FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- UnitedForce
- Kontakt:
Dobar je igrac Hodzic. Ali sad imamo i Hebibovica i Kalasija i Kadusica i Hodzica. Previse opet.
' $!
- franklampard8
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ovu vijest nam je potvrdio i Husarić, Hodžićev zastupnik, koji nam je obznanio da su dogovoreni svi uslovi i da su i on i njegov igrač izuzetno zadovoljni uslovia koje su im ponudili iz Titove ulice.
Prvo on, pa igrač.
Prvo on, pa igrač.
Sabrine mi moje!
- UnitedForce
- Kontakt:
Hodzicu je prirodna pozicija desni bek. Silom prilika nekad je u Radniu igrao na desnom krilu. Vidi i sam gdje je bio vecinu utakmica. Hebibovic jeste krilo al sjeti se gdje je igrao uvijek kod nas.
' $!
Odlicno. 

Meni se uopšte ne sviđaju ni Hodžić ni Hebibović...Hebibović je već imao priliku dosta puta da pokaže šta zna, ali taj frajer se gubi pod pritiskom i igranjem za Sarajevo, bezveze samo bacanje para i čekanje da se pokrene...
Hodžić, hajd eto još uvijk je mlad, i možda i bude nešto solidno od njega, samo nikad neće postati igrač vrijedan Sarajeva.
I obojica su bočni igrači ne lupetajte đaba, nego silom prilika su u svojim klubovima morali igrati krilo, s tim što je Hebib to više radio...
Za nas su pojačanja u ovoj ligi trebala biti, Subić(prošle godine) i lijevi bočni iz lištice(mali je zvijer) i eventualno Ordagić... ovo je ostalo sve ****, i zahvaljujuci nacionalnom kljucu imas sad lafo par dobrih ekipa koji su kao igrači doveli do kupa, smiješno...
Hodžić, hajd eto još uvijk je mlad, i možda i bude nešto solidno od njega, samo nikad neće postati igrač vrijedan Sarajeva.
I obojica su bočni igrači ne lupetajte đaba, nego silom prilika su u svojim klubovima morali igrati krilo, s tim što je Hebib to više radio...
Za nas su pojačanja u ovoj ligi trebala biti, Subić(prošle godine) i lijevi bočni iz lištice(mali je zvijer) i eventualno Ordagić... ovo je ostalo sve ****, i zahvaljujuci nacionalnom kljucu imas sad lafo par dobrih ekipa koji su kao igrači doveli do kupa, smiješno...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Nisam nešto pratio Hodžića ali vjerujem da je bio dobar u Radniku.
Eh sad, ne valja ako mu je prirodna pozicija desni bek, sad ga gurati na krilo, mislim da bi bilo isto kao što smo onda doveli Hebibovića koji je u Veležu bio krilo a kod nas igro beka, i svi znamo kako je završilo. Na desnom beku imamo Kadušića, koji će, vjerujem biti dosta bolji sljedeće sezone, a i rekli su naši da će se okrenuti mladim igračima. Kallasi mu je dostojna zamjena i konkurencija.
Što se tiče lijevog beka, tu je Bekić, mada i on je više ofanzivniji, ali treba mu naći konkurenciju i zamjenu, Kramar to ne može biti. Ivetić bi bio pun pogodak, odličan je bio u Slobodi, a slobodan je igrač trenutno.
Nama trebaju 2 dobra štopera, pogotov sada kada je Barbarić otišao, a Kovačević, svidjelo se to vama ili ne, nije za većih utakmica, nažalost, ali nadam se da će i on uznapredovati i da će bit dobar štoper.
Najvažnije je dovesti dobre vezne igrače, kvalitet kao što je bio kada smo uzeli titulu, kada su igrali i Cimirot, Jajalo, Stojčev.. ali teško je nafatati takve igrače sa sličnim kvalitetima, ali bar približno jer su ovi trenutni kriminalni.
Ako ode Benko, onda trebaju 2 jaka napadača, a ako ostane, može i jedan ali kvalitetan.
Pavlović može biti prvi golman, ali bilo bi odlično kada bi i Delač ostao.
Eh sad, ne valja ako mu je prirodna pozicija desni bek, sad ga gurati na krilo, mislim da bi bilo isto kao što smo onda doveli Hebibovića koji je u Veležu bio krilo a kod nas igro beka, i svi znamo kako je završilo. Na desnom beku imamo Kadušića, koji će, vjerujem biti dosta bolji sljedeće sezone, a i rekli su naši da će se okrenuti mladim igračima. Kallasi mu je dostojna zamjena i konkurencija.
Što se tiče lijevog beka, tu je Bekić, mada i on je više ofanzivniji, ali treba mu naći konkurenciju i zamjenu, Kramar to ne može biti. Ivetić bi bio pun pogodak, odličan je bio u Slobodi, a slobodan je igrač trenutno.
Nama trebaju 2 dobra štopera, pogotov sada kada je Barbarić otišao, a Kovačević, svidjelo se to vama ili ne, nije za većih utakmica, nažalost, ali nadam se da će i on uznapredovati i da će bit dobar štoper.
Najvažnije je dovesti dobre vezne igrače, kvalitet kao što je bio kada smo uzeli titulu, kada su igrali i Cimirot, Jajalo, Stojčev.. ali teško je nafatati takve igrače sa sličnim kvalitetima, ali bar približno jer su ovi trenutni kriminalni.
Ako ode Benko, onda trebaju 2 jaka napadača, a ako ostane, može i jedan ali kvalitetan.
Pavlović može biti prvi golman, ali bilo bi odlično kada bi i Delač ostao.
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Brate, ja uvijek i samo pricam u svoje ime. Neka radi kako ko hoce. Ja sam protiv ove uprave i da mogu sve bi ih rado otjerao iste sekunde, ali clansku cu da obnovim cim istekne. Bio sam medju onih 500 protiv Olimpica i bit cu uvijek i navijati za moje Sarajevo!THEC je napisao/la:serem se ja na taj odraz vjernosti a na tribinama 500 ljudibordoakapitar je napisao/la:Clanska kartica je odraz vjernosti i ljubavi prema klubu (ko moze sebi priustiti) i kao takva nikada ne bi trebala doci u pitanje produziti ili ne. Uprave ce biti i proci, ali ljubav prema klubu NIKADA!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Dvojicu na beku dvojicu na krilu.Treba sad lijevi bek ,lijevo krilo,spic ,vezni i dva stopera.I na svakoj poziciji imamo po dvojicu igraca.UnitedForce je napisao/la:Dobar je igrac Hodzic. Ali sad imamo i Hebibovica i Kalasija i Kadusica i Hodzica. Previse opet.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Joj sad priče, neki dan prosipao priču i tvrdio kao imamo najjaču ekipu u ligi samo treba još 2-3 igrača, sad brat nabroja da treba još 6 igrača a već jednog doveli.Majkl je napisao/la:Dvojicu na beku dvojicu na krilu.Treba sad lijevi bek ,lijevo krilo,spic ,vezni i dva stopera.I na svakoj poziciji imamo po dvojicu igraca.UnitedForce je napisao/la:Dobar je igrac Hodzic. Ali sad imamo i Hebibovica i Kalasija i Kadusica i Hodzica. Previse opet.

Hocemo li kakvig kreativca dovesti, ili ce nam i dalje Rustemovic i pistoljdzija "kreirati" akcije?
- Evolution87
- Kontakt:
Prinova.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Tacno,dok se ne dokaze samo prinova.Evolution87 je napisao/la:Prinova.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Šuhveli mi je ovaj Hodžić. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dobar momak šalje pare mami svakog mjeseca.High je napisao/la:Šuhveli mi je ovaj Hodžić.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- UnitedForce
- Kontakt:
ELVEDIN HERIĆ!!!
Nista stranci, nista dobri vezni nase lige sa Rustemom da igraju. Herić u prvu treba. Momak je zvijer u svakom smislu. Kvalitetniji od Radovca 20 puta, Kadusic je ga njega mala maca. Ima jos momaka iz Akademije koji zasluzuju igrati za prvu ekipu, ali sve dok je stela...
Nista stranci, nista dobri vezni nase lige sa Rustemom da igraju. Herić u prvu treba. Momak je zvijer u svakom smislu. Kvalitetniji od Radovca 20 puta, Kadusic je ga njega mala maca. Ima jos momaka iz Akademije koji zasluzuju igrati za prvu ekipu, ali sve dok je stela...
' $!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, leo1946, MaroonBjelave, napoleon72, nedimmmm1337 i 47 gostiju.