PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Nije mi dugo trebalo da ti puknem samarcinu.. Koga ono jos, sem tebe, trebam citirati a pitao se gdje je bager.Thetraphak1921 je napisao/la: I ovo da zabiljezim.
Kakav bolan samarcina,...?? Thjooo malo bagercic rovi oni odmah misle neka gradnja..
Hoce li taj isti bager nastaviti roviti ili ce samo ukloniti ovaj beton? Ti dobro znas da vi jos nemate dozvolu za gradnju istoka.
Napisao sam ti sinoc fino sve iz kojeg razloga podrzavate upravu, cim ne bude rezultata ova uprava leti
Obriši se kenjara, jos da dodje onaj rinuka i da nam otvori ociMemara je napisao/la:Nije mi dugo trebalo da ti puknem samarcinu.. Koga ono jos, sem tebe, trebam citirati a pitao se gdje je bager.Thetraphak1921 je napisao/la: I ovo da zabiljezim.
Kakav bolan samarcina,...?? Thjooo malo bagercic rovi oni odmah misle neka gradnja..
Hoce li taj isti bager nastaviti roviti ili ce samo ukloniti ovaj beton? Ti dobro znas da vi jos nemate dozvolu za gradnju istoka.
Napisao sam ti sinoc fino sve iz kojeg razloga podrzavate upravu, cim ne bude rezultata ova uprava leti
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Pitao si "gdje bager" petnaest puta. Evo ga..Memara je napisao/la: Kakav bolan samarcina,...?? Thjooo malo bagercic rovi oni odmah misle neka gradnja..
Pozdrzavamo ih zato sto rade fenomenalan posao. Istok ce se graditi, bez obzira na sva podmetanja onog drustva i bez obzira na dozvole.
Septembar 2016.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
a de bager pozz
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
narodniheroj
- Kontakt:
Nemoj mi na @rinuku, on se samo lijepo zayebava, a ovaj će pojesti bjele bubrege od muke, on ovo teško podnositheeagle je napisao/la:Obriši se kenjara, jos da dodje onaj rinuka i da nam otvori ociMemara je napisao/la:Nije mi dugo trebalo da ti puknem samarcinu.. Koga ono jos, sem tebe, trebam citirati a pitao se gdje je bager.Thetraphak1921 je napisao/la: I ovo da zabiljezim.
Reci levatu Memara, hoće Miske da poravna istok i konta tu maline zasaditiMemara je napisao/la:Nije mi dugo trebalo da ti puknem samarcinu.. Koga ono jos, sem tebe, trebam citirati a pitao se gdje je bager.Thetraphak1921 je napisao/la: I ovo da zabiljezim.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dobro za to si u pravu jer sam pitao gdje je bager, a za ovo drugo ostaje da vidimo. Ovo nije gradnja vec samo uklanjanje betona. Vi i dalje nemate dozvolu za gradnju tribine. Sto se mene tice dabogda vi napravili i digli cijeli stadion, vrijeme je jbg da i ono pocne liciti na stadion.Thetraphak1921 je napisao/la: Pitao si "gdje bager" petnaest puta. Evo ga..
Pozdrzavamo ih zato sto rade fenomenalan posao. Istok ce se graditi, bez obzira na sva podmetanja onog drustva i bez obzira na dozvole.
Septembar 2016.
- MocMahale444
Rinuka se zeza I njemu ako se fino objasni, on to postuje.narodniheroj je napisao/la:Nemoj mi na @rinuku, on se samo lijepo zayebava, a ovaj će pojesti bjele bubrege od muke, on ovo teško podnosi
Nije ko ovaj
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ja sam to i rekao, @rinuka je kraljMocMahale444 je napisao/la:Rinuka se zeza I njemu ako se fino objasni, on to postuje.narodniheroj je napisao/la:Nemoj mi na @rinuku, on se samo lijepo zayebava, a ovaj će pojesti bjele bubrege od muke, on ovo teško podnosi
Nije ko ovaj
- JohnCleese
- Kontakt:
Ako pravilno ulozis tvojih je 107Heller je napisao/la:Matematika u osnovnoj školi Grbavica.
Imaš sto maraka, dođe Misimović, koliko para imaš?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- MocMahale444
Stavljam pecat na tonarodniheroj je napisao/la:Ja sam to i rekao, @rinuka je kraljMocMahale444 je napisao/la:Rinuka se zeza I njemu ako se fino objasni, on to postuje.narodniheroj je napisao/la:Nemoj mi na @rinuku, on se samo lijepo zayebava, a ovaj će pojesti bjele bubrege od muke, on ovo teško podnosi
Nije ko ovaj
Ovaj=memiš
-
narodniheroj
- Kontakt:
memiš je sinoć viđen na Grbavici, oblijeće oko bagera da mu gume probuši

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Izgleda da je neko ukrao kasiku bageru. @Memara?narodniheroj je napisao/la:memiš je sinoć viđen na Grbavici, oblijeće oko bagera da mu gume probuši![]()
- MocMahale444
Onaj sto mu fali komad uhaThetraphak1921 je napisao/la:Izgleda da je neko ukrao kasiku bageru. @Memara?narodniheroj je napisao/la:memiš je sinoć viđen na Grbavici, oblijeće oko bagera da mu gume probuši![]()
Znaci ide se "gradi zeljo boli te kurzac" pa onda placaj kaznu drzavi za divlju ilegalnu gradnju
Taj bager ce sam ponovo napustiti "gradnju" istoka
Taj bager ce sam ponovo napustiti "gradnju" istoka
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ali moramo biti pošteni, sekunde pitarima nije vuna kolko je viJolini sa trEbine koji govori nAtornu istinu da ćemo tamo graditi nebodere 
čast pojedincima
čast pojedincima
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ma normalno da nije, ima pojedinaca, ali bilo bi ih i kod nas. Najveci protivnici ovoga su ovi iz SD-a..narodniheroj je napisao/la:Ali moramo biti pošteni, sekunde pitarima nije vuna kolko je viJolini sa trEbine koji govori nAtornu istinu da ćemo tamo graditi nebodere
čast pojedincima
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 01 jun 2016, 15:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo da se upišem na 1919. stranicu.
Nastavite vi
Nastavite vi
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Gdje je vas bager na istoku? Zasto ga nema vise, a?!Aerials je napisao/la:Samo da se upišem na 1919. stranicu.
Nastavite vi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.