Rekonstrukcija stadiona u BiH
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Da prebacim ovamo.Thetraphak1921 je napisao/la:Rukovodstvo FK Željezničar će nakon završetka prve faze projekta izgradnje istočne tribine u septembru mjesecu 2016. godine, nastaviti s ulaganjem u infrastrukturu i unapređenje uslova za gledaoce na stadionu kako bi se u najkraćem mogućem roku stekli i uslovi za uvrštavanje Stadiona Grbavica u kategoriju 3, te kako bi u konačnici Grbavica postala dom A reprezentacije BiH. Projekti koji će se između ostalog realizovati su izgradnja južne tribine, postavka zatvorenog elektronskog sistema kontrole ulaznica na svim ulazima te ugradnja sistema video nadzora na stadionu.Signore je napisao/la:Rekli su krajem godine tako da ce se tek iduce proljece koristiti.HeraklitMracni je napisao/la:Hocel biti istok spreman za lpocetak sezone ? Bar da se moze gledat utakmica ?
![]()
Uvrsteni smo u kategoriju 2 shodno pravilniku UEFA-e o kategorizaciji stadiona !
http://fkzeljeznicar.ba/tadion-grbavica ... ona/20595/
![]()
![]()
![]()
![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gradi Upravo, boli te qurchina! 
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Napredak. Svakako nema Evrope ove godine, treba se sto vise posvetiti izgradnji stadiona cijeli klub, navijaci, simpatizeri su vec pokazali svoju lojalnost kupovinom stolica, uplacivanjem sredstava.
Negdje piše da početak gradnje istočne tribine na Grbavici počinje u septembru,negdje krajem godine.Zna li iko bar do kad će se srušiti trenutni istok ?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ruse ga mjesec dana kao da je bio kompleks cijeli a ne pet redova izlivenog betona .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Znao sam da cu jednog dana iskoristiti ovaj smajli:FrancescoTotti je napisao/la:Ruse ga mjesec dana kao da je bio kompleks cijeli a ne pet redova izlivenog betona .
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Meni je prvom bilo drago kad su se ukazali bageri i konacno se pocelo radit. Da me poznajes znao bi da mi je dobrobit naseg fudbala na prvom mjestu!
A ovo oko istocne tribine se bespotrebno plasira i mazu se ljudima oci . A guzi se ti kome hoces .
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ima fino rok zavrsetka radova, pa se tada javi. Ne znam sto se osjecas pozvanim komentarisati dinamiku izgradnje, ako ti je vec dobrobit naseg fudbala tako bitna. Chill!FrancescoTotti je napisao/la:![]()
Meni je prvom bilo drago kad su se ukazali bageri i konacno se pocelo radit. Da me poznajes znao bi da mi je dobrobit naseg fudbala na prvom mjestu!
A ovo oko istocne tribine se bespotrebno plasira i mazu se ljudima oci . A guzi se ti kome hoces .
Re: RE: Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Pa ljudi su rekli da ce biti zavrseno tad i tad, cemu to ne kontam? Kad su rekli da ce do 31og biti zavrseno ovo, a zavrsili su, zasto bi slagali za to?FrancescoTotti je napisao/la:![]()
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Govorim o tome sto su se ovdje tri puta postavljale slike kako se uklanja beton
i to sve po deset metara pa onda slika..
Taj posao se mogao odradit za dva dana, i nema potrebe za uvelicavanjem tog posla uopste jer je to rusenje postojeceg.
Taj posao se mogao odradit za dva dana, i nema potrebe za uvelicavanjem tog posla uopste jer je to rusenje postojeceg.
Sa rusenjem istoka se ne zuri iz razloga sto dozvole jos nisu pribavljene za gradnju 
Ovo sa rokom izgradnje istoka u septembru je sigurno u slucaju da se gradjevinska dozvola dobije vec krajem juna. Ako radovi pocnu u drugoj polovini jula ili cak pocetkom augusta, ja iskreno ne vidim da mozemo dobiti upotrebnu dozvolu vec u septembru. No kako god, ja sam itekako zadovoljan da se ona otvori tek za proljetnu polusezonu, ne vidim razlog za zurbu
Ovo sa rokom izgradnje istoka u septembru je sigurno u slucaju da se gradjevinska dozvola dobije vec krajem juna. Ako radovi pocnu u drugoj polovini jula ili cak pocetkom augusta, ja iskreno ne vidim da mozemo dobiti upotrebnu dozvolu vec u septembru. No kako god, ja sam itekako zadovoljan da se ona otvori tek za proljetnu polusezonu, ne vidim razlog za zurbu
Upravo takoAnelZ je napisao/la:Sa rusenjem istoka se ne zuri iz razloga sto dozvole jos nisu pribavljene za gradnju
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Totti je realan, 5 redova betona ruše mjesec dana. Pa da sa krampama i lopatama rade do sad bi završili yebote. I cuj price ne zuri se jer nema dozvole za gradnju, pa kakve veze ima da li zavrsili za 5 dana i to stajalo 6 mjeseca ili zavrsili za 3 mjeseca dana i to stajalo jos 3...
