Dobio si beton defa, i buducu zvijezdu, pustio se osrednjeg veznjaka i prvog strijelca. Mozda sad Götze i ostane. Naravno, sve je ovo pod pretpostavkom da Lewa ide.
A ako ode, ubijedjen sam da cemo jos trositi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Zašto je to normalno ? Šta mu to oni mogu ponudit' a Bayern ne, neku egzotiku možda ?muamerc je napisao/la:I nimalo mi nije krivo ako forsira transfer u Real ili Barsu, to je valjda normalno.
Kad ne bi bio rodjeni bavarac i kad bi igrao i Bayernu ili bilo gdje isto tako ja bih tezio da igram za Real ili Barsu (naravno ukoliko bi to bilo i finansijski isplativo). To je san svih fudbalera (onih koji se mogu kulturoloski pronaci u tim sredinama, onih koji nisu od rodjena vezani za odredjeni klub). Poenta je da se ne trebaju ljudi pljuvati i odmah hejtati ako zele da idu u ta dva kluba. Bolje je da sad kaze hocu tamo nego da je ostala godina ugovora pa da nas zavali i finasijski.Centre forward je napisao/la:Zašto je to normalno ? Šta mu to oni mogu ponudit' a Bayern ne, neku egzotiku možda ?muamerc je napisao/la:I nimalo mi nije krivo ako forsira transfer u Real ili Barsu, to je valjda normalno.
Ih ih ih, da je to tako jednostavnoCentre forward je napisao/la: Prodat' ga i put Torina po Dybalu. Ne treba pitat' kolko košta. Neka Kale povede i Martina Winterkorna (još uvijek je on br. 1) i nek' kupe i Fiat i finu porodicu Agnelli u paketu sa Paulom ako bude potrebe.
Slazem se ali da Levat ode, mogli bi smo biti u velikim ****...muamerc je napisao/la:Ako vec treba mijenjati onda samo prava 9 i nikakvi hibridi, Carlo nije Pep ili Del Bosque da nesto tako filozofira. Carlo mora imati devetku i nista drugo.
Klare je napisao/la:ma ljudi iguain je naš.![]()
ovo sve zanimljivije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.