Sent from my D6603 using Tapatalk
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa sve je to u pet deka sa Adilovicem, i treba teziti boljem a ne dovoditi igrace iste kvalitete, Ahmetovic dobar za klupe, mozda.Chinaglia je napisao/la:zato bog dao Ahmetovic, Benko i Krstanovic koriste svaku sansu
njih trojicu sam naveo, jer su njih trojica najbolji napadaci u PL
svi oni fulaju, ko ih je gledao, to je i vidio, da nije tako, ne bi igrali u PL
staragarda je napisao/la:I tako....prođe još jedan dan![]()
Sve stoji sto si napisao, ali ima samo jedna kvaka tu - nece oni doci da igraju raspalu PL, ali sigurno hoce doci da igraju u Evropi. To je ono pomocu cega mozes navuci igrace koji sigurno ne bi Evrope vidjeli u inostranim klubovima. Zbog toga je nama potreban kontinuitet izlazaka na evropsku scenu.Chinaglia je napisao/la:pa neka dovedu boljeg ako su u mogucnosti, ali treba stvari posmatrat' realno, a ne imat' prevelika ocekivanja, pa kada dođe neki igrac, pisat' kako ne valja, kako to nije dovoljan kvalitet, a samo zato jer su sami sebi nametnuli prevelika ocekivanja
na kraju, svi zaboravljate najbitniju stvar, mozes ti imat' mogucnost da platis ne znam kakvog igraca, al' dzaba ako taj igac ne zeli igrat' za određeni klub ili generalno u Premijer ligi Bosne i Hercegovine
morate biti svjesni da se takvim igracima sigurno ne igra raspala PL i da sigurno ne bi davali sve od sebe, jer niko normalan nece doci u PL jer zeli da igra fudbal, nego da uzme lovu
Slazem se, zato treba uzimat kvalitet mlade ali kvalitetne igrace iz afrike kojima Bosna dodje ko Svedska, sta oni znaju sta je Bosna sve je to njima Evropa. Pa i iz juzne amerike moze se dovesti kvalitet samo treba raditi na scoutingu.Chinaglia je napisao/la:pa neka dovedu boljeg ako su u mogucnosti, ali treba stvari posmatrat' realno, a ne imat' prevelika ocekivanja, pa kada dođe neki igrac, pisat' kako ne valja, kako to nije dovoljan kvalitet, a samo zato jer su sami sebi nametnuli prevelika ocekivanja
na kraju, svi zaboravljate najbitniju stvar, mozes ti imat' mogucnost da platis ne znam kakvog igraca, al' dzaba ako taj igac ne zeli igrat' za određeni klub ili generalno u Premijer ligi Bosne i Hercegovine
morate biti svjesni da se takvim igracima sigurno ne igra raspala PL i da sigurno ne bi davali sve od sebe, jer niko normalan nece doci u PL jer zeli da igra fudbal, nego da uzme lovu
Moguce Mirel Ibrahimovic igrao kod nas prije u Kalesiji mali je masina ako je to taj dao je puno golova sad za SloguBeduin je napisao/la:Neki mali iz Sloge, napadac (nekih 17-18 godina star), kazu da se nadavao golova ove sezone, Azmir ga je planirao dovesti u Slobodu i razgovarali su ali izgleda nista zasad od toga, a i momcic vec ganja kombinacija da bjezi vani (Svica ili sl.). Ne znam o kome je rijec i da li je zaista talentovan momcic!?
Cekaj, pa onda je u pravu @1919 kad kaze da nam treba doci Ibrahimovicmuhamed121 je napisao/la:Moguce Mirel Ibrahimovic igrao kod nas prije u Kalesiji mali je masina ako je to taj dao je puno golova sad za SloguBeduin je napisao/la:Neki mali iz Sloge, napadac (nekih 17-18 godina star), kazu da se nadavao golova ove sezone, Azmir ga je planirao dovesti u Slobodu i razgovarali su ali izgleda nista zasad od toga, a i momcic vec ganja kombinacija da bjezi vani (Svica ili sl.). Ne znam o kome je rijec i da li je zaista talentovan momcic!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.