PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Ado76
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Ado76 » 31 maj 2016, 21:21

Thetraphak1921 je napisao/la:
Pa normalno da ne moze.Zna se ko moze odredivati i poslovati s kamatom.
Veze ti nemas. Evo, neka @Evander objasni ako je ista naucio na svom fakultetu.
Evo ja cekam objasnjenja
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

emirzlaTu
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la emirzlaTu » 31 maj 2016, 21:21

Covjek kaze,da samo firme koje su registrovane u vezi finansijskog trgovanja(banke) mogu odredjivat kamatu,niko drugi...a ne pogotovo Megamix(il kako se zove).Megamix po zakonu moze samo tuzit Zelju za nevracenu pozajmicu i onda sud odredi zatezne kamate itd...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 31 maj 2016, 21:21

HausMan je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la: Istok, citirat cu te ubrzo da te osamarim pred citavim forumskim auditorijem.

Lokomotiva je premještena sa istočne tribine, te se sada nastavljaju radovi na uklanjanju betonske konstrukcije sa istoka zbog sigurnosti navijača.
Pa tom supljom cemo se voditi do kraja. :lol:
Ovdje ja ne vidim da se ista gradi. Vidim samo da se nesto uklanja.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 31 maj 2016, 21:22

Evander je napisao/la: Ovdje ja ne vidim da se ista gradi. Vidim samo da se nesto uklanja.
Ma sta on zna. Osim da lupeta ko maksim po diviziji.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 31 maj 2016, 21:23

AzaKamikaza je napisao/la: Pa bolan ti si napaćen frajer.Vjerujem da si neki klinac,jer niko normalan ne može reći za ovaj stadion da je ruglo.Ovaj stadion je bio na prvoj liniji u vrijeme agresije na BiH.Ali ti to ne znaš,jer si klinjo u pubertetu pun kompleksa.A ako nam iko išta može reći za stadion,bujrum.Ali vi sigurno ne,podstanari :salut:
Ovo stadion?? Pa pogledaj na sta lici bolan! :rol: Gdje bager???
Zasto MIXse nije sponzor kluba? :kafa:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 maj 2016, 21:23

Vrijednost 5 ugovora koje su samo pokazali na TV-u oko 350 000 km. Znači Željezničaru je i kunto i kanto posuđivao novac da bi šta hajrovao, naravno oni koji su imali veće cifre u svom šteku.

Ovoliki broj ugovora i posuđene love na kamatu i veličina ovih cifri pokazaju da SIPA treba češljati ovo.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 31 maj 2016, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 31 maj 2016, 21:24

Evander je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la: Pa tom supljom cemo se voditi do kraja. :lol:
Pa moras stvoriti preduslove za gradnju necega, zar nije logicno? Narocito kada nemas ama bas nikakvih preduslova, a vjerujem da si bio na istoku i da shvatas sta ti zelim reci. Nije se ni zapad renovirao, dok se nije rasformirao.

@pitic
Pregledaj press konferenciju kada je jasno receno koliko tacno ima duga, izmedju ostalih i ovih pozajmica. Medju njima su bile i pozajmice Amara Osima.

"Kako je tvrdnje vaše novinarke o navodnim “lihvarskim ugovorima” svojom izjavom “potkrijepio” i “ključni svjedok”, gospodin Ahmed Muftić poznatiji kao Violina, u cilju razotkrivanja svih činjenica ističemo da će naš Klub u skorijoj budućnosti javnost, ali i nadležne organe argumentovano i dokumentovano obavijestiti o aktivnostima gospodina Muftića u vrijeme kada je isti, na našu veliku žalost, bio angažovan od strane Kluba!"

Svoje je odsvirao !

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 31 maj 2016, 21:28

Memara je napisao/la:
AzaKamikaza je napisao/la: Pa bolan ti si napaćen frajer.Vjerujem da si neki klinac,jer niko normalan ne može reći za ovaj stadion da je ruglo.Ovaj stadion je bio na prvoj liniji u vrijeme agresije na BiH.Ali ti to ne znaš,jer si klinjo u pubertetu pun kompleksa.A ako nam iko išta može reći za stadion,bujrum.Ali vi sigurno ne,podstanari :salut:
Ovo stadion?? Pa pogledaj na sta lici bolan! :rol: Gdje bager???
Zasto MIXse nije sponzor kluba? :kafa:
Nije sponzor kluba?! Ajd pročitaaj ovo izmedju redova.
http://fkzeljeznicar.ba/demant-na-navod ... ine/20564/

OČEKUJEM JAVNO IZVINJENJE PRED FORUMSKIM ANALITIČARIMA GOVANCE MALO
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 maj 2016, 21:29

Ovo je tek početak. Vrh ledenog brijega se je tek počeo topiti.
SRETAN BROJ - 1725

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 31 maj 2016, 21:30

Evander je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la: Pa tom supljom cemo se voditi do kraja. :lol:
Pa moras stvoriti preduslove za gradnju necega, zar nije logicno? Narocito kada nemas ama bas nikakvih preduslova, a vjerujem da si bio na istoku i da shvatas sta ti zelim reci. Nije se ni zapad renovirao, dok se nije rasformirao.

@pitic
Pregledaj press konferenciju kada je jasno receno koliko tacno ima duga, izmedju ostalih i ovih pozajmica. Medju njima su bile i pozajmice Amara Osima.
Neki dan isao da kupim pitu u onoj buregdzinici na stadionu i haj rekoh da virnem. Udjem na istok, nisam tu bio vise od 12 godina.
Vidim ono prema jugu malo iskopali. Skinuta ograda ispred istoka. Na zapadu postavljaju onu neku celicna konstrukcija. Iskreno, ono su meni sve vise kozmeticki radovi nego neka "obnova stadiona". Vise radova bude na nekoj kuci kad se gradi.
Iskreno, ne znam sta se desava unutar stadiona, press, svlacionice i slicno. Govorim samo ono sto sam vidio.
Misljenja sam, da je ovo sve samo mazanje ociju navijacima, a na kraju ce se uraditi manje nego je to uradio Doboj Kakanj na svom stadionu.
Kazem, ovo je moje misljenje, ne znaci da je tacno.

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 31 maj 2016, 21:30

pitic je napisao/la:Ovo je tek početak. Vrh ledenog brijega se je tek počeo topiti.
Ako ti tako kažeš :tralala:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 31 maj 2016, 21:31

Prvo porezna baci na stol jos dva miliona
A sada im Miske trazi kamatu.
I vidi samo broja tih ljudi sto su pozajmili novac sa kamatom :tokralju:
Miske je zeljin punac.
A tek se pocelo klupko odmotavat :D
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 31 maj 2016, 21:32

U BH fudbalu i u BH klubovima nema niko nevin. Kao ni u politici ni u firmama sto nema.

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 31 maj 2016, 21:33

@Kenjara očekujem izvinjenje mišu mekenjašu.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 31 maj 2016, 21:33

Pq ostali klubovi uzimaju pare od banaka to nista čudno nije, evo ovi se javljaju pa sarajevonje uzelo kredit i vratilo ga kada im je savez prebacio pare, svi na svijetu uzimaju kredite/pozajmice samo u BiH je nešto čudno ;)

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 31 maj 2016, 21:34

Toliko svega i svacega se desava u nasim klubovima a FTV žestoko legao po Želji. Ovo je po nečijoj direktivi planski i smišljeno

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 maj 2016, 21:35

Mi se zamarali oko punca i pišljivih 20 000 km, a ovi nelegalno burgijaju sa stotinama hiljada km.
SRETAN BROJ - 1725

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 31 maj 2016, 21:37

Cocaine je napisao/la:Toliko svega i svacega se desava u nasim klubovima a FTV žestoko legao po Želji. Ovo je po nečijoj direktivi planski i smišljeno
SD moj druže.Ali im je rok trajanja izlapio.Baš kao i navedenoj TV kući.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 maj 2016, 21:37

Cocaine je napisao/la:Toliko svega i svacega se desava u nasim klubovima a FTV žestoko legao po Želji. Ovo je po nečijoj direktivi planski i smišljeno
Nemoj ih navlačiti ponovno pomisliti će opet da je to naša direktiva kao što i za sve ostalo misle.
SRETAN BROJ - 1725

Thetraphak1921
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Thetraphak1921 » 31 maj 2016, 21:38

Evander je napisao/la: Neki dan isao da kupim pitu u onoj buregdzinici na stadionu i haj rekoh da virnem. Udjem na istok, nisam tu bio vise od 12 godina.
Vidim ono prema jugu malo iskopali. Skinuta ograda ispred istoka. Na zapadu postavljaju onu neku celicna konstrukcija. Iskreno, ono su meni sve vise kozmeticki radovi nego neka "obnova stadiona". Vise radova bude na nekoj kuci kad se gradi.
Iskreno, ne znam sta se desava unutar stadiona, press, svlacionice i slicno. Govorim samo ono sto sam vidio.
Misljenja sam, da je ovo sve samo mazanje ociju navijacima, a na kraju ce se uraditi manje nego je to uradio Doboj Kakanj na svom stadionu.
Kazem, ovo je moje misljenje, ne znaci da je tacno.
Misljenje ti je ko guzica, svako je ima, ali... Donosis zakljucke, a nista pratio nisi. Imas fotografije svega sto je uradjeno, a istok ce se graditi u svakom slucaju. Izgradis, platis kaznu i legalizujes. Boli te **** jer je svakako haman pa citavo Sarajevo na tom principu izgradjeno, zar ne?
Da su mi ovako mazali oci svake godine, imali bi najmoderniji stadion u drzavi.

Novac je posudjen, i to se znalo jos na famoznom pressu gdje su se sva dugovanja javno obznanila. Izmedju ostalog, govorilo se i o ovome dugu. Pretrazi i pregledaj.

@Krleza
Ovoj garnituri ljudi niko nikakav dug nije nasao. To, sto je njih poklopilo sve od prethodnih garnitura, drugi je par patika. U sampionskoj sezoni, zadnjoj mislim, samo Stanicu bili uplacivani doprinosi.

@Pastrmka
Uradjeno po nalogu famoznog Muftica, odnosno Violine, koji je klub ostetio za bog zna koliko novca i evo, izadje saopstenje u kojem nam iz Uprave rekose da ce javnost i nadlezni organi ubrzo biti upoznati sa svim njegovim malverzacijama dok je, nazalost, bio clan kluba. Zele ih otjerati, jer im ne daju da grade hotel koji namjeravaju graditi te traze od Zelje da im prepise 300 kvadrata imovine. To je receno i na onom Koldzinom pressu.
Nesto ovako je glasila recenica Mehicevica: "Spremni smo Zelji dati svih sedamdeset kvadrata (jedino sto im pripada od svega) poslovnih prostora, ako nam prepisu eto tih tristo kvadrata igralista."

@pitic
Nije po vasoj direktivi, nego po direktivi SD-a. Ko je rekao da je po vasoj direktivi?

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bordo10, CAZIN, Cwirek, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, n0dix i 36 gostiju.