NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Joj Curry obišao si sve podforume što postoje i svugdje trolaš. Koji qurac jarane
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- IlCapitano
- Kontakt:
Svaka čast objema ekipama. OKC je pružila sve što su mogli, a GSW ide ka putu da postanu najbolja ekipa ikad. Bili su na koljenima i vratili se kao šampioni.
KD... Ja da sam na njegovom mjestu ne znam kako bi se vratio u ovu situaciju. Dali su bukvalno sve od sebe, odigrali kako su najbolje mogli i na ovakav način izgubili seriju.
GS u 6.
KD... Ja da sam na njegovom mjestu ne znam kako bi se vratio u ovu situaciju. Dali su bukvalno sve od sebe, odigrali kako su najbolje mogli i na ovakav način izgubili seriju.
GS u 6.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Nadam se da smo konacno razrijesili sve moguce dvojbe da li je bolji Steph ili Russ, ovo veceras je bilo brutalno od MVPa 
Na neki način opisuje ovaj pdf u zadnje vrijeme.
Noćas sam pomislio da sam na pod forumu tenisa a ne košarke.
U finalu će biti Curryevci protiv Lebronovaca a ne Golden protiv Cavsa. Prežalosno, (čast izuzecima).

U finalu će biti Curryevci protiv Lebronovaca a ne Golden protiv Cavsa. Prežalosno, (čast izuzecima).

- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Lako je tudjim kurcem u ovom slucaju klayevim koprive mlatit. Dje je bio prvih 6 tekmi? Posebno 6?Epidaurus je napisao/la:Nadam se da smo konacno razrijesili sve moguce dvojbe da li je bolji Steph ili Russ, ovo veceras je bilo brutalno od MVPa
Kako komentarisat timsku igru, ako ne komentarišeš ono što čini tim-igrače?LeSa je napisao/la:Na neki način opisuje ovaj pdf u zadnje vrijeme.
Ako ti smeta šta idi dole na pdf forum i žali se adminu, svaki ti je post kukanje nekakvo
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Ma ovaj lik trolla.Prvi post mu je bio smije li se ista napisati protiv duranta,i od tad ne prestaje.
Ostali komentari su uglavnom normalni.
@Infy jesi gledao 6. Tekmu?!
Jesi vidio da je pri kraju trece cetvrtine vezao 11 poena za gsw?Da je dao dvije vezane trojke za izjednacenje?Normalno da je klay bio glavni ali kako si ti napisao ispade da je odigrao u stilu westbrooka
Jesi vidio da je pri kraju trece cetvrtine vezao 11 poena za gsw?Da je dao dvije vezane trojke za izjednacenje?Normalno da je klay bio glavni ali kako si ti napisao ispade da je odigrao u stilu westbrooka
Zadnja izmjena: BijelaCokolada, dana/u 31 maj 2016, 05:39, ukupno mijenjano 1 put.
Malo se ekipa može ovako vratiti nakon 1-3, ogroman respekt za Warriorse.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Joj, sta ste se pojedinci raskukumakali kao djecica nekakva, sto niste onda zaspali u 22h, kao svi vrsnjaci? Kakav Russ u poredjenju s ovim vanzemaljcem, sta vam je...
jesi gledao tu tekmu uopste ,22 pts dao u drugom pol,uvezao one dvije kljucne trojke pri izjednacenju i onda klay rijesio.iNFY je napisao/la:Lako je tudjim kurcem u ovom slucaju klayevim koprive mlatit. Dje je bio prvih 6 tekmi? Posebno 6?Epidaurus je napisao/la:Nadam se da smo konacno razrijesili sve moguce dvojbe da li je bolji Steph ili Russ, ovo veceras je bilo brutalno od MVPa
Kakvih patuljaka ima ovdje covjece
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedno je komentarisati nastupe nekih igrača kroz normalnu konverzaciju a sasvim nešto drugo svršavanje na igrače a ne klub i onda neko tinejdžersko prepucavanje ko je više grešaka napravio, R.W ili Durant, ko je jači Curry ili Rusel. Pa ovo je košarka yebote 5 vs 5topnik1 je napisao/la:[
Kako komentarisat timsku igru, ako ne komentarišeš ono što čini tim-igrače?
