FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nakon golmana Filipa Erića, redove viceprvaka pojačao je Dario Tomić, koji je protekle sezone nastupao u HNL-u braneći boje Istre.
– S Tomićem smo dogovorili dvogodišnju saradnju. Ako klub po isteku njegovog ugovora izbori Evropu, on će s nama ostati dodatnu godinu – kazao je za Faktor predsjednik Slobode, Azmir Husić.
– Na probu dolaze nigerijski napadač Daniel Uchechi i senegalski defanzivac, Hiram – Laud Anderson. O njima smo čuli dosta toga pozitivnog. Mogli bi biti pojačanja. Dolaze u Tuzlu 4. ili 5. juna. Do odlaska na pripreme imat će priliku da pokažu šta znaju i koliko mogu – dodao je Husić.
O ostalim mogućim pojačanjima, Husić nije konkretno govorio. Kazao nam je da je to u rukama Husrefa Musemića i da su u toku pregovori s nekoliko imena.
Igračima kojima je istekao ugovor, nakon što je izborena Evropa, saradnja je, kazao nam je Husić, automatski produžena na još godinu.
– S Tomićem smo dogovorili dvogodišnju saradnju. Ako klub po isteku njegovog ugovora izbori Evropu, on će s nama ostati dodatnu godinu – kazao je za Faktor predsjednik Slobode, Azmir Husić.
– Na probu dolaze nigerijski napadač Daniel Uchechi i senegalski defanzivac, Hiram – Laud Anderson. O njima smo čuli dosta toga pozitivnog. Mogli bi biti pojačanja. Dolaze u Tuzlu 4. ili 5. juna. Do odlaska na pripreme imat će priliku da pokažu šta znaju i koliko mogu – dodao je Husić.
O ostalim mogućim pojačanjima, Husić nije konkretno govorio. Kazao nam je da je to u rukama Husrefa Musemića i da su u toku pregovori s nekoliko imena.
Igračima kojima je istekao ugovor, nakon što je izborena Evropa, saradnja je, kazao nam je Husić, automatski produžena na još godinu.
degenu nismo nejga doveli, vidis kolko si zaostaoEdin075 je napisao/la:
Ma nije ovaj uglješa loš!!
Sloboda Tuzla
Tomic moze proci, mada sumnjam da je bolji od Ivetica
ALI KAKO MI POLUPROFESIONALNI IGRAC MOZE BIT POJACANJE ALLAHA TI ETO ONOG UZVISENOG
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nauči se pisat kao prvo,kao drugo vrijeđaš bez potrebe,kao treće ja sam to pročitao na tuzlanski bafukaratz je napisao/la:degenu nismo nejga doveli, vidis kolko si zaostaoEdin075 je napisao/la:
Zadnja izmjena: Edin075, dana/u 01 jun 2016, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Hajd dolaze na probu samo, neće odmah ugovore potpisat.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Chima Daniel Uchechi.Edin075 je napisao/la:Nauči se pisat kao prvo,kao drugo vrijeđaš bez potrebe,kao treće ja sam to pročitao na ****fukaratz je napisao/la:degenu nismo nejga doveli, vidis kolko si zaostaoEdin075 je napisao/la:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto ostaju svi oni kojima je istekao ugovor jos godinu..
Azmir fino objasni,dolaze na probu ako ne zadovolje noga,a vidim pojedinci se sokirali i prave pametni..ocekivali nekog tipa Yaya Toure ili Drogbe..
Smirite malo dozivljaje..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jesmo bas te smo ocekivali. Ne zelim da smirim dozivljaj.harry_90 je napisao/la:Azmir fino objasni,dolaze na probu ako ne zadovolje noga,a vidim pojedinci se sokirali i prave pametni..ocekivali nekog tipa Yaya Toure ili Drogbe..
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Bila sam u pravu, ko bi rek'o 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
brzo tipkam pa mi se nekad graska potkradeEdin075 je napisao/la:Nauči se pisat kao prvo,kao drugo vrijeđaš bez potrebe,kao treće ja sam to pročitao na ****fukaratz je napisao/la:degenu nismo nejga doveli, vidis kolko si zaostaoEdin075 je napisao/la:
Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pratim redovno HNL... Tomić ne da može proći nego je DUPLO bolji od Ivetića na lijevom beku...zivi bili pa vidjeli... Za crnce sam skeptik al Tomić će vas odusevit na treningu...zapamtiteDoeTz je napisao/la:Tomic moze proci, mada sumnjam da je bolji od IveticaALI KAKO MI POLUPROFESIONALNI IGRAC MOZE BIT POJACANJE ALLAHA TI ETO ONOG UZVISENOG
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
A Azmira opet neko žednog preko vode prevodi. "Čuli smo dosta pozitivnog o njima", pa

culi su dosta toga pozitivnog o njima :kafa:
Koktrijeb je napisao/la:Jos uvjek ne mora znacit da ce potpisat ugovore, nijedan od ove trojice.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
AZMIR NAS TROLA BA LJUDI DA OZIVI MALO TEMA! 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ajmo biti pozitivniNKMramor je napisao/la:A Azmira opet neko žednog preko vode prevodi. "Čuli smo dosta pozitivnog o njima", pa![]()
Jel' se mora napominjat stalno, Sarić, Veselinović, Stjepanović, Ivetić, Mehmedagić...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
za Ivetica je znala citava drzava, frajer igrao u Borcu, Laktasima, Olimpicu, Velezu...... ostal isu bili nepoznanicawobly92 je napisao/la:Ajmo biti pozitivniNKMramor je napisao/la:A Azmira opet neko žednog preko vode prevodi. "Čuli smo dosta pozitivnog o njima", pa![]()
Jel' se mora napominjat stalno, Saric, Veselinović, Stjepanović, Ivetić, Mehmedagić...
Sloboda Tuzla
Odmah iz misijih rupa izlaze lazni moralisti da pokazu kako vole klub vise od nekog i kako smo mi hejteri i pljuvaci Azmira i Husrefa, e pa ako radi svog misljenja spadam u tu vrstu onda nek sam. Najavljuje se prolazak u Europi i napad na titulu, imamo konacno odblokiran racun i treba da se zadovoljim s likom koji je poluprofesionalac isto sto sam i ja bio dok sam trenirao u NK Tuzli, znaci mogu komotno i ja bit pojacanje yebo te hljeb. Na kraju krajeva ne znam koji ce nam krc uopste ikakvi crnci.
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 01 jun 2016, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.