PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Zeljescar dobio novog sponzora.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Selam nekad radničkoj, a sad lihvarsko-kamatarskoj klasi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
J.ebiga brate, ako misliš na ovo crvenim slovima "Persil", onda imamo problem http://www.fksarajevo.ba/bs/sponzoricikazubo je napisao/la:http://sportsport.ba/assets/pictures/ar ... 87_big.jpgMemara je napisao/la:@AzeKamikaze..
Eto ti iza Mulalica crvenim slovima, a ima i reklame uz teren..
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Uvijek se znalo da je Zeljo kriminalan klub.A i Sarajevo..Pa to su klubovi iz glavnog grada..I kaze mrzimo ih ...Niko vas ne mrzi,vi sami sebe mrzite,... Dovidjenja i prijatno...
!
A ko vodi raspali Hakalin klub? Sarajlije?bambus je napisao/la:Uvijek se znalo da je Zeljo kriminalan klub.A i Sarajevo..Pa to su klubovi iz glavnog grada..I kaze mrzimo ih ...Niko vas ne mrzi,vi sami sebe mrzite,kad ste stokaaa... Dovidjenja i prijatno...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
priznajem da je ovo dobra zayebancija...Probisvjet je napisao/la:Zeljescar dobio novog sponzora.![]()
![]()
![]()
![]()
ipak na kraju krajeva, ova uprava je prva koja je pocela da konkretno radi na stadionu... tako da sam ja zadovoljan... ja bi im dao i 8% ako treba...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Kako su se nekad iščekivale pressice Želje, a sada su 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- alanford87
- Kontakt:
Cesija je sasvim normalna pojava u privrednom svijetu i olaksava transfer novca kao i ekonomiju opcenito
"Cesija (engl. cession, transfer, njem. Abtretung, Zession), ustup, ustupanje tražbine, prijenos otuđive tražbine s dosadašnjeg vjerovnika (> cedent) na novog vjerovnika (> cesionar), a dužnik (debitor cessus) i tražbina ostaju isti. Mogući pravni temelj cesije jesu ugovor, zakon i sudska odluka."
Forumski primjer:
Cedent ili stari povjerilac=Thetraphak (FK Zeljo)
Cesionar ili novi povjerilac= Bosnjo iz Austrije/Solinas (Miske)
debitor cessus ili duznik= staragarda (Uefa)
Thetraphak1921(FK Zeljo) ceka na isplatu najjaceg finansijskog forumasa, staregarde(Uefa).
U medjuvremenu mu fali novca, pa posudi novac od Bosnje iz Austrije/Solinasa (Miske). Bosnjo iz Austrije/Solinas (Miske) da bi se osigurao, zeli taj novac da dobije od najjaceg finansijskog forumasa, staragarde(Uefa), jer Thetraphak(FK Zeljo) ima jos uvijek potrazivanja prema staragardi(Uefa).
Thetraphak(FK Zeljo)/stari povjerilac pravo na potrazivanje novca od staregarde(Uefe)/duznik prenese na Bosnju iz Austrije/Solinasa(Miske)/novi povjerilac, tako da staragarda(Uefa)/duznik direktno isplati Bosnju iz Austrije/Solinasa (Misketa)/novi povjerilac.
Sa tim Thetraphak ispuni svoju obavezu tj. dugovanje prema Bosnji iz Austrije/Solinasu a staragarda ispuni svoju obavezu tj. dugovanje prema Thetraphaka-u.
Drugi par cipela je, da li je to sve dokumentovano u klubu. A treci par cipela je lihvarstvo. Ne bi trebalo biti lihvarstvo u pitanju. Privatni krediti su dozvoljeni. Treba provjeriti prvo kolika bi kamata bila u banci za isti ugovor. Sve je to jos uvijek u domenu privatne autonomije.
Tako da ovdje nema nista cudno. Samo je pokazana cinjenica da se nasi klubovi krpe na sve moguce nacine i hvataju se za svaku slamku spasa. Mislim da je u svim klubovima slicna situacija
"Cesija (engl. cession, transfer, njem. Abtretung, Zession), ustup, ustupanje tražbine, prijenos otuđive tražbine s dosadašnjeg vjerovnika (> cedent) na novog vjerovnika (> cesionar), a dužnik (debitor cessus) i tražbina ostaju isti. Mogući pravni temelj cesije jesu ugovor, zakon i sudska odluka."
Forumski primjer:
Thetraphak1921(FK Zeljo) ceka na isplatu najjaceg finansijskog forumasa, staregarde(Uefa).
U medjuvremenu mu fali novca, pa posudi novac od Bosnje iz Austrije/Solinasa (Miske). Bosnjo iz Austrije/Solinas (Miske) da bi se osigurao, zeli taj novac da dobije od najjaceg finansijskog forumasa, staragarde(Uefa), jer Thetraphak(FK Zeljo) ima jos uvijek potrazivanja prema staragardi(Uefa).
