Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
helmet
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la helmet » 19 jun 2010, 19:18

admin je napisao/la:
helmet je napisao/la:Da li je dozvoljeno reklamiranje određene političke stranke putem avatara ? Pa i potpisa ?
ni slučajno.
molim te, prijavi forumasa koji to radi.
Ima jedan avatar Stranka za BiH, smetnuo sam ko je u pitanju.Uglavnom,čim ga upratim opet-eto me !
... mi ne biramo, mi smo izabrani...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 19 jun 2010, 19:28

dubrava je napisao/la:Admine, da li je forumaš Bijeljinac dobio trajni ban ako se može znati??! I ako mogu zamoliti za dodatno pojašnjenje, u slučaju da je odgovor pozitivan.
nije uopšte dobio ban.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jun 2010, 19:35

dubrava je napisao/la:NoName, hehehe :D
Ja znam da si možda malo iznerviran od strane pojedinih forumaša, ali opet, nisi trebao sad tako reagirati i stavljati takav avatar. Pametan si i iskusan čovjek i mislim da nije potrebno prepucavanje na takvoj razini.
uostalom, meni je tvoj Zidan puno bolji ;)
Sto, bas mu je super avatar, i ja ga podrzavam jer pratim ovdje komentare 24h na dan, ali nisam nesto aktivan previse. Postat' ce prepoznatljiv i po ovom takodje.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 19 jun 2010, 21:36

CollegeGunner je napisao/la:
CollegeGunner je napisao/la:Zamolio bih admina i moderatore da pripaze na forumasa @yasminho. Spama i vrijedja druge forumase. Do sada nisam vidio nijedan njegov normalan post. Takodjer obratite paznju na temu Arsenala, koja je raj za spamere.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 jun 2010, 22:34

CollegeGunner je napisao/la:Zamolio bih admina i moderatore da pripaze na forumasa @yasminho. Spama i vrijedja druge forumase. Do sada nisam vidio nijedan njegov normalan post. Takodjer obratite paznju na temu Arsenala, koja je raj za spamere.

ja nisam vidio da spama, on uvijek protiv paje, nek sad vidi kako mu je, kad je on prije ostale ponizavao, znaju dobro ovi forumasi prije tebe,

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 19 jun 2010, 22:43

Rekao sam ti vec jednom da ja nikoga ne vrijedjam, a ima i par postova kada si ti mene vrijedjao i govorio da mogu komotno ici u ludnicu, al ja tada nisam bio zdapi pa da odmah kazem adminu da te pripazi!
I ja volim Arsenal, al ne volim dvolicne navijace tog kluba!!!

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 19 jun 2010, 23:34

yasminho je napisao/la: I za tebe je potrebna strucna pomoc medicinskog osoblja.
Al ajde, samo ti i mozes biti fan onakvom klocu!
yasminho je napisao/la:Ma kakva vasa dominacija! Mozete dominirati samo u pusenju tim timovima!!!
yasminho je napisao/la: Razina i kapacitet tvog mozga je zaista mali, a to dokazuje i tvoj komentar upucen meni!
Nema potrebe da uopce neko i smislja komentare koji sam napisao o tebi, pa covjeku je dovoljno da procita tvoje postove i da zakljuci da si imao teske periode u zivotu!
yasminho je napisao/la: Ja mislim da je ovaj Paja u djetinstvu imao velike traume! Mozda ga je neko i seksualno iskoristavao!
U svakom slucaju prezivio je veliki sok!
Evo malo primjera, a sad ti nadji post gdje sam ja napisao da ti mozes komotno u ludnicu. Kako te nije sram jos lagati ccc... Sreca pa je ovo ozbiljan forum tako da tvoje lazi nece proci.
@Quaresma
Evo i za tebe ovih primjera, e sad ti meni objasni kakve veze ovi komentari imaju sa Arsenalom i Engleskom Premier Ligom?
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 19 jun 2010, 23:47

