Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
BoixosNois1899
-
Kontakt:
Postao/la BoixosNois1899 » 01 jun 2016, 18:53
Pivopija je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Ko ce biti kapiten? Nadam se Seo

Vjerovatno Medunjanin, a zamjenik bi trebao biti Hadzic.

Samo me interesuje po kojim kriterijima je to Hadžić zamjenik
Ali hajde, bitno da odigraju dobro, za ostalo ćemo lako

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
-
KapitenK
-
Kontakt:
Stream bi morao biti ?
-
Djedo10
-
Kontakt:
Dali iko zna zasto Dumic nije dobio priliku da zaigra za BH? Jesu li papiri u pitanju ili?
-
Rokoko87
-
Kontakt:
Djedo10 je napisao/la:Dali iko zna zasto Dumic nije dobio priliku da zaigra za BH? Jesu li papiri u pitanju ili?
Papiri su u pitanju.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
edoo3
-
Kontakt:
BoixosNois1899 je napisao/la:Pivopija je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Ko ce biti kapiten? Nadam se Seo

Hadzica za kapitena, kakav Medunjanin i kakvih bakraci, patriotizam na prvom mjestu.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
-
Pivopija
-
Kontakt:
BoixosNois1899 je napisao/la:Pivopija je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Ko ce biti kapiten? Nadam se Seo

Po kvaliteti, po stažu u reprezentaciji, po patriotizmu, po iskustvu (igrao u Bundesligi i turskoj ligi) itd...itd. Rođeni je vođa.
Jedan forumaš bi dodao i po tome što je donirao 200 KM kadetskoj košarkaskoj reprezentaciji.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
BoixosNois1899
-
Kontakt:
Postao/la BoixosNois1899 » 01 jun 2016, 19:33
Pivopija je napisao/la:
Po kvaliteti, po stažu u reprezentaciji, po patriotizmu, po iskustvu (igrao u Bundesligi i turskoj ligi) itd...itd. Rođeni je vođa.
Jedan forumaš bi dodao i po tome što je donirao 200 KM kadetskoj košarkaskoj reprezentaciji.
Hahahahaha, svaka čast, tek sam sad shvatio da me trollaš
A bio sam se zabrinuo na trenutak, nije valjda da samo ja ne vidim njegov kvalitet
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
-
FliX
-
Kontakt:
autogol je napisao/la:Hajmo malo biti realni,jesu li drzavljani BiH zasluzili da se prenosi ovaj turnir?
Ja kazem da nisu,a razlog je TV pretplata
Sto se tice turnira,samo jednom znam..ovi momci ce orati po terenu

Nek ukinu budzetasku televiju skroz, jer se ne placa pretplata. Necu ni dnevnike ni ostala s'r'anja da gledam
P.S Svakako se nisam uzdo u njih.. kontam Face ili neka danska televizija ili bilo ko..
-
Fidelis
-
Kontakt:
Momci,Grahovac nije kalibar za reprezentaciju,cak ni za ovu B.
Bojim se samo da to ne saznate na bolan nacin.
Prisjetite se Adnana Zahirovica,Zeljo hoce da ga se kutarise.I nije to zato sto je on grohno nego sto je oduvijek bio k.ita od igraca.
Grahovac i Aneli isti slucaj.
-
autogol
-
Kontakt:
FliX je napisao/la:autogol je napisao/la:Hajmo malo biti realni,jesu li drzavljani BiH zasluzili da se prenosi ovaj turnir?
Ja kazem da nisu,a razlog je TV pretplata
Sto se tice turnira,samo jednom znam..ovi momci ce orati po terenu

Nek ukinu budzetasku televiju skroz, jer se ne placa pretplata. Necu ni dnevnike ni ostala s'r'anja da gledam
P.S Svakako se nisam uzdo u njih.. kontam Face ili neka danska televizija ili bilo ko..
Ne moze neko biti patriota tako sto zeli ukidanje necega sto je drzavno.Bez drzavne televizije je i drzava krnjava

Biti patriota i voljeti drzavu ne znaci samo pratiti svoje sportiste,da je tako mi bi bili najvece patriote na svijetu.
-
X31987
-
Kontakt:
Srđan Grahovac je kvalitet za BiH repku.

