HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

espresso
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la espresso » 30 maj 2016, 14:52

:thumbup:

Kao što je poznato, Zrinjski s pripremama za novu sezonu kreće 10. lipnja, a do prve europske utakmice Plemići će imati pet kontrolnih provjera. Danas možemo potvrditi da će u posljednjoj provjeri 6. srpnja naš protivnik biti novi hrvatski prvoligaš HNK Cibalia, a naknadno će biti odlučeno gdje će se utakmica igrati

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 30 maj 2016, 20:20

Sad pročita da nam se ozljedio golman Goran Karačić na treningu sa reprezentacijom :o jooj ako ga izgubimo za kvalifikacije LP biće velika šteta :cry: ugl. ne ide na Kirin Kup u Japanu ozljeda napuknuće mišića :(

Bar pozitivna stvar što se kluba tiče je da je u reprezentaciju pozvan Filip Arežina za Kirin Kup u Japanu :thumbup:

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 30 maj 2016, 21:36

Koliko sam ja skonto obnovio ozljedu aduktora.Valjda se to moze brzo sanirati, koliko se sjecam prosli put pauzirao 20-ak dana a prva tekma u kvalama za mjesec i 20 dana.Imao bi mjesec priprema, to ne bi bilo lose.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 31 maj 2016, 11:18

Jel istina da pregovarate s Karicem iz Čelika
Opstanak moramo izboriti

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 31 maj 2016, 13:58

edinedin1 je napisao/la:Jel istina da pregovarate s Karicem iz Čelika
Da

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 31 maj 2016, 14:37

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
4040deuce je napisao/la:
edinedin1 je napisao/la:Jel istina da pregovarate s Karicem iz Čelika
Da
Opstanak moramo izboriti

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 31 maj 2016, 23:37

Izvinjavam se na upadu, ali stvarno je interesantno i cudno kako kod vas uspiju igraci koji su kod nas bili odbaceni.. Ne bi me cudilo da levat Karic kod vas postane Antoan Grizman :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Nuk89
Kontakt:

Post Postao/la Nuk89 » 01 jun 2016, 00:49

esprit24 je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, ali stvarno je interesantno i cudno kako kod vas uspiju igraci koji su kod nas bili odbaceni.. Ne bi me cudilo da levat Karic kod vas postane Antoan Grizman :D
Veze ti nemas padobranac,taj tvoj levat je najbolji napadac u ligi,pitaj to nekog protiv koga je igrao karic

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 01 jun 2016, 09:24

esprit24 je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, ali stvarno je interesantno i cudno kako kod vas uspiju igraci koji su kod nas bili odbaceni.. Ne bi me cudilo da levat Karic kod vas postane Antoan Grizman :D
Mamlaze niko vam nije kriv sto vam je Karic igrao pogresnu poziiciju u Sarajevu, a i takav je imao dosta sistencija. Posljednje dvije sezone najbolji napadac lige, prosle sezone 9 golova i 8 asistencija
Opstanak moramo izboriti

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 03 jun 2016, 15:16

Ako pogledaš prilog sa HNTV-a skontat ćeš zašto je to tako ;) Inače najbolji prilog o Zrinji ikad, kojeg su napravili ljudi sa strane (da se tako izrazim :D )... moje neko razmišljanje je da dolazak Karića ovisi o eventualnoj prodaji Mešanovića, jer nema smisla da gomilamo napadače, a igramo taktiku sa jednim :D s tim da Bilbija može igrati povučenije, ali tu je i naš miljenik Stevo (koji ima još godinu dana ugovora). Inače Vinko je izjavio neki dan:

– Dali smo rok igračima do 1. lipnja da se izjasne, pa ćemo na osnovu toga tko ide, a tko ostaje, planirati gdje se trebamo ojačati.

Vjerojatno će ovih dana biti poznata lista odlazaka, tj. prvenstveno lista igrača s kojima ugovor neće biti produžen (vjerojatno uprava i trener to znaju, ali mi navijači smo nestrpljivi u isčekivanju informacija :D ); te također potencijalni transferi naših glavnih igrača! Ono ovako što sam načuo iz nekih priča jest da nam Kouadio dolazi (već spominjano), da mali S.Radeljić prelazi u Stuttgart, odlazak Petraka (istekao ugovor) i da Gogina ozljeda nije ozbiljne prirode, da će biti spreman za početak priprema :cool:
Naravno sve su ovo kuloarske priče (osim Goge :D ), ali ostaje nam da čekamo službene potvrde iz kluba... ali iskreno se nadam da za Petraka nije istina :(

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 03 jun 2016, 15:23

I Huawei nam je postao sponzor...znaju Kinezi! :thumbup:
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 03 jun 2016, 15:34

Mandrake je napisao/la:
Ako pogledaš prilog sa HNTV-a skontat ćeš zašto je to tako ;) Inače najbolji prilog o Zrinji ikad, kojeg su napravili ljudi sa strane (da se tako izrazim :D )... moje neko razmišljanje je da dolazak Karića ovisi o eventualnoj prodaji Mešanovića, jer nema smisla da gomilamo napadače, a igramo taktiku sa jednim :D s tim da Bilbija može igrati povučenije, ali tu je i naš miljenik Stevo (koji ima još godinu dana ugovora). Inače Vinko je izjavio neki dan:

– Dali smo rok igračima do 1. lipnja da se izjasne, pa ćemo na osnovu toga tko ide, a tko ostaje, planirati gdje se trebamo ojačati.

