NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la Tracy3McGrady » 02 jun 2016, 19:11

Pa dobro pogrešno sam se izrazio kad sam napisao sa levatima 7!!! Finala, mislio sam na finala sa cavsima, zato i nisam spominjao titule u kontekstu sa levatima, jer Wade i Bosh to nisu. I moje pitanje je, koji bi igrač na njegovom mjestu uspjeo da odvede one Cavse u finala, osim Jordana?

Ja mislim da nema tog igrača, da od ekipe koja ne igra ni PO napravi contandera. Pojedinci ni PO nisu ugrabili kad su bili "sami"
Prvi Tracy McGrady, koji mi je posle pennya najdrazi igrac, nikad ništa nije mogao da napravi a bio je superstar.

Jednostavno James je dimenzija iznad, i toliko je moćan da sa svakom ekipom igra finale pa koga god da mu date da igra sa njim. Još jednom ponavljam, da je Jordan jedini uz Jamesa koji je to bio u stanju. Klasu je pokazao prošlu sezonu kad je uzeo dvije tekme Ratnicima koji su samljeti sve redom, i to sa levatima.

Čitavu sezonu ponavljam da su Cavsi, zahvaljujući upravo Jamesu, jedini koji mogu dobiti Ratnike, i to je ono sto ga čini posebnim, još ako uzme ovo finale ima da bude odma do Jordana.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 02 jun 2016, 19:30

Znaci zbog jedne sezone LeBron je do Jordana. Simpaticno.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 02 jun 2016, 19:33

adriano_leite je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:zasto kobea uvlacis u raspravu?

uostalom, ako idemo tracyjevom logikom - kobe je svaki put sa levatima dosao do finala, a osvojio je pet puta... ako je wade levat, onda je i shaq levat. ako je irving levat, onda je gasol levat.
Zato sto je uvijek neki problem oko Jamesa i jedni ga dizu u nebesa a drugi ga spustaju kao da je niko i nista. Kakvo god ja mislienje o njemu imao, ne moze se osporiti cinjenica da je 2007. godine imao slabe saigrace i da vjerovatno niko osim njega ne bi odveo sam tim u finale. S druge strane smijesno je reci da je igrao s levatima u Heatu, a prosle godine je imao oslabljen tim zbog povreda sto je cinjenica. Tu se slazemo naravno.
pa samo ga idioti svrstavaju u rang sa jordanom, a isto tako ga idioti zovu lebiatch i tako to...

i ja sam rekao da je 2007. napravio podvig i odveo pavlovica i hughesa kao startere u finale... prosle godine je sa irvingom usao u finale ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 jun 2016, 19:45

Tracy3McGrady je napisao/la:Pa dobro pogrešno sam se izrazio kad sam napisao sa levatima 7!!! Finala, mislio sam na finala sa cavsima, zato i nisam spominjao titule u kontekstu sa levatima, jer Wade i Bosh to nisu. I moje pitanje je, koji bi igrač na njegovom mjestu uspjeo da odvede one Cavse u finala, osim Jordana?

Ja mislim da nema tog igrača, da od ekipe koja ne igra ni PO napravi contandera. Pojedinci ni PO nisu ugrabili kad su bili "sami"
Prvi Tracy McGrady, koji mi je posle pennya najdrazi igrac, nikad ništa nije mogao da napravi a bio je superstar.

Jednostavno James je dimenzija iznad, i toliko je moćan da sa svakom ekipom igra finale pa koga god da mu date da igra sa njim[/b]. Još jednom ponavljam, da je Jordan jedini uz Jamesa koji je to bio u stanju. Klasu je pokazao prošlu sezonu kad je uzeo dvije tekme Ratnicima koji su samljeti sve redom, i to sa levatima.

Čitavu sezonu ponavljam da su Cavsi, zahvaljujući upravo Jamesu, jedini koji mogu dobiti Ratnike, i to je ono sto ga čini posebnim, još ako uzme ovo finale ima da bude odma do Jordana.

Kakve su ovo nebulozne teorije,molim te!?Ovo sto pises je tipicna ESPN-ova prica da on svojim dolaskom u x ekipu "pravi" pretendenta na titulu i da je potpuno nebitno s kim igra da bi dosao do finala. :roll: Bi,al kad bi se zaj.ebavali.Da,"pravi"ih kandidatima za naslov,ali ih nikako ne pravi sam.Dok je 1.put bio u CLE i razvijao se zajedno sa ekipom,hajde i moze se reci da je "napravio" ekipu koja ce se boriti za titulu.Medjutim,odlazak u MIA,pa povratak u CLE nemaju blage veze s tim.Ove ekipe imaju LEGITIMNE All star igrace i koliko god James bio velik,bez njih ne bi mogao nista,kao ni bilo ko drugi.Zato mi je glupo reci da on SAM(kao igrac) "napravi" kandidata za titulu.Ne,on svojim prisustvom omoguci dolazak drugih zvijezda(ili izabere gdje ce vec biti),ucini neku destinaciju pozeljnom,masa veterana potpisuje za minimalac itd itd.Itekako je bitno s kim igra,da bi mogao doci do izrazaja.Uopste nema veze koliko je tekmi dobio u nekoj seriji,ako se serija izgubi.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 02 jun 2016, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 02 jun 2016, 19:50

Tracy3McGrady je napisao/la: Jednostavno James je dimenzija iznad, i toliko je moćan da sa svakom ekipom igra finale pa koga god da mu date da igra sa njim. Još jednom ponavljam, da je Jordan jedini uz Jamesa koji je to bio u stanju.
covjece, sada tvrdis da je jordan u finala dolazio sa levatima?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 02 jun 2016, 20:02

Iverson je doveo i goru ekipu od Jamesovih Cavsa u finale!Ne mozes sad nabrojat tri igraca iz te ekipe osim njega..Inace Jamesov stil igre i sve njegove poteze ne gotivim