Thetraphak(FK Zeljo)/stari povjerilac pravo na potrazivanje novca od staregarde(Uefe)/duznik prenese na Bosnju iz Austrije/Solinasa(Miske)/novi povjerilac, tako da staragarda(Uefa)/duznik direktno isplati Bosnju iz Austrije/Solinasa (Misketa)/novi povjerilac.
Sa tim Thetraphak ispuni svoju obavezu tj. dugovanje prema Bosnji iz Austrije/Solinasu a staragarda ispuni svoju obavezu tj. dugovanje prema Thetraphaka-u.
Tako da ovdje nema nista cudno. Samo je pokazana cinjenica da se nasi klubovi krpe na sve moguce nacine i hvataju se za svaku slamku spasa. Mislim da je u svim klubovima slicna situacija
Zadnja izmjena: alanford87, dana/u 01 jun 2016, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
MIXse nikad nije bio sponzor kluba! Prvi put da se spominje kao partner i sponzor kluba je u saopstenju nakon prve emisije Mreza. Znaci nigdje reklame ni zvanicnog potpisivanja sponzorskog ugovora.Ado76 je napisao/la:J.ebiga brate, ako misliš na ovo crvenim slovima "Persil", onda imamo problem http://www.fksarajevo.ba/bs/sponzoricikazubo je napisao/la:http://sportsport.ba/assets/pictures/ar ... 87_big.jpgMemara je napisao/la:@AzeKamikaze..
Eto ti iza Mulalica crvenim slovima, a ima i reklame uz teren..
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Znao sam da je Krleza lihvar. Vala, i brutalnim metodama se koristi za naplacivanje dugova. Pa meni, jednom prilikom rece, da ce me ubiti na kucnom pragu.alanford87 je napisao/la:
Forumski primjer:
Ma o svemu smo mi tamo danima unazad pisali, drago mi je sto si do u detalj sve objasnio te i dao primjer. Ovako je najlakse shvatiti, ko hoce naravno..
- alanford87
- Kontakt:
Thetraphak1921 je napisao/la:
Ma o svemu smo mi tamo danima unazad pisali, drago mi je sto si do u detalj sve objasnio te i dao primjer. Ovako je najlakse shvatiti, ko hoce naravno..
Inace:
[youtube][/youtube]
Dobro je, od Selje i sljedeće sezone ništa, još jedna sezona ničeg i baj baj na smetljište historije. Jel muha odjaho u sumrak?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MocMahale444
Cuj nista
titula aBd.
Nece Muha nigdje, no sikiriki!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Muha nam večeras čuva stražu. 
- MocMahale444
Naso sam bolju temu izgleda.High je napisao/la:Muha nam večeras čuva stražu.
Obećo si ako ja nisam FrantoMocMahale444 je napisao/la:Cuj nistatitula aBd.
Nego novi trener + Misimović + ona ruševina + nema evrope još gora divno vam ide
Nullius in verba
- MocMahale444
To je trebao mod vidjeti, ne ti I ja!Heller je napisao/la:Obećo si ako ja nisam FrantoMocMahale444 je napisao/la:Cuj nistatitula aBd.
Nece Muha nigdje, no sikiriki!![]()
Nego novi trener + Misimović + ona ruševina + nema evrope još gora divno vam ide
Miske kao Tito, rusevina se pravi, bice bolje aBd.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Mi smo najtrofejniji, najuspjesniji i najveci BH klub. Nismo klub koji bljesne jednu sezonu, a poslije ga nema nigdje. Desilo se Modrici, desilo se Brotnju, desilo se Leotaru, iako su oni, ipak, osvojili titulu za razliku od najneuspjesnijeg, najnetrofejnijeg fudbalskog kluba i najjadnije sportske price u historiji ovog sporta.Heller je napisao/la:Dobro je, od Selje i sljedeće sezone ništa, još jedna sezona ničeg i baj baj na smetljište historije. Jel muha odjaho u sumrak?
Mi najtrofejniji - vi najnetrofejniji
Mi najuspjesniji - vi najneuspjesniji
Mi najveci - vi niste ni rang Leotara, Modrice, Brotnja.
Vratite se gdje vam je mjesto, fudbalska stidna usi.
- Probisvjet
- Kontakt:
Previse se vjeruje Milosu Kosticu. Nece on dugo. Jesic II!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Slabo mu ko vjeruje, prelistaj postove od dana kada je izabran. Svejedno, idemo na titulu zato sto ih i jesmo najvise osvojili na kraju krajeva. Jednostavno, moze nam se. Sve sem titule je neuspjeh.Probisvjet je napisao/la:Previse se vjeruje Milosu Kosticu. Nece on dugo. Jesic II!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.