FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mahalastina.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- FrancescoTotti
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Čuj mu mjerne jedinice... K'o da se radi o općinskom ogranku SDA, a ne fudbalskom klubu.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kad neko spoji dva Kurban bajrama, bice proglasen za najboljeg u historiji.PitarBordo je napisao/la:Čuj mu mjerne jedinice... K'o da se radi o općinskom ogranku SDA, a ne fudbalskom klubu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
logichno i korektno od strane amidze da im je dao josh jednu shansu,na istom sam fonu sa amidzom[WHITE SMILING FACE],iako mislim da se u ovom trenutku manje vishe nishta ne pitaju
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Burberry46
- Kontakt:
Treba vidjeti kakav je status Subica on bi nam dobro legao.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
status za posudbe jedino ima ugovor do 2019....Burberry46 je napisao/la:Treba vidjeti kakav je status Subica on bi nam dobro legao.
Lamine Diarra je slobodan npr. a isti im je agent, ako Benko odlazi ne bi bilo loše.....ako ništa da mu zapjevamo "nikad te niko voljeti neće...." na derbiju

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
Prosle godine bilo je oko 5000 aktivnih. Al to je bilo prosle godine u jeku utakmica u Evropi, i euforije zbog titule.
Otprilike u ovom mjesecu ce vecina clanskih i isteci. Pitanje je koliko ce ih produziti.
Otprilike u ovom mjesecu ce vecina clanskih i isteci. Pitanje je koliko ce ih produziti.
- PitarBordo
- Kontakt:
Zato i kažem... Da ne vrtimo opet priču, ali znam barem 20 poznanika kojima je isteklo u maju i neće produžiti prije početka sezone, svi mislim čekaju da se barem nešto popravi...AdiFKS je napisao/la:Prosle godine bilo je oko 5000 aktivnih. Al to je bilo prosle godine u jeku utakmica u Evropi, i euforije zbog titule.
Samo Saraj'vo.
Pa naravno. Ista stvar i kod mene. Sve koje znam istice sada nekada clanska. Zbog cijele atmosfere daj boze da ih pola produzi clanarinu.
masi raje ističe sada i svi isto razmišljaju , pokažite da ste ozbiljni i dovedite igrače(+trenera) s kojima se može uzeti titula.....AdiFKS je napisao/la:Pa naravno. Ista stvar i kod mene. Sve koje znam istice sada nekada clanska. Zbog cijele atmosfere daj boze da ih pola produzi clanarinu.
i bit će svega i sezonskih i ludila, fanshop, itd....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- bordoakapitar
Clanska kartica je odraz vjernosti i ljubavi prema klubu (ko moze sebi priustiti) i kao takva nikada ne bi trebala doci u pitanje produziti ili ne. Uprave ce biti i proci, ali ljubav prema klubu NIKADA!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
serem se ja na taj odraz vjernosti a na tribinama 500 ljudibordoakapitar je napisao/la:Clanska kartica je odraz vjernosti i ljubavi prema klubu (ko moze sebi priustiti) i kao takva nikada ne bi trebala doci u pitanje produziti ili ne. Uprave ce biti i proci, ali ljubav prema klubu NIKADA!
Pyro is not a crime !
da li će? ili će ostati ova forever?bordoakapitar je napisao/la:Clanska kartica je odraz vjernosti i ljubavi prema klubu (ko moze sebi priustiti) i kao takva nikada ne bi trebala doci u pitanje produziti ili ne. Uprave ce biti i proci, ali ljubav prema klubu NIKADA!
mislim da je puno efektivniji način izražavanja nezadovoljstva navijača nego pisanje po forumu "dino haj napolje, odlazi" ili NEnavijanje za svoj klub nakon što si platio ulaznicu i došao na tekmu.....
- PitarBordo
- Kontakt:
Isti smo sva trojica.DenchiNL je napisao/la:masi raje ističe sada i svi isto razmišljaju , pokažite da ste ozbiljni i dovedite igrače(+trenera) s kojima se može uzeti titula.....AdiFKS je napisao/la:Pa naravno. Ista stvar i kod mene. Sve koje znam istice sada nekada clanska. Zbog cijele atmosfere daj boze da ih pola produzi clanarinu.
i bit će svega i sezonskih i ludila, fanshop, itd....

Samo Saraj'vo.
- UnitedForce
- Kontakt:
Naučili na greškama. Nego treba na raskidima ugovora da nam igrači i njihovi menađeri uzimaju brdo para kao što su već radili.THEC je napisao/la:ijope smo poceli sa 1+1 ugovorima
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Ado_77, Bing [Bot], bvsic, gh0stHZ, Hajdeee, InatSilniBosanski, johntravolta123, MaroonBjelave, MSOZ101, Rodman, Seipronto i 95 gostiju.