Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma ne treba krov.
Kaže Berdych ''Ovo je jedan veliki cirkus".
Kaže Berdych ''Ovo je jedan veliki cirkus".
Hahahahahah,bezveze prekinuse mec,dok drugi mec traje,smijesno,ljudi se ohladise,da sam na mjestu Berdiha izasao bih i predao mec,svakako nece moci nista uraditi ovdje.........
Berdych je trebao sad predati meč na 5-3, čisto da im se usere u ćejf, jbt, prekidaju meč zato jer je Novak to tražio i to baš kad je Berdych počeo igrati najbolji tenis od početka meča.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zato sam i rekao da je trebao predati,mislim da su ga izbacili iz seta,jer je igrao dobro,al eto,Novak je broj 1 i igra se kako njemu odgovara.........
Ma Novak bi to svakako riješio, ali izgleda da se čovjek trudi da ga publika što više mrzi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Thiem ako prodje morat ce zestoko da smanji broj neforsiranih inace ga nole dere glat 3 0
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Ukljucim se kod 4-2 za Goffina i onda uslijedi dominacija majstora. 
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Thiem na kraju ovog seta u Wawrinka-iz-finala modeu... Kako tuče udarcima
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Kako tuce thiem strasno... Dva jednorucna u polufinalu slama uf bit ce lijepo za gledati 
Strašno kakve je winnere u stanju pogoditi Dominic. Brutalno. Razbija Belgijanca u četvrtom setu.
Jedino što mora smanjiti oscilacije u igri, vidi se da mu Goffin ne može ništa kada je u elementu, mada je nemoguće izbjeći greške kada se igra ovako agresivan udarački tenis.
Inače, obojica moraju drastično popraviti servis, brejkaju se k'o žene.
Doduše, Thiemov drugi je odlično plasiran, kick je vrlo teško uhvatiti kada odservira kako zna, ali prvi servis može i mora biti mnogo bolji. U suprotnom, dok on Novaku jednom oduzme servis, ovaj će to njemu učiniti barem dva ili tri puta.
Inače, obojica moraju drastično popraviti servis, brejkaju se k'o žene.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kako udara lik , strašno jbt. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Majstorski
Ispišao se Thiem po jadniku u odlučujućem setu.
Kako mu raste samopouzdanje kada uđe u ritam, ni odličan defanzivac poput Goffina mu ne može ništa, iako se baš trudio da natjera Austrijanca na udarac više.
Kako mu raste samopouzdanje kada uđe u ritam, ni odličan defanzivac poput Goffina mu ne može ništa, iako se baš trudio da natjera Austrijanca na udarac više.
Čestitke Thiemu...Mislio sam da bi mogao Goffin dobiti ovo, ali kada Dominic počne ovako udarati, nema nitko šanse.E, da ga vidimo protiv Noleta sada... 
da, na kraju je thiem rokao ko lud, ali lako je to kad vodiš debelo
vidjećemo sutra, moj osjećaj kaže 3:0 za novaka, osim ako thiemu ne krene wavrinka taktika
vidjećemo sutra, moj osjećaj kaže 3:0 za novaka, osim ako thiemu ne krene wavrinka taktika
Zašto je loša posjeta na turniru? Osim kiše i hladnog vremena koji je još razlog u pitanju? Možda ne igraju neki teniseri?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nema sumnje da će ga Novak pobijediti, ulog je ipak prevelik, a Thiem ima problema s prvim servisom što će prvi reket svijeta i vjerovatno najbolji returner svih vremena znati kazniti.
I opet je Đoković u win-win situaciji ko god da mu dođe na megdan u finalu. Murray mu svakako ne predstavlja nikakav problem na Slamovima, a bolju pripremu za eventualno finale sa Stanom od meča s Thiemom nije mogao dobiti.
I opet je Đoković u win-win situaciji ko god da mu dođe na megdan u finalu. Murray mu svakako ne predstavlja nikakav problem na Slamovima, a bolju pripremu za eventualno finale sa Stanom od meča s Thiemom nije mogao dobiti.
Nema Rafe ni Rogera, kao ni jednog Francuza vise + vremenski uslovi = katastrofalna posjeta.Mancini je napisao/la:Zašto je loša posjeta na turniru? Osim kiše i hladnog vremena koji je još razlog u pitanju? Možda ne igraju neki teniseri?
Da su tu Rafa i Roger, bilo bi za bar 30% vise ljudi oko kompleksa, ovako je to bas slabo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.