FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mortus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mortus » 31 maj 2016, 08:44

Jel izvlačenje duće hefte ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 31 maj 2016, 09:16

Mortus je napisao/la:Jel izvlačenje duće hefte ?
20.06.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 31 maj 2016, 09:35

Sretan kad cujem da jedan zlaaatan momak,dijete Slobode ucini vrlo dobro djelo bas me obraduje.
Od jednog zivinicanina sam upravo cuo,kako je Borogovac poklonio lopte Slavenu ,kao i jednoj skoli fudbala.
Kaze mi isto da momak izgleda perfektno,jednostavno vrhunski. I da je imao odlicnu polusezonu iza sebe
Ehhh sad da kod nas ima sluha ,i da se to zeli mi bismo imali praavog polivalentu
Lijevog beka,sa odlicnom brzinom,tehnikom,centarsutevima.
Lijevog veznog,veznog i poluspica

Moje je kao i uvijek da napominjem,jer Slobodine dijete ma gdje da igra odlicno je.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 maj 2016, 09:38

:rol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 maj 2016, 09:38

joksimovic je napisao/la:Sretan kad cujem da jedan zlaaatan momak,dijete Slobode ucini vrlo dobro djelo bas me obraduje.
Od jednog zivinicanina sam upravo cuo,kako je Borogovac poklonio lopte Slavenu ,kao i jednoj skoli fudbala.
Kaze mi isto da momak izgleda perfektno,jednostavno vrhunski. I da je imao odlicnu polusezonu iza sebe
Ehhh sad da kod nas ima sluha ,i da se to zeli mi bismo imali praavog polivalentu

Moje je kao i uvijek da napominjem,jer Slobodine dijete ma gdje da igra odlicno je.
Bože :facepalm: :facepalm:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 31 maj 2016, 09:47

Polivalenta :urnebes: :urnebes:

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 31 maj 2016, 09:48

joksimovic je napisao/la:Sretan kad cujem da jedan zlaaatan momak,dijete Slobode ucini vrlo dobro djelo bas me obraduje.

KOJI SI TI RETARD DRUZE :salut: :salut:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 31 maj 2016, 09:51

Eh svasta na sabahu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 31 maj 2016, 09:52

Nije bolest sve sto boli.....

LUTVO
Kontakt:

Post Postao/la LUTVO » 31 maj 2016, 09:57

ma daj, ne mogu da vjerujem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mustafa Hukić
1951-1999

fkslatina1976
Kontakt:

Post Postao/la fkslatina1976 » 31 maj 2016, 10:31

..a sto ne pomenu jusufa pušinu?...imamo mi takvih talenata ko ibrahimovic u bosni koliko oćeš? hihihi

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 maj 2016, 10:35

Čovjek ostavi post i cunami na temi izazove... Hahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 31 maj 2016, 10:42

Gdje igra Borogovac ?
samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 maj 2016, 10:44

Kakav provokant na sabah :mrgreen:

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 31 maj 2016, 10:47

a ko je ovaj borovnica uopste

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 maj 2016, 11:06

Gs - Tvornica mašina Travnik kao izvozno orijentisana firma sa godišnjim udjelom izvoza od 98%, proizvodi mašinske dijelove za njemačke i austrijske firme. Tvornica je u većinskom vlasništvu njemačke firme Global Sourcing GmbH. Sastoji se od mladog, motivisanog i visokokvalitetnog tima spremnog na kontinuirano profesionalno usavršavanje i edukaciju. Zbog povećanja obima posla, kupovine novih strojeva kao i širenja proizvodnih kapaciteta, GS - Tvornica mašina Travnik objavljuje:

O G L A S
za prijem u radni odnos

Zavarivač za MIG/MAG i TIG postupak, 1 izvršilac
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 31 maj 2016, 11:08

Ovi nasi svaki prelazni rok odputuju na godisnji malo da odmore , dok oni odmaraju svi kvalitetni slobodni igraci pronalaze klubove , a ovi sto ostanu tipa ,, Lakicevica,, pristupe na kraju nama ..... Nemam namjeru da kritikujem , ali nimalo mi se ne svidja ova politika , ne ocekujem neke zvijezde u ekipi samo mislim da smo odavno trebali dogovorit nastavak saradnje s nasim glavnim igracima koji trenutno nemaju ugovore i dali ce ostati sa nama je samo njihova dobra volja , provjereno znam da nas napustaju jos dva bitna igraca , nazalost .
najvNasenajvpojacanje bi bilo da smo zadrzali prvih 11 ,al et .

Zeljo sklapa ekipu vec 4 mjeseca , dug je to proces i ko misli da cemo mi za 10 dana naci 10 adekvatnih pojacanja ,taj nema pojma o fudbalu

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 31 maj 2016, 11:19

De ba ljudi Joksimovic je zajebant ba vidite da lik fura, a mi nasjedamo na to :damn:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 maj 2016, 11:21

1. Moraju i igraci i strucni stab odmoriti nakon toliko vremena na terenu, od proslog ljeta su aktivni i treba im odmor
2. Igraci ce prvo dogovarati sa Slobodom, nece biti nikakvih aktivnosti dok ne sjednu sa nasim ljudima za stol.
3. Zeljo ne zna sta radi uopste, previse struja imaju. Jedna im dovede jednog igraca, druga drugog, pa onda tek dodje trener. Dovedu covjek 4 igraca za koje on nema pojma. Mislim nidje veze :D
4. Nasi su vec uveliko aktivni. Aktivniji od ostalih ekipa u drzavi i sredili su dva igraca Bobica i Erica.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 maj 2016, 11:24

RUDARSKA2 je napisao/la:Ovi nasi svaki prelazni rok odputuju na godisnji malo da odmore , dok oni odmaraju svi kvalitetni slobodni igraci pronalaze klubove , a ovi sto ostanu tipa ,, Lakicevica,, pristupe na kraju nama ..... Nemam namjeru da kritikujem , ali nimalo mi se ne svidja ova politika , ne ocekujem neke zvijezde u ekipi samo mislim da smo odavno trebali dogovorit nastavak saradnje s nasim glavnim igracima koji trenutno nemaju ugovore i dali ce ostati sa nama je samo njihova dobra volja , provjereno znam da nas napustaju jos dva bitna igraca , nazalost .
najvNasenajvpojacanje bi bilo da smo zadrzali prvih 11 ,al et .

Zeljo sklapa ekipu vec 4 mjeseca , dug je to proces i ko misli da cemo mi za 10 dana naci 10 adekvatnih pojacanja ,taj nema pojma o fudbalu
Ja kako pročita i kako sam čuo sa eric em smo dogovorili još na polusezoni..mi to ovdje nismo ni znali a naši jesu..hvala bogu brate pa nismo insideri nisu doznali to :)...vjerovatno imamo još takvih i nevjerujem da su naši otisli na odmor ali svakako iskoristi se to sve da se obidje...nije još niko doveo igraca da jest onaj iz Travnika crnac bi već bio u Zrinjskom koji je bio blizu potpisa prije 7 do 10 dana ...s obzirom da je neko kontaktirao čovjeka još se čeka..vjerovatno naši čekaju da vide mkzda neko bolji izleti i to je to..samo polahko i ako i ja očekujem ovih dana prva pojacanja nestrpljiv sam
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.