Jarane, gledali smo mi Damira po Kiseljaku, Aldina po Prijedoru, Mirzu po Doboju.sajo10 je napisao/la:Bez uvrede, ali nisi valjda lud gledat ovo?Forster je napisao/la:Nema streama?
Ovo je mila majka.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Jarane, gledali smo mi Damira po Kiseljaku, Aldina po Prijedoru, Mirzu po Doboju.sajo10 je napisao/la:Bez uvrede, ali nisi valjda lud gledat ovo?Forster je napisao/la:Nema streama?
Sve je to udure, ali ocekivanja su tada bilo mnog mnogo drugcija. Pratio sam ih i ja preko livescorova i po fjucersima ali tada je i pobjeda na guzove na desetki bila uspjeh velikibhsport je napisao/la:Jarane, gledali smo mi Damira po Kiseljaku, Aldina po Prijedoru, Mirzu po Doboju.sajo10 je napisao/la:Bez uvrede, ali nisi valjda lud gledat ovo?Forster je napisao/la:Nema streama?
Ovo je mila majka.
Dobar je on brzi ima kvalitet al je problem njegova glava dok ne sredi stvari u glavi nema od njega igracinegonzales je napisao/la:To je taj igrač što kuca na vrata top20. Kako ste samo ambiciozni majko mila.
AnkleBreaker je napisao/la:Ovako mu i treba. Da je upisao pobjede protiv Schwartzmana i Chardya sad bi bio lagano medju 70 najboljih i siguran ucesnik OI, a sada neka igra turnir koji ga uopce ni ne zanima.
Moguće da se povrijedio kod 5-3 i 30-40 jer je poslije bila baš duga pauza. Samo da nije neka ozbiljnija povreda.bhsport je napisao/la:Predao, vjerovatno povreda, pa i jest suhveli da nakon 5-3 odes na 5-7.
Nemojte tako, nikom nije stalo vise nego njemu da ode na Olimpijadu.
Svaka cast kako si prognozirao, mada to kod Damira nije ni tesko!gonzales je napisao/la:To je taj igrač što kuca na vrata top20. Kako ste samo ambiciozni majko mila.
Kakava povreda, umor.Unofficialpage je napisao/la:Moguće da se povrijedio kod 5-3 i 30-40 jer je poslije bila baš duga pauza. Samo da nije neka ozbiljnija povreda.bhsport je napisao/la:Predao, vjerovatno povreda, pa i jest suhveli da nakon 5-3 odes na 5-7.
Nemojte tako, nikom nije stalo vise nego njemu da ode na Olimpijadu.
Trenutno korisnika/ca: ronaldo99, VolimBiH96 i 11 gostiju.