FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
strah me uci na Face da citam komentara, ako je ovo uopste objavljeno
- alanford87
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la:to Azmire obradovao si nas drama, morao sam saku secera progutatiza Tomica ok ali ovi delegati pa ne znam gdje ih iskopa
kome smeta Africka Sloboda

- JohnCleese
- Kontakt:

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Što napisa neko na fejsu, veća je enigma kako je Azmir saznao za ove levate. 

Ne vjerujem da su losiji od onog krakatog nigera sto je nekada igrao za nas. Klovn mrtvi, samo se imena ne mogu sjetiti da si pita 

Eto sad će se pocet javljat pametolozibi menadzeri. Sta hoćete pogbu i za njega bi imali mahanu. Pogledajte malo profile. Na youtube igre itd. Ustvari sacekajte probu pa onda komentare
Da li se ko konsultuje sa Husrefom
...pa 5 i 6 kako ja procita,Ragib i Spaha ce vodit selekciju!?
Valjda izadje na dobro,sto neko gore napisa Mahir je pod broj 1 za dovest..

Valjda izadje na dobro,sto neko gore napisa Mahir je pod broj 1 za dovest..
Zadnja izmjena: emirzlaTu, dana/u 01 jun 2016, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
za 10 dana, Husara ce postat' menadzer obojici
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kupiti ce im Husara patike i njegovi su
Daj ljudi smor ste žešći,smarate 2 sedmice nema pojačanja i sad trojica došla niste zadovoljni,inaače vi ste svi školovani treneri pa sve znate,yebem ti Azmire sve glupo pokupi sve sto imas i idi od nas,što si prema narodu bolji oni ti sve losije uzvracaju.Bolje nam je bilo gledat Slobodu da igra sa Goškom ?
Šta je sve čovjek uradio i niste zadovoljni,čast izuzetcima........

Šta je sve čovjek uradio i niste zadovoljni,čast izuzetcima........

a i sa Karicem se ovdje maximalno pretjeruje, dobar igrac i bilo bi dobro kada bi dosao, al' nije isto igrat' u onakvom Celiku i ovakvoj Slobodi, nista nije isto, a i postavlja se pitanje na koju poziciju ga postavit'
pogledajte o kako se igracu radi
Ovaj Anderson se spominjao i prije, znači insajderi su imali i tu dobre informacije.
Ne budite nezadovoljni molim vas, sačekajmo dok se sklopi ekipa i da vidimo ko je kakav. Pljuvali su se i Sarići, Veselinovići, Stjepanovići pa šta bi.

Ne budite nezadovoljni molim vas, sačekajmo dok se sklopi ekipa i da vidimo ko je kakav. Pljuvali su se i Sarići, Veselinovići, Stjepanovići pa šta bi.
Tu su igrači s kantona najavljeni. Mada možda su ovo autohtoni Čelićani.Aerials je napisao/la:možda ljudi dolaze sad na ovo okupljanje 5.-10. juna, pa ako zadovolje ide potpisivanje

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nije to taj.xeksor je napisao/la:

P.S. Chima Daniel Uchechi

Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 01 jun 2016, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
pijes tuzlaku krv na slamku :lol:xeksor je napisao/la:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je pravi Chimicaxeksor je napisao/la:

da upravu si
al gledam njegove utakmice za mladu repku nigerije sto je igro
al gledam njegove utakmice za mladu repku nigerije sto je igro
- muhamed121
- Kontakt:
Sve price kako su ljudi losi za Slobodu a nikad ih niko ni vidio ni cuo kad ostanu i razvale sezonu bice "eto reko sam ja vama da su ljudi igracine sto ih Azmir prije nije doveo" ne sudite knjizi po koricama
wobly92 je napisao/la:Tu su igrači s kantona najavljeni. Mada možda su ovo autohtoni Čelićani.Aerials je napisao/la:možda ljudi dolaze sad na ovo okupljanje 5.-10. juna, pa ako zadovolje ide potpisivanje

ma znam, al' kontam možda ih dovode tu sa ovima iz kantona jer su dvojica u pitanju samo, pa čisto da vide s čim imaju posla

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ne može vam ALLAH ugodit,pa da dovedu Vidala rekli bi nevalja,ajde ljudi smorili ste evo 2 sedmice tražite pojačanja,i dođu ali nevalja vama se ne sviđa,jer sve vi svi školovani treneri,čast izuzetcima.
Ja da sam na Azmirovom mjestu ja bi davno otiso,koliko je covjek ulozio u klub i bunite se opet,koje znao za Veselinovica,ko?
Tako da nemojte da pametujete,mozda momci i jesu nizasta,ali to ce vrijeme pokazat,kako god bolje da Slobodu gledamo na evropskoj sceni nego po njivama i prvoj ligi.

Ja da sam na Azmirovom mjestu ja bi davno otiso,koliko je covjek ulozio u klub i bunite se opet,koje znao za Veselinovica,ko?
Tako da nemojte da pametujete,mozda momci i jesu nizasta,ali to ce vrijeme pokazat,kako god bolje da Slobodu gledamo na evropskoj sceni nego po njivama i prvoj ligi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.