Nemoj tamo, uzak prostor, nađi šta šireAgamemnon je napisao/la:Ne potpise li ibra razapecu te izmedju Ismeta i Mese.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Vnago nezahvalnaja vam kazem ime igraca koji nam vjerovatno dolazi a vi psujete
tacno vam i ne treba govorit' ko dolazi... Kada Zlatan Ibrahimovic dodje Ibrakadabra ce da poludi i otici ce u Tursku, a vi cete shvatit' da sam govorio istinu
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sabura samo. 
Ma napalio se covjek vidis da je neozenjenAgamemnon je napisao/la:Ne potpise li ibra razapecu te izmedju Ismeta i Mese.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Vnago nezahvalnaja vam kazem ime igraca koji nam vjerovatno dolazi a vi psujete
tacno vam i ne treba govorit' ko dolazi... Kada Zlatan Ibrahimovic dodje Ibrakadabra ce da poludi i otici ce u Tursku, a vi cete shvatit' da sam govorio istinu
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
U kodeksu ponašanja a i po pravilu Taxi službe ne bi tebi kao klijenatu iznosit detalje al porušiti ću barijere...pojacanja nam stižu moj Ivane... Ibricic, Husejnovic, Ibrahimović,Karic, Pokrivač,Dzidic ... Ima jos al ce ti bit puno odjednom....sad se okreni branju željeza pa se javi za koji sat da ti opet dam infoIRAC je napisao/la:taksista romske klijentele dobar si čovjek hajd ti reci ko dolazistaragarda je napisao/la:Grmi tema....dobro je
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:U kodeksu ponašanja a i po pravilu Taxi službe ne bi tebi kao klijenatu iznosit detalje al porušiti ću barijere...pojacanja nam stižu moj Ivane... Ibricic, Husejnovic, Ibrahimović,Karic, Pokrivač,Dzidic ... Ima jos al ce ti bit puno odjednom....sad se okreni branju željeza pa se javi za koji sat da ti opet dam infoIRAC je napisao/la:taksista romske klijentele dobar si čovjek hajd ti reci ko dolazistaragarda je napisao/la:Grmi tema....dobro je
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
fukara1919
- Kontakt:
I Djibril Cissestaragarda je napisao/la:U kodeksu ponašanja a i po pravilu Taxi službe ne bi tebi kao klijenatu iznosit detalje al porušiti ću barijere...pojacanja nam stižu moj Ivane... Ibricic, Husejnovic, Ibrahimović,Karic, Pokrivač,Dzidic ... Ima jos al ce ti bit puno odjednom....sad se okreni branju željeza pa se javi za koji sat da ti opet dam infoIRAC je napisao/la:taksista romske klijentele dobar si čovjek hajd ti reci ko dolazistaragarda je napisao/la:Grmi tema....dobro je
Kad ste navalili...Evo vam slika sljedećeg pojačanja.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Joj koliki su glupanderi ovi što lože ljude, isto k'o u vrtiću, ja imam nešto što ti nemaš... 
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Da ovo nije hajmo biti pozitivniwobly92 je napisao/la:Kad ste navalili...Evo vam slika sljedećeg pojačanja.
Ma gori su ovi sto se loze...HankMoody je napisao/la:Joj koliki su glupanderi ovi što lože ljude, isto k'o u vrtiću, ja imam nešto što ti nemaš...
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Agamemnon je napisao/la:Ne potpise li ibra razapecu te izmedju Ismeta i Mese.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Vnago nezahvalnaja vam kazem ime igraca koji nam vjerovatno dolazi a vi psujete
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Losaaa furka
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
ako ima sta ozbiljno moze na pp, isto ste djeca 
- muhamed121
- Kontakt:
Ovo me vratilo u djetinjstvo isto prije djeca prvi drugi razred "ja imam slicicu ti nemas" haha
- firefirefirely
- Kontakt:
Jesu isti inicijalimandatar je napisao/la:Da ovo nije hajmo biti pozitivniwobly92 je napisao/la:Kad ste navalili...Evo vam slika sljedećeg pojačanja.
firefirefirely je napisao/la: Jesu isti inicijali
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Drago mi je sto ih zabavlja kidanje nasih zivacaMortus je napisao/la:ja se jurtos obradovah, rekoh evo stvarno će bit nešto, kad na kraju ispade da je nekolicini likova baš dobro
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pa vi niste normalni
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Bit' ce danasMortus je napisao/la:ja se jurtos obradovah, rekoh evo stvarno će bit nešto, kad na kraju ispade da je nekolicini likova baš dobro
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.