Neće trebati neki uspjeh. Ako ova uprava ne uradi nista i odu, strajkaci i insajderi na onom forumu počinju da navijaju za Olimpik. Za početak ih ima oko 27. Dosta.Bihac96 je napisao/la:Ti tako zvani navijaci Slavije su svi simpatizeri Zvezde i Partizana,oni za Slaviju navijaju jer nemaju za koga drugogMožda se neki sjećaju kad je Borac igrao prijateljsku protiv Zvezde u Banja Luci "Delija "bilo brat bratu 5 milja,a kop Lesinara poluprazan
Toliko o toj ljubavi.Ma spomenuo sam tu situaciju u Kaknju,i tako isto bi bilo i u Sarajevu.Ne kažem ja da bi Olimpik imao 10 milja navijača svaku tekmu,ali da bi stvorila se neka solidna brojka u to ne sumnjam.
Ako Slavija nije iz Sarajeva kao sto ti kazes, onda po tvom nije ni Zrinjski iz Mostara...HausMan je napisao/la:E čuj u Sarajevu Slavija hahahhajahahajajajajajajaj
Jest Slavija iz Sarajeva ali ako ljudi koji zive tu i navijaju za nju stavljaju prefiks Istocno ili Srpsko ne kontam zasta ih svojatati:ako oni vec sebe ne dozivljavaju kao sarajlije i sarajevski klubhulehule je napisao/la:Ako Slavija nije iz Sarajeva kao sto ti kazes, onda po tvom nije ni Zrinjski iz Mostara...HausMan je napisao/la:E čuj u Sarajevu Slavija hahahhajahahajajajajajajaj
Koliko ja znam Zrinjski je dio grada Mostara dok Slavija nije dio grada Sarajeva.hulehule je napisao/la:Ako Slavija nije iz Sarajeva kao sto ti kazes, onda po tvom nije ni Zrinjski iz Mostara...HausMan je napisao/la:E čuj u Sarajevu Slavija hahahhajahahajajajajajajaj
Pa šta je Dobrinja i Lukavica, dio Londona ???MortemHz je napisao/la:Koliko ja znam Zrinjski je dio grada Mostara dok Slavija nije dio grada Sarajeva.hulehule je napisao/la:Ako Slavija nije iz Sarajeva kao sto ti kazes, onda po tvom nije ni Zrinjski iz Mostara...HausMan je napisao/la:E čuj u Sarajevu Slavija hahahhajahahajajajajajajaj
Lukavica dio Sarajeva?hulehule je napisao/la:
Pa šta je Dobrinja i Lukavica, dio Londona ???
Brate ti koda si juce dosao u Sarajevo, prije rata Lukavica, Vojkovici, Pale, Sokolac sve je to bilo Sarajevo i pripadalo SarajevuHausMan je napisao/la:Lukavica dio Sarajeva?hulehule je napisao/la:
Pa šta je Dobrinja i Lukavica, dio Londona ???
Mi pricamo o gradu Sarajevu, to nit je dio grada nit je entitet isti. Sarajevska regija je nesto sasvim drugo, to je mnogoooo veci dio i to su sve okolne povrsine. Od zadnje stanice treba malo vise jer ti 7-8 minuta treba do Toma ali nije daleko sve u svemu. Sada se ide preko neke sume. Takvo je stanje sada i ja to moram postovati pa makar imali samo 2 naselja u sklopu grada.AdiFKS je napisao/la:Lukavica i jeste geografski dio Sarajeva. To sto su neki izmislili i nametnuli entitete, i neke kur-ceve granice, ne mjenja na stvari da je to bio dio Sarajeva...a da je sada dio sarajevske regije.
Evo dokaza. 20setak puta sam bio na gostovanju u Lukavici. Dva puta od toga isao trolejbusom, jer nisam imao dostupno auto.
Od zadnja trolejbuska stanica na Dobrinji, stadion Slavije je na 7-8 minuta setnje. Znaci stadion na koji se na gostovanje moze otici trolejbusom. Sta pricati vise.
Cekamo taj 5 juni k'o novu godinuFoSte95 je napisao/la:Nego Vukovi ima li novih informacija o investitorima
Da.malta071 je napisao/la:Da osvoji 46 titula prave Sarajlije ne bi navijale za Olimpic.
Evo ga prvi jun, jos 4 danaMokroguz je napisao/la:Cekamo taj 5 juni k'o novu godinuFoSte95 je napisao/la:Nego Vukovi ima li novih informacija o investitorima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.