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Po meni nije nikad ni bilo oko njih dvojice dvojbe,Durant ok i moze u tu klasu sa Curryem i Lebronom,samo sto su njih dvojica puno bolji lideri od KD-a.Drago mi je sto je Durant pokazao kakva defanzivna sila moze biti,samo nek pametno odluci gdje otici.Epidaurus je napisao/la:Nadam se da smo konacno razrijesili sve moguce dvojbe da li je bolji Steph ili Russ, ovo veceras je bilo brutalno od MVPa
Dje bio sestu? Isao prositi za jedan skok buduci da mu je isti falio za TD.
Pogodio sut kojim je zavrsio utakmicu, pogodio 2 trice u vrlo bitnim trenucima i na kraju sa 2 steala rijesio sve dileme. Klay je logicno tu bio bolji al je Steph takodjer odradio vrhunsku utakmicu. Onda game 5, covjek je bukvalno slomio utakmicu na kraju odbranom na Durantu i onim polaganjem. Game 2 je rijesio onim suterskim ludilom. Ovo veceras ne treba ni komentarisat, all time great partija all time great igracaiNFY je napisao/la:Lako je tudjim kurcem u ovom slucaju klayevim koprive mlatit. Dje je bio prvih 6 tekmi? Posebno 6?Epidaurus je napisao/la:Nadam se da smo konacno razrijesili sve moguce dvojbe da li je bolji Steph ili Russ, ovo veceras je bilo brutalno od MVPa
kakve ba dvije kljucne? Pa da ih klay nije dao 5 zaredom ne bi se ni igralo drugo poluvrijeme sta ti lricas?Torres_9 je napisao/la:jesi gledao tu tekmu uopste ,22 pts dao u drugom pol,uvezao one dvije kljucne trojke pri izjednacenju i onda klay rijesio.iNFY je napisao/la:Lako je tudjim kurcem u ovom slucaju klayevim koprive mlatit. Dje je bio prvih 6 tekmi? Posebno 6?Epidaurus je napisao/la:Nadam se da smo konacno razrijesili sve moguce dvojbe da li je bolji Steph ili Russ, ovo veceras je bilo brutalno od MVPa
Kakvih patuljaka ima ovdje covjece
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo je čak i nezalaganju promaklo 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ako je jedan igrac odigrao bolje od tebe onda to automatski znaci da se ti nisi ni pojavio na utakmici odnosno bio si katastrofalan.
Jer, logika
Jer, logika
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Zayebite sve triple doublove Russa, on nikad ali nikad, u neutralnim očima, biti prva violina Oklahome pored Duranta. Ljudi prozivaju Duranta a lik je prepun talenta dok ovaj fizička mašina bez previše mozga nažalost. Žao mi Duranta, imao ih je u šaci ali za finale je bolje sto su GSW prošli.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Sve sam ih pregledo, to stoji al ko ga iz govana vadi? "Lako" je kad mu ovaj vrati rezultat u egal ali mi ne bi gledali ovo veceras da ga neko stalno ne vadi iz govana pa on nastavi.. A ne ko mis iz rupe pa u rupu cijelu tekmuBijelaCokolada je napisao/la:Ma ovaj lik trolla.Prvi post mu je bio smije li se ista napisati protiv duranta,i od tad ne prestaje.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
SS.ba forum logika.A mozda se momak samo malo iznervirao nakon danasnje partije currya i prolaska warriorsa.Kajzer10 je napisao/la:Ako je jedan igrac odigrao bolje od tebe onda to automatski znaci da se ti nisi ni pojavio na utakmici odnosno bio si katastrofalan.
Jer, logika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.