Šta je ovo grob te yebo ovaj može nos iza uha zavrnutiTobeYarabi je napisao/la:tito te yebo vidi mu nosa, ovaj kad god kihne na utakmici sloboda ce morati platiti kaznu zbog ''ubacivanja topovskih udara na teren''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
ako te ne prozivam, onda te gotivim
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Cuj, Azmir Husic Fan-page. 
Azmir (Nadogradnja noktiju) Husic
Ma ja, ovi iz Sirokog samo protiv zakona rade, ali ko kad im se moze.. Eto im sponzorskog ugovora od Elektroprivrede u iznosu od 200.000KM.
Azmir (Nadogradnja noktiju) Husic
Ma ja, ovi iz Sirokog samo protiv zakona rade, ali ko kad im se moze.. Eto im sponzorskog ugovora od Elektroprivrede u iznosu od 200.000KM.
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 01 jun 2016, 20:18, ukupno mijenjano 2 puta.
- alanford87
- Kontakt:
Zar nisi otisao? Kao sto vidis popusio si opkladu
Neces otici?
Nekom je obraz svetinja, nekom djon. Nama je i obraz i klub svetinja, a vama?
Evo s onim glupsonom sto si se dopisao i opkladio. Aj barem je pametniji od tebe, na tanak led te navukao
Nekom je obraz svetinja, nekom djon. Nama je i obraz i klub svetinja, a vama?
Evo s onim glupsonom sto si se dopisao i opkladio. Aj barem je pametniji od tebe, na tanak led te navukao
MocMahale444 je napisao/la:Moze, ne samo to nego nikad se necu vise registrovati ako ti nisi franto!Heller je napisao/la:Znači kladimo se po ban da ja nisam franto? Ako ja budem franto ja dobijam ban, ako nisam ti?MocMahale444 je napisao/la:To bi bilo tacno da ti nisi franto, samo posto si ti franto mrzitelj 100% onda je sve udure. Ako hoce Aco neka potvrdi i ako ja lazem nek mi da trajni ban, nikad se prijaviti necu.
- MocMahale444
Glupsone, točkonja šššššš
uz nogu smradu.
Ako ti nije sta jasno, pitaj Acu. Do tada tišu mišu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- alanford87
- Kontakt:
Sve jasnoMocMahale444 je napisao/la:Glupsone, točkonja ššššššuz nogu smradu.
Heller je napisao/la:Nemoj bit kurava i vraćat se. Al puno tražim od tebe da imaš stida ne bi za Željezničar navijao.MocMahale444 je napisao/la:Helčo, cekam da te se kutarisu kao inace.
- MocMahale444
Helčo dosadan si, plitak ko potok. Providan ko najlon.alanford87 je napisao/la:Sve jasnoMocMahale444 je napisao/la:Glupsone, točkonja ššššššuz nogu smradu.
Ako ti nije sta jasno, pitaj Acu. Do tada tišu mišu.![]()
Heller je napisao/la:Nemoj bit kurava i vraćat se. Al puno tražim od tebe da imaš stida ne bi za Željezničar navijao.MocMahale444 je napisao/la:Helčo, cekam da te se kutarisu kao inace.
A ta ću brato kod mene gori ima 15 dana,samo otimam eure dolare funte ali upadnem da se nasmijem nekoj izvali. Mislim da je vrijeme da tuzlaci proglase kapitulaciju kad si ti u pitanju jer je ovo postalo brutalno grob te yeboRigoletto je napisao/la: sto ide toplije vrijeme tebe ovdje sve manje viđamo
- alanford87
- Kontakt:
Vidjet ces kad dodje tvoj Helco, sto te otresao kao slinu. Bye bye cruel worldMocMahale444 je napisao/la:
Helčo dosadan si, plitak ko potok. Providan ko najlon.
Ne vjerujem sta je Sherlock skontao
- MocMahale444
Muha brato moj polako ga karaj u stau. Zgulit ces mu glavicem kozu s nepcaMocMahale444 je napisao/la:Tukneš točkonja.
- MocMahale444
Šeprtlja je to, paša moj solidniCocaine je napisao/la:Muha brato moj polako ga karaj u stau. Zgulit ces mu glavicem kozu s nepcaMocMahale444 je napisao/la:Tukneš točkonja.![]()
![]()
U pravu je muha. Franto je Heler. Ja sam to prvi provalio. Franto postavljao iste klipove iz South Parka ko Heler birvaktile. Izofirao si se sam brato. Muha te samo udara lagano dlanom po zatioku 
- alanford87
- Kontakt:
Lola ribar navratio. Aj jos malo jordami ovdje pa sidji sprat nize. Tamo ti je mjesto
Muha pogazio si svoju rijec
Nemamo se mi sta vise raspravljati 
Muha pogazio si svoju rijec
- MocMahale444
Cim sam to vidio, od tada ga pratim. Samo kad smo isli u napad na barsinu temu. Tu se izdao skroz.Cocaine je napisao/la:U pravu je muha. Franto je Heler. Ja sam to prvi provalio. Franto postavljao iste klipove iz South Parka ko Heler birvaktile. Izofirao si se sam brato. Muha te samo udara lagano dlanom po zatioku
- alanford87
- Kontakt:
Znači kladimo se po ban da ja nisam heller? Ako ja budem heller ja dobijam ban, ako nisam ti?Cocaine je napisao/la:U pravu je muha. Franto je Heler. Ja sam to prvi provalio. Franto postavljao iste klipove iz South Parka ko Heler birvaktile. Izofirao si se sam brato. Muha te samo udara lagano dlanom po zatioku
Ma Heler ostajem ja ovdje kao pocasni **** nejaci. Ja sam tu od prvog dana isto kao i tialanford87 je napisao/la:Lola ribar navratio. Aj jos malo jordami ovdje pa sidji sprat nize. Tamo ti je mjesto![]()
![]()
Muha pogazio si svoju rijecNemamo se mi sta vise raspravljati
ma koga boli qrac jesi li ti heler feler dosadan si ba
ako te ne prozivam, onda te gotivim
- alanford87
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la:cuj muha narkomancina nekog dlanom udaramozda sebe po vagini
Heler brato tebi se obracam a Franto mi odgovara i kaze on nije Heler

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.