prijatelju, ovi nemaju knjigu, ni korice :urnebes: :urnebes:muhamed121 je napisao/la:Sve price kako su ljudi losi za Slobodu a nikad ih niko ni vidio ni cuo kad ostanu i razvale sezonu bice "eto reko sam ja vama da su ljudi igracine sto ih Azmir prije nije doveo" ne sudite knjizi po koricama
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Grmi tema

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- muhamed121
- Kontakt:
Pa ocigledno da imaju cuje se ime i prezime i gotovo ne zna igrat mislim da treba sacekat da vidimo sta ce bit pa onda reci da li su za Slobodu ili ne a Husref i uprava su tu da procjene svidjalo se nama ili neChinaglia je napisao/la:prijatelju, ovi nemaju knjigu, ni koricemuhamed121 je napisao/la:Sve price kako su ljudi losi za Slobodu a nikad ih niko ni vidio ni cuo kad ostanu i razvale sezonu bice "eto reko sam ja vama da su ljudi igracine sto ih Azmir prije nije doveo" ne sudite knjizi po koricama![]()
Azmire ziv bio nemoj vise ovih igraca sto nema na nasem trzistu
de malo i sa naseg trzista da se obradujemo malo, od ovih sto nema na nasem trzistu glavobolja nas hvata 

Sloboda Tuzla
Dovodi nigere Azmire, boli te qrc.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ma znam, zezam se, nemos ljudima sudit' a ne znas nista od njima
klasicna propaganda, rasizam
klasicna propaganda, rasizam
cim krenu pripreme, svi na trening da vidimo ove camuge
Ma da bolje da su ostavili Haurdića,pa kad su doveli iz Pl ne valja,evo nam uglješe došli i jako mnogo očekujem od njih,zna Azmir šta radi pokazo je on to. 

Sve neki strucnjaci na forumu, a prate statistike preko transfermarketa

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
ove garonje ni na transfermarktu ne mozes nacifukara87 je napisao/la:Sve neki strucnjaci na forumu, a prate statistike preko transfermarketa![]()

Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
TOMIĆ je odlično pojačanje... Na stranu sad dal je pakas ili nije...mada ta neka izjava se provlacila kad smo tresnuli o dno...nema tih para da bi iole OZBILJNIJI igrač se ganajao po blatu one lige
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ovi postavili sliku jednog i jedinog, pravog Chime. Ehh

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
fukaratz je napisao/la:ove garonje ni na transfermarktu ne mozes nacifukara87 je napisao/la:Sve neki strucnjaci na forumu, a prate statistike preko transfermarketa![]()
De tvoje ime da ga nađem na transfermarketu,ne mješaj se u posao profesionalaca.

a zamisli nekim čudom bude ipak ovaj Chima u pitanju 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Tomic zasad jedino ozbiljno pojacanjestaragarda je napisao/la:TOMIĆ je odlično pojačanje... Na stranu sad dal je pakas ili nije...mada ta neka izjava se provlacila kad smo tresnuli o dno...nema tih para da bi iole OZBILJNIJI igrač se ganajao po blatu one lige

Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 01 jun 2016, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla
Tomic je bolji od Perice u to sam siguran, a HNL liga je dosta jaca od nase trenutno.staragarda je napisao/la:TOMIĆ je odlično pojačanje... Na stranu sad dal je pakas ili nije...mada ta neka izjava se provlacila kad smo tresnuli o dno...nema tih para da bi iole OZBILJNIJI igrač se ganajao po blatu one lige
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
to, to, saketanje :kafa:Edin075 je napisao/la:De tvoje ime da ga nađem na transfermarketu,ne mješaj se u posao profesionalaca. :)fukaratz je napisao/la:ove garonje ni na transfermarktu ne mozes naci :urnebes:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ostaje nada da cemo na Dubravama ugledati pletenice kako izlaze iz avionaAerials je napisao/la:a zamisli nekim čudom bude ipak ovaj Chima u pitanju

A jesmo se i pojacali ccc
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma nije ovaj uglješa loš!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.