sportsku politiku, sklapa nekakve prijateljske odnose sa drugim klubovima itd.
UO, cine ga ljudi koji se brinu o: financijama (covjek koji ne mora nista znati o lopti, ali mora biti doktor za financije), marketingu (dobro bi bilo da tu bude i neko IME, da vrsi promociju Kluba i sl.), predsjednik UO mora biti neko ko ima viziju sto se fudbala tice, ko osjeca fudbal, zna sta je to, i da je skolovan. Ja bi cak i Sportskog direktora stavio u UO, jer je svakako povezano, on njima odgovara, ali ne moze sve raditi na svoju ruku.
NO, -
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 31 maj 2016, 11:16

Ma neće biti velikih promjena, prema riječima predsjednika biće imenovana dva komiteta, komitet za finansije i sportski komitet. Sportskog direktora neće biti kao što ga nemaju ni jedan Tanov klub.
Glavne obaveze u narednom periodu će biti poboljšanje sportskog segmenta jer svi ostali funkcionišu odlično.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 31 maj 2016, 11:19

Bice 'promjenje' kao sto su u BHtelekomu, il u SDA.
Svakako je isti mentalitet ovih nasih uhljeba ko u ove dvije institucije.

Zamazi oci raji, i furaj po svom.

Al kurko.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 maj 2016, 11:26

AdiFKS je napisao/la:Bice 'promjenje' kao sto su u BHtelekomu, il u SDA.

Al kurko.
;)
Samo oni zaboravljaju da ovo nije ni telekom ni sda .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 maj 2016, 11:31

AdiFKS je napisao/la:Bice 'promjenje' kao sto su u BHtelekomu, il u SDA.

Al kurko.
Taj model rada. :thumbup:
Samo Saraj'vo.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 31 maj 2016, 11:32

Sjajan potez uprave :thumbup: :thumbup: Treba da dajemo priliku i sansu igracima koji su nam mnogo donijeli radosti i srece i koji su puno dali Sarajevu.Rud van Cipelic ,puno srece i tebi i Hurti
PS : Mozda najrazi gol za mene poslije Lukavice koji je pomalo zaboravljen je ovaj https://youtu.be/hXf-6gldsJI?t=3743 kao i naravno onaj protiv Rapida ali mi je protiv Sigme ostao nekako najj.Pokiso,mlad ,sjeban ali nisam gubio nadu da cemo proci dalje i ako do tog trenutka situacija nije bila obecavajuca.Igrac koji je dao previse vaznih i bitnih golova jedan jedini Rud van Cipelic ,puno srece Emire
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []