Chile - Switzerland
X 3.10
Portugal - North Korea
1 1.35
Total odds 4.19
Spain - Honduras
Total Corners
Under 10.5 1.85
Chile - Switzerland
Total Goals Scored - First Half 1.5
Over 1.5 3.40
Total odds 6.29
Chile - Switzerland
Most Corners
2 3.05
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Chile - Switzerland
X 3.10
Portugal - North Korea
1 1.35
Total odds 4.19
Spain - Honduras
Total Corners
Under 10.5 1.85
Chile - Switzerland
Total Goals Scored - First Half 1.5
Over 1.5 3.40
Total odds 6.29
Chile - Switzerland
Most Corners
2 3.05
31 minuta 4 zuta i 1 crveni kartonBaja_Zvjerka je napisao/la:Svicarska manje zutih (tekma bez rizika, i jedni i drugi ce paziti da ne prime gol, nece biti jurnjave, pa ni zbog toga puno zutih), Spanija u drugom vise golova i Portugal takodje.
Baja_Zvjerka je napisao/la:Svicarska manje zutih (tekma bez rizika, i jedni i drugi ce paziti da ne prime gol, nece biti jurnjave, pa ni zbog toga puno zutih), Spanija u drugom vise golova i Portugal takodje.
Spain - Honduras
0-0 22.00
Tiket prosaoharry_90 je napisao/la:Davydenko - K. Anderson 1
Melzer - D. Brown 1
T.Dent - Chela 1
Troicki - Kunitsyn 1
Ilhan - Daniel 1
3.16 na 10 km= 31.60 km
kasnije cu postavit koju analizu .
1:2 u setovima i prekinut mecEmir_ZENICA je napisao/la:Treba pokusati Djokovic N. (Srb)-Rochus O. (Bel) 2 kvota 5.80
Oni to malo Noletu pomazu,vidili da mu ne ideEmir_ZENICA je napisao/la:1:2 u setovima i prekinut mecEmir_ZENICA je napisao/la:Treba pokusati Djokovic N. (Srb)-Rochus O. (Bel) 2 kvota 5.80
Oni to malo Noletu pomazu,vidili da mu ne ideharry_90 je napisao/la:
1:2 u setovima i prekinut mec
Ma kakva satnica,moraju zavrsiti...to namjerno culi da sam ja 2 odigrao i prekinuliharry_90 je napisao/la:Ma mozda i zbog satnice,vec je 22h ,valja na spavanje,ja sam danas jedan dobio,meni dovoljno,nikad me prvo kolo Wimbledona nije iznevjerilo,valjda nece sutra izradit .
Ma 100% su procitali sto si napisao,i javili organizatorimaEmir_ZENICA je napisao/la:Ma kakva satnica,moraju zavrsiti...to namjerno culi da sam ja 2 odigrao i prekinuliharry_90 je napisao/la:Ma mozda i zbog satnice,vec je 22h ,valja na spavanje,ja sam danas jedan dobio,meni dovoljno,nikad me prvo kolo Wimbledona nije iznevjerilo,valjda nece sutra izradit .![]()
Keflavik-Fram 2/x
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.