Vjerojatno će ovih dana biti poznata lista odlazaka, tj. prvenstveno lista igrača s kojima ugovor neće biti produžen (vjerojatno uprava i trener to znaju, ali mi navijači smo nestrpljivi u isčekivanju informacija :D ); te također potencijalni transferi naših glavnih igrača! Ono ovako što sam načuo iz nekih priča jest da nam Kouadio dolazi (već spominjano), da mali S.Radeljić prelazi u Stuttgart, odlazak Petraka (istekao ugovor) i da Gogina ozljeda nije ozbiljne prirode, da će biti spreman za početak priprema :cool:
Naravno sve su ovo kuloarske priče (osim Goge :D ), ali ostaje nam da čekamo službene potvrde iz kluba... ali iskreno se nadam da za Petraka nije istina :(
Bilo bi glupo i neodgovorno rasturiti osovinu Petrak-Tomić... Ja bih ga zadržao po svaku cijenu...

Drago mi je zbog Goge, inače sam primjetio da je sklon dramatizaciji što se tiče ozljeda...
Stjepan nije ni pokazao objektivnoj mostarskoj publici šta zna a već je na izlaznim vratima kluba...
O pojačanjima ne bih, neka još koji dan... :D
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 jun 2016, 15:43

Koristite opšte diskusije umjesto da se izvinjavate na upadima.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 03 jun 2016, 15:46

Ma ne smeta, barem meni, ako je upad dobronamjeran...Nek' pišu ljudi...
Volim te bola'!

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 03 jun 2016, 15:49

PiazzaGrande je napisao/la:I Huawei nam je postao sponzor...znaju Kinezi! :thumbup:
E ovo je vrhunska vijest! Keep them coming :D Nakon PPD-a, još sad Huawei... :tokralju:
PiazzaGrande je napisao/la: Bilo bi glupo i neodgovorno rasturiti osovinu Petrak-Tomić... Ja bih ga zadržao po svaku cijenu...

Drago mi je zbog Goge, inače sam primjetio da je sklon dramatizaciji što se tiče ozljeda...
Stjepan nije ni pokazao objektivnoj mostarskoj publici šta zna a već je na izlaznim vratima kluba...
O pojačanjima ne bih, neka još koji dan... :D
Apsolutno se slažem s tobom za osovinu Petrak - Tomić, ali nažalost njemu je istekao ugovor, imao je vrhunsku sezonu, a solidni klubovi sa većim financijskim mogućnostima od naših neće propustiti priliku da besplatno uzmu ovakvog igrača... :(
Ma nek je on zdrav samo i nastavi braniti ko čigra onako, a kasnije nek dramatizira koliko hoće :D Ma ovo su nas mediji prepali izgleda sa svojim naslovima, ali eto nije ništa ozbiljno na kraju Bogu hvala! To mi je baš krivo, nisam nikad gledao tog mlađeg Radeljića, a čuo sam samo hvalospjeve na njegov račun, a nije mala stvar zaigrati za Hrvatsku U-19 kraj onakve dominacije Dinamove škole, znači da vrijediš!
Ma znam da će sad uskoro početi informacije i vijesti stizati iz kluba, ali ne mogu više dočekati :D

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 03 jun 2016, 16:18

Drže nas na laganoj vatri što se te kadrovske križaljke tiče, svi su zakopčani do grla kad su odlasci i dolasci u pitanju...
Iskreno, bolje tako nego da se bubaju svakojaka imena kao kod nekih drugih premijerligaša, hvala Bogu tu smo školu prošli...
Volim te bola'!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 03 jun 2016, 16:25

PiazzaGrande je napisao/la:Drže nas na laganoj vatri što se te kadrovske križaljke tiče, svi su zakopčani do grla kad su odlasci i dolasci u pitanju...
Iskreno, bolje tako nego da se bubaju svakojaka imena kao kod nekih drugih premijerligaša, hvala Bogu tu smo školu prošli...
Kad vec nema vjesti iz kluba i ove kuloarske dobro dodju.Podjeli s nama to sto si nacuo.Moze i pp.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 03 jun 2016, 21:02

BREAKING NEWS:

HŠK Zrinjski je postao bogatiji za još jednog sponzora, a s velikim zadovoljstvom možemo objaviti da je to kineski gigant Huawei Technologies. Jednogodišnji ugovor danas su potpisali predsjednik novog prvaka BiH Marin Raspudić i direktor Huaweija za BiH i Crnu Goru Cui Fenghua, a posrednik između Zrinjskog i ovog kinenskog diva bio je naš dugogodišnji sponzor HT Eronet

slika

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 03 jun 2016, 21:15

espresso je napisao/la:BREAKING NEWS:

HŠK Zrinjski je postao bogatiji za još jednog sponzora, a s velikim zadovoljstvom možemo objaviti da je to kineski gigant Huawei Technologies. Jednogodišnji ugovor danas su potpisali predsjednik novog prvaka BiH Marin Raspudić i direktor Huaweija za BiH i Crnu Goru Cui Fenghua, a posrednik između Zrinjskog i ovog kinenskog diva bio je naš dugogodišnji sponzor HT Eronet

slika
Hoce li to neka fina lova leci u Zrinju :thumbup:

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 03 jun 2016, 21:17

FoSte95 je napisao/la:
espresso je napisao/la:BREAKING NEWS:

slika
Hoce li to neka fina lova leci u Zrinju :thumbup:
Bilo kakva lova nam je dobrodošla. Četverostruki prvak BiH, složit ćeš se, to zaslužuje. ;)

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.