Ne bih da se mijesam u rad administratora,ali ako @yasminho dobije ban,treba ga dobiti i @Paja,jer obojica vrijedjaju druge clanove foruma (ili sami sebe medjusobno), na isti nacin.Cak to @Pajino vrijedjanje traje duze od @yasminhovog.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jun 2010, 13:11

helmet je napisao/la:
admin je napisao/la:
helmet je napisao/la:Da li je dozvoljeno reklamiranje određene političke stranke putem avatara ? Pa i potpisa ?
ni slučajno.
molim te, prijavi forumasa koji to radi.
Ima jedan avatar Stranka za BiH, smetnuo sam ko je u pitanju.Uglavnom,čim ga upratim opet-eto me !
Ako misis onaj avatar sto pise na njemu "Za BIH" nosi ga @Pauk.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 jun 2010, 19:15

Malo gledam temu FK Borac i ako je točno ono sto sam vidio i čuo da navijači Borca više neće pisati na ovom forumu, e onda je to stvarno tako sramotno i glupo da ne može biti gluplje. Borčeva tema mi je bila jedna od najboljih i stvarno ne mogu vjerovat da će ljudi bojkotirati.

Mislio sam da su Borčevi navijači pametni, iskusni i odrasli ljudi, ali izgleda da su obične ovce (nek se naljute na ovo, reći ću ono što ih stoji). Izgleda da ta neka zadojenost i tvrdoglavost nema granica i da čovjek ne može misliti svojom glavom. Žalosno.

A vi ostali, koji klinac ih idete provocirati. Ne samo vezano za temu Borca, već i za reprezentaciju Srbije. Vi znate da većina Borčevaca navija za Srbiju. To je njihovo pravo i ne možete ih vi tjerati da navijaju za nekoga drugoga. I sasvim je normalno da navijaju za Srbiju. Ili ih tjerati da navijaju za Bosnu i Hercegovinu. Kad nekog siliš da nešto radi, on će u inat raditi nešto drugo, pogotovo kod nas. Kako ne razumijete da se silom ne može postići ama baš ništa, već samo kontra efekat.

Ne mogu vjerovat da se pojedini osjećaju ugroženim od strane drugih, većine, ili koga već. Ako se već osjećate tako, onda recite, izložite ovdje. Čemu sliži forum na kraju krajeva.

Stvarno sam razočaran, i sa jednima i sa drugima. dođe mi više da ni ne dolazim.

Htio sam još svašta nadodat, ali nemam više inspiracije ni snage, a bojim se da bih nekoga poslao i u tri pljačke mat...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 21 jun 2010, 20:10

dubrava je napisao/la:Malo gledam temu FK Borac i ako je točno ono sto sam vidio i čuo da navijači Borca više neće pisati na ovom forumu, e onda je to stvarno tako sramotno i glupo da ne može biti gluplje. Borčeva tema mi je bila jedna od najboljih i stvarno ne mogu vjerovat da će ljudi bojkotirati.

Mislio sam da su Borčevi navijači pametni, iskusni i odrasli ljudi, ali izgleda da su obične ovce (nek se naljute na ovo, reći ću ono što ih stoji). Izgleda da ta neka zadojenost i tvrdoglavost nema granica i da čovjek ne može misliti svojom glavom. Žalosno.

A vi ostali, koji klinac ih idete provocirati. Ne samo vezano za temu Borca, već i za reprezentaciju Srbije. Vi znate da većina Borčevaca navija za Srbiju. To je njihovo pravo i ne možete ih vi tjerati da navijaju za nekoga drugoga. I sasvim je normalno da navijaju za Srbiju. Ili ih tjerati da navijaju za Bosnu i Hercegovinu. Kad nekog siliš da nešto radi, on će u inat raditi nešto drugo, pogotovo kod nas. Kako ne razumijete da se silom ne može postići ama baš ništa, već samo kontra efekat.

Ne mogu vjerovat da se pojedini osjećaju ugroženim od strane drugih, većine, ili koga već. Ako se već osjećate tako, onda recite, izložite ovdje. Čemu sliži forum na kraju krajeva.