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
-
aqarius
-
Kontakt:
Ukidanje državne televizije(kakva god da je) ti je isto kao ukidanje policije,vojske ,valute,registarskih tablica,lične ili pasoša..znači jedan element koji čini državu,,,,neplaćanjem preplate svjesno radiš na podrivanju i rušenju države.Ne treba ukidati,nego popraviti ako ne valja.A jel mislite da će nam sada HRT ili RTS sada davati izvještaje o BiH,hoće ali kakve....e jesmo ovce....sada čekaj dansku TV da ti prati repku...
-
zizu1991
-
Kontakt:
Ako ćemo realno sagledat' situaciju... konkretno Hrvati imaju 3 ili 4 državne televizije, mi imamo 3 naroda, a samo jedan od ta 3 drži do ovih 51129 km kvadratnih, i opet ne plaća pretplatu, dobro je i ta jedna u životu.
Ali ovakvi samonegirajući komentari, i qrčenje, prozivanje državne televizije kao nešto beznačajno, ne mogu da shvatim, niti želim shvatiti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
Fidelis
-
Kontakt:
Ma iskopace nasi prijenos u zadnji momenat.
Cekaju da se ljudi sazale na njih i daju im dzabalesku.Pogotovo ce Senad kopati i nogama i rukama.
-
HankMoody
-
Kontakt:
Za mene bi najbolje bilo ovako: Šehić; Sušić, Vranješ, Šunjić, Kolašinac; Grahovac, Vrančić, Krunić, Hajrović, Duljević; Hodžić. Sasvim fina ekipa se može posložiti.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
TMovac
-
Kontakt:
Fidelis je napisao/la:Momci,Grahovac nije kalibar za reprezentaciju,cak ni za ovu B.
Bojim se samo da to ne saznate na bolan nacin.
Prisjetite se Adnana Zahirovica,Zeljo hoce da ga se kutarise.I nije to zato sto je on grohno nego sto je oduvijek bio k.ita od igraca.
Grahovac i Aneli isti slucaj.
Odkud ti znas koga Zeljo hoce da se kutarise? Adnan je odigrao sasvim pristojno i neide on nigdje. Nadam se da ce novi trener znati posloziti ekipu. Grahovac je sasvim solidan igrac.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
Raonffa
-
Kontakt:
Ja baš vjerujem da je Grahovac itekako kalibar za reprezentaciju, jedina i prava zamjena za Bešića.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 02 jun 2016, 13:45
Raonffa je napisao/la:Ja baš vjerujem da je Grahovac itekako kalibar za reprezentaciju, jedina i prava zamjena za Bešića.
Grahovac je minimum za dvije klase losiji od Besica. Daleko je on od jedine i prave zanmjene za Besica. Mada kad vidis u kakvom je stanju sad Muhamed bio protiv Spanije, slazem se da ne odskace puno trenutno.
Gledam Grahovca redovno u Rapidu, i uopste me nije impresionirao do te mjere da ga vidim kao prvotimca u reprezentaciji u skorije vrijeme.
-
Raonffa
-
Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Ja baš vjerujem da je Grahovac itekako kalibar za reprezentaciju, jedina i prava zamjena za Bešića.
Grahovac je minimum za dvije klase losiji od Besica. Daleko je on od jedine i prave zanmjene za Besica. Mada kad vidis u kakvom je stanju sad Muhamed bio protiv Spanije, slazem se da ne odskace puno trenutno.
Gledam Grahovca redovno u Rapidu, i uopste me nije impresionirao do te mjere da ga vidim kao prvotimca u reprezentaciji u skorije vrijeme.
Pa kažem zamjena za Bešića u slučaju povreda, kartona i sl.
Ko ima bolji od Grahovca da mijenja Bešića?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
bhsport
-
Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Ja baš vjerujem da je Grahovac itekako kalibar za reprezentaciju, jedina i prava zamjena za Bešića.
Cimirot pa Grahovac.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921