Za press salu svaka cast.
Sabrine mi moje!
Čekalo se da se ukloni lokomotiva.BosnianKingdom je napisao/la:Totti je realan, 5 redova betona ruše mjesec dana. Pa da sa krampama i lopatama rade do sad bi završili yebote. I cuj price ne zuri se jer nema dozvole za gradnju, pa kakve veze ima da li zavrsili za 5 dana i to stajalo 6 mjeseca ili zavrsili za 3 mjeseca dana i to stajalo jos 3...
ako te ne prozivam, onda te gotivim
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nadam se da je tako i da nije samo mazanje očiju i da će se ovo uskoro završiti sa rušenjem. Svima bi bilo draže da imamo bolje uslove na stadionima,odmah uz to ide veća posjećenost itd,itd..Maticar je napisao/la:Čekalo se da se ukloni lokomotiva.BosnianKingdom je napisao/la:Totti je realan, 5 redova betona ruše mjesec dana. Pa da sa krampama i lopatama rade do sad bi završili yebote. I cuj price ne zuri se jer nema dozvole za gradnju, pa kakve veze ima da li zavrsili za 5 dana i to stajalo 6 mjeseca ili zavrsili za 3 mjeseca dana i to stajalo jos 3...
Sabrine mi moje!
Je li najavljeno da će se rekonstrukcija zapada, dodavanje stolica na sjever i sve ostalo što je bilo potrebno da stadion bude kategorija 2, uraditi do 31.5.? Jeste. Je li urađeno sve do tog zadanog datuma? Jeste.BosnianKingdom je napisao/la:Nadam se da je tako i da nije samo mazanje očiju i da će se ovo uskoro završiti sa rušenjem. Svima bi bilo draže da imamo bolje uslove na stadionima,odmah uz to ide veća posjećenost itd,itd..Maticar je napisao/la:Čekalo se da se ukloni lokomotiva.BosnianKingdom je napisao/la:Totti je realan, 5 redova betona ruše mjesec dana. Pa da sa krampama i lopatama rade do sad bi završili yebote. I cuj price ne zuri se jer nema dozvole za gradnju, pa kakve veze ima da li zavrsili za 5 dana i to stajalo 6 mjeseca ili zavrsili za 3 mjeseca dana i to stajalo jos 3...
Sada su zacrtali septembar za završetak radova na prvoj fazi istoka. To je tri mjeseca fore. Sačekajmo pa sudimo o mazanju očiju. Brzo će to proći.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
A sta se ubraja u prvu fazu ? Rusenje 5 redova betona, pa daj molim te,to je posao za 2-3 dana, i to da se cekalo sklanjanje lokomotive,pa gledaj lijevo od lokomotive koliko ima rostora,oni 10m uradili,a siguran sam da se radi već minimalno 15 dana... Kakav je to rok od 3 mjeseca za to rusenje..REP je napisao/la:Totti je realan, 5 redova betona ruše mjesec dana. Pa da sa krampama i lopatama rade do sad bi završili yebote. I cuj price ne zuri se jer nema dozvole za gradnju, pa kakve veze ima da li zavrsili za 5 dana i to stajalo 6 mjeseca ili zavrsili za 3 mjeseca dana i to stajalo jos 3...
Čekalo se da se ukloni lokomotiva.
Nadam se da je tako i da nije samo mazanje očiju i da će se ovo uskoro završiti sa rušenjem. Svima bi bilo draže da imamo bolje uslove na stadionima,odmah uz to ide veća posjećenost itd,itd..
Je li najavljeno da će se rekonstrukcija zapada, dodavanje stolica na sjever i sve ostalo što je bilo potrebno da stadion bude kategorija 2, uraditi do 31.5.? Jeste. Je li urađeno sve do tog zadanog datuma? Jeste.
Sada su zacrtali septembar za završetak radova na prvoj fazi istoka. To je tri mjeseca fore. Sačekajmo pa sudimo o mazanju očiju. Brzo će to proći.
Sabrine mi moje!
Prva faza je izgradnja tribine. Tribina će imati dvije etaže. Čišćenje terena spada u pripremne radove. Pa yebo te ti veze nemaš o čemu se tu radi a našao nešto da kritikuješ. Niđe veze s' mozgom iskreno.
Ovo sam procitao jos nekoliko puta danas, odakle da je prva faza rusenje tribineBosnianKingdom je napisao/la: A sta se ubraja u prvu fazu ? Rusenje 5 redova betona, pa daj molim te,to je posao za 2-3 dana, i to da se cekalo sklanjanje lokomotive,pa gledaj lijevo od lokomotive koliko ima rostora,oni 10m uradili,a siguran sam da se radi već minimalno 15 dana... Kakav je to rok od 3 mjeseca za to rusenje..