Stvarno sam razočaran, i sa jednima i sa drugima. dođe mi više da ni ne dolazim.

Htio sam još svašta nadodat, ali nemam više inspiracije ni snage, a bojim se da bih nekoga poslao i u tri pljačke mat...
ti dosao da ispravljas krivu drinu iz zagreba
sjedi gdje si i suti
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2010, 20:18

Jeli ih to veliki vođa Schlager opet žedne preko vode preveo?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

neko_iz_mase
Kontakt:

Re: Forum - pristup mobitelom

Post Postao/la neko_iz_mase » 21 jun 2010, 20:21

Elddar je napisao/la:Rado bih i preko moba, da su sposobniji retardi iz BHTelecoma. Nema mog mobitela u bazi, tako da ne mogu dobit postavke gprs/mms, u pitanju je LG kp502-Cookie. A btw, kp500 imaju u bazi :mrgreen:
Nema veze. Ako si vec prijavljen na gprs,posaljes samo poruku postavke na 061 867 000 i automatski dobijes iste.
Samo uradis restart mobitela,i rijesen problem.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jun 2010, 20:23

tax je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Malo gledam temu FK Borac i ako je točno ono sto sam vidio i čuo da navijači Borca više neće pisati na ovom forumu, e onda je to stvarno tako sramotno i glupo da ne može biti gluplje. Borčeva tema mi je bila jedna od najboljih i stvarno ne mogu vjerovat da će ljudi bojkotirati.

ti dosao da ispravljas krivu drinu iz zagreba
sjedi gdje si i suti
Jos veci fazon da bude,nije iz Zenice u Zagreb dosao zbog samo promjene godisnjeg doba.
I onda odjednom u cudu,sta se desava. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 jun 2010, 20:24

tax je napisao/la:ti dosao da ispravljas krivu drinu iz zagreba
sjedi gdje si i suti
Imam pravo ispavljat i krivu Drinu i Savu i Sanu i štošta što je krivo. Živim u Zagrebu, ali itekako imam veze za Bosnom i Hercegovinom i ne mogu ostati ravnodušan. I neću šutit. Nit ćeš me ti zaustavit.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 jun 2010, 20:53

tax je napisao/la: ti dosao da ispravljas krivu drinu iz zagreba
sjedi gdje si i suti
za konstantna ušutkivanja ići će banovi.
posljednje upozorenje

svako ima pravo da piše ili ne piše na forumu. niko nema pravo da mijenja pravila i učešće na forumu uslovljava promjenom pravila.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 21 jun 2010, 22:30

Kad oni misle da neko navija za Njemacku njima u inat onda nek bojkotuju kome i trebaju takvi ;)

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 21 jun 2010, 23:50

dubrava je napisao/la:
tax je napisao/la:ti dosao da ispravljas krivu drinu iz zagreba
sjedi gdje si i suti
Imam pravo ispavljat i krivu Drinu i Savu i Sanu i štošta što je krivo. Živim u Zagrebu, ali itekako imam veze za Bosnom i Hercegovinom i ne mogu ostati ravnodušan. I neću šutit. Nit ćeš me ti zaustavit.
takvih nam je dosta kkoji izdaleka zakuhavaju
a tvoj zadatak je da zakuhavas na jedan ruzan nacin sve fino a ustvari ti scve ciljano radis ;)
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jun 2010, 23:52

Bilal je napisao/la:Kad oni misle da neko navija za Njemacku njima u inat onda nek bojkotuju kome i trebaju takvi ;)
Ali kada pogledas malo bolje dosta je bilo navijaca koji menjaju repke u zavisnosti s kim Srbija igra,no ne obazirem se previse na njih.A sa zadosvoljstvom sam pricao sa @Gerom,@Principatusom,@tm84,@steveom na toj temi koji od pocetka navijaju za Nemacku odnosno Australiju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2010, 09:04

Ko mijenja repke u zavisnosti kad Srbija igra protiv njih? :mrgreen:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []