FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
moze li neko reci ako ispadnemo od hapoela idemo li u evropsku ligu ili ne ??
NE!OKI_TM87 je napisao/la:moze li neko reci ako ispadnemo od hapoela idemo li u evropsku ligu ili ne ??
Cuva Bog Zelju svog!
ja dobrog kantonaSeyo_TM je napisao/la:
Hvala kantonu na podrsci!

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
pa i premijer liga je jedna od europskih ligamirzza je napisao/la:NE!OKI_TM87 je napisao/la:moze li neko reci ako ispadnemo od hapoela idemo li u evropsku ligu ili ne ??

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
pa vrijeme je i bilo da nam daju podrsku, pa makar i ovakvukinone je napisao/la:ja dobrog kantona

- bistrikboy
- Kontakt:
Kako komeSeyo_TM je napisao/la:pa i premijer liga je jedna od europskih ligamirzza je napisao/la:NE!OKI_TM87 je napisao/la:moze li neko reci ako ispadnemo od hapoela idemo li u evropsku ligu ili ne ??

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Samo hrabro i proci cete,neka vam je sa srecom.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Neko igra euro kupove a neko eurohaus kupove

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
stvarno mi nije jasno da nitko nije objavio jesu li naši otišli u Fojnicu i ko je sve otišao od igrača,zna li tu neko informaciju?
kako nije...u 12 su otisli u fojnicu...Mostar47 je napisao/la:stvarno mi nije jasno da nitko nije objavio jesu li naši otišli u Fojnicu i ko je sve otišao od igrača,zna li tu neko informaciju?
16km porodicni ulaznica na bazen u fojniciSeyo_TM je napisao/la:kako nije...u 12 su otisli u fojnicu...Mostar47 je napisao/la:stvarno mi nije jasno da nitko nije objavio jesu li naši otišli u Fojnicu i ko je sve otišao od igrača,zna li tu neko informaciju?

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
seyo imaš li spisak igrača ko je sve otišao,bio bi zahvalan?
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma ja se iskreno nadam da uz trud mozemo proc ove Izraelce,ali proslogdisnja europa liga je dokazala da su dosta jaki mi mozemo proc samo uz pomoc boga ili da im svi igraci poginu u letu i da im padne avion.Ko sto kaze Amar fino putovanje (mozda za njega
) nismo mogli dobit goreg protivnika.Ali eto fino je igrati ponovo u europi i nadam se da ce se nasi igraci truditi i da ce dati sve od sebe da se bar ne osramotimo

svoj ti pos'o !
Nemam...mogu napamet tj pretpostaviti, yebo to...ali saznat cemo sutra jer je novinar ss-a otisao dole da izvjestava, pa cemo imati i slike i video zapise...Mostar47 je napisao/la:seyo imaš li spisak igrača ko je sve otišao,bio bi zahvalan?
-
- Kontakt:
eto vam vas zeljo dobili ste sto ste trazili!!!natrpace vam hapoel samo tako!!!a mi cemo se zato gotiviti u ligi evrope!!!one debile mozemo ladno proci!!!
? " ?
nadam se da ce takav stav imati i oni izraelci prema nama , pa onda i mi hladno izbacimo njih zbog podcjenjivanja ,a i svicarci vasBanjalucki lesinar 2 je napisao/la:eto vam vas zeljo dobili ste sto ste trazili!!!natrpace vam hapoel samo tako!!!a mi cemo se zato gotiviti u ligi evrope!!!one debile mozemo ladno proci!!!

-
- Kontakt:
Eto ti ces biti nesto zadovoljniji, Borca ces gledati na tv-u kako gubi od drugoligasa iz Svicarske, a " Domacu " utakmicu cete 90 % igrati u Sirokom brijegu... E momcinoooo zdravoooooooo. Hapoel nije nepobjediv, igrali smo mi i protiv jacih ekipa i izlazili sa njima na kraj kao pobjednici ...Banjalucki lesinar 2 je napisao/la:eto vam vas zeljo dobili ste sto ste trazili!!!natrpace vam hapoel samo tako!!!a mi cemo se zato gotiviti u ligi evrope!!!one debile mozemo ladno proci!!!
sta sad hocete jel sto ne bojkotujete forum jos provocirate
eto vidjecemo taj borac zvi bili pa vidjeli
eto vidjecemo taj borac zvi bili pa vidjeli
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
A gdje cete vi igrati svoju??? u najboljem slucaju na Kosevu, a i to je upitno, prema tome nemate njima sta prigovarati...a koliko znam stadion u BL se uveliko renovira...Pirke_TM87 je napisao/la:Eto ti ces biti nesto zadovoljniji, Borca ces gledati na tv-u kako gubi od drugoligasa iz Svicarske, a " Domacu " utakmicu cete 90 % igrati u Sirokom brijegu... E momcinoooo zdravoooooooo. Hapoel nije nepobjediv, igrali smo mi i protiv jacih ekipa i izlazili sa njima na kraj kao pobjednici ...Banjalucki lesinar 2 je napisao/la:eto vam vas zeljo dobili ste sto ste trazili!!!natrpace vam hapoel samo tako!!!a mi cemo se zato gotiviti u ligi evrope!!!one debile mozemo ladno proci!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav