Emir_ZENICA je napisao/la:Otmar Hicvild
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
armin je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la:Otmar Hicvild![]()
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Molim vas nek mi neko kaze kako se zove ovo smece na FTV-u,da znam kome jeb*em mater...

Rotor Volgograd...
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Dragisa Corsovicdemir44 je napisao/la:Molim vas nek mi neko kaze kako se zove ovo smece na FTV-u,da znam kome jeb*em mater...![]()
![]()
A C A B !
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
sjetim mu se komplet familije,kakav je ovo idiot majko moja cak i moja nena koja ne prati fudbal kaze ''sine dragi kakve ovaj gluposti prica''Emir_ZENICA je napisao/la:Dragisa Corsovicdemir44 je napisao/la:Molim vas nek mi neko kaze kako se zove ovo smece na FTV-u,da znam kome jeb*em mater...![]()
![]()
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Malo da odmorimo od televizijsih novinara:
Za razliku od "Širokog" i "Zrinjskog", banjalučki premijerligaš "Borac" neće morati ići na daleko putovanje. Banjalučani su dobili švicarski "FC Lausanne", klub izuzetno duge i bogate historije. (SARAJEVO - X)
Siroki igra sa Olimpijom iz Ljubljane i to se po novinaru SARAJEVO-X smatra vecom udaljenoscu od svicarske.
Debilizam

Za razliku od "Širokog" i "Zrinjskog", banjalučki premijerligaš "Borac" neće morati ići na daleko putovanje. Banjalučani su dobili švicarski "FC Lausanne", klub izuzetno duge i bogate historije. (SARAJEVO - X)
Siroki igra sa Olimpijom iz Ljubljane i to se po novinaru SARAJEVO-X smatra vecom udaljenoscu od svicarske.
Debilizam
- Interista di cuore
- Kontakt:
meni samo nije jasno kako ovaj debil od komentatora INLER cita ILNER...fkt ne mogu da ga shvatim

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
neko_iz_mase je napisao/la:Cuj ovog pacijenta
Paragvaj je poceo formaciju sa 4:4:3 i sada bi se trebali vratiti na 4:4:2
O , bem ti zivot
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Spaho i Ćorsović svakog fudbalera izgovaraju "po svome", stoga se nemoj čuditi ovome.Interista di cuore je napisao/la:meni samo nije jasno kako ovaj debil od komentatora INLER cita ILNER...fkt ne mogu da ga shvatim![]()
![]()
Ali niko ne izvrce reci i cita imena kao Strajnic.Bečki Kongres je napisao/la:Spaho i Ćorsović svakog fudbalera izgovaraju "po svome", stoga se nemoj čuditi ovome.Interista di cuore je napisao/la:meni samo nije jasno kako ovaj debil od komentatora INLER cita ILNER...fkt ne mogu da ga shvatim![]()
![]()
No, jučer sam se pravo ismij'o kada je ovaj pokemon prenosio Slovačku - Paraguay. Po njegovome se svi igrači Paraguaya prezivaju Barrios.
PRimer "Lihtenstajner"
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Ali niko ne izvrce reci i cita imena kao Strajnic.Bečki Kongres je napisao/la:Spaho i Ćorsović svakog fudbalera izgovaraju "po svome", stoga se nemoj čuditi ovome.Interista di cuore je napisao/la:meni samo nije jasno kako ovaj debil od komentatora INLER cita ILNER...fkt ne mogu da ga shvatim![]()
![]()
No, jučer sam se pravo ismij'o kada je ovaj pokemon prenosio Slovačku - Paraguay. Po njegovome se svi igrači Paraguaya prezivaju Barrios.
PRimer "Lihtenstajner","Kamonarezi","Komseisisao"...
kaze kemo kapdevilo, who the fuck is that?
takodjer kaze spanija je dobila 45 utakmica od 40!
i da, kaze navas najopasniji u redovima spanije
koga ti ba zajebajes vise?
takodjer kaze spanija je dobila 45 utakmica od 40!
- the scouser
- Kontakt:
Nije KemoWolverine je napisao/la:kaze kemo kapdevilo, who the fuck is that?
takodjer kaze spanija je dobila 45 utakmica od 40!![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- majestic24
- Kontakt:
Ima i korist od ovoga sto oni pricaju gluposti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Da, nasmiju nas u ovim kišovitim danima/noćima.majestic24 je napisao/la:Ima i korist od ovoga sto oni pricaju gluposti.
- majestic24
- Kontakt:
Da i svi na forumu smo slozni kad je to u pitanju-GLUPI SU!!Bečki Kongres je napisao/la:Da, nasmiju nas u ovim kišovitim danima/noćima.majestic24 je napisao/la:Ima i korist od ovoga sto oni pricaju gluposti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Onaj Čorosovic ili kako vec bez ikakvog uzbudenja prati utakmicu isti ton glasa cijelim mecem i juce Paragvaj zabije go on nije ni skonto a da ne pricamo o greskama.Danas Cile izvodi slobodni udarac i fino uvecaju covjeka pise Fernandez a ovaj kaze Sanchez.I ja onog covjeka sto igra za cile zove se Jara on ga zove Hara i to uporan ko magare
Na ovoj nasoj televizi nista ne valja ni emisija ni slika ni komentatori vise volim slusat vuvuee nego njih.Jedino so im valja gosti
.Najbolji komentator je bio Marijan a sad sve gresk do greske.
svoj ti pos'o !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
"On dolazi iz jako siromasne porodice, ali od kada je postao veliki fudbaler sve se promijenilo. Za njega kazu da je veliki dzentlmen, takodjer da je istinski zaljubljenik u zivotinje... zato je jedan mravojed u zooloskom vrtu dobio ime po njemu."
Kemal Ahmetovic
Kemal Ahmetovic
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- samir_tm87
- Kontakt:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Onaj Čorosovic ili kako vec bez ikakvog uzbudenja prati utakmicu isti ton glasa cijelim mecem i juce Paragvaj zabije go on nije ni skonto a da ne pricamo o greskama.Danas Cile izvodi slobodni udarac i fino uvecaju covjeka pise Fernandez a ovaj kaze Sanchez.I ja onog covjeka sto igra za cile zove se Jara on ga zove Hara i to uporan ko magare![]()
![]()
Na ovoj nasoj televizi nista ne valja ni emisija ni slika ni komentatori vise volim slusat vuvuee nego njih.Jedino so im valja gosti
![]()
.Najbolji komentator je bio Marijan a sad sve gresk do greske.
corsovic kad je sretan =
corsovic kad je tuzan =
corsovic kad je obicna akcija =
corsovic kad padne gol =
corsovic kad place =
i
t
d
Čorsović je Chuck Norris, mislim na pokazivanje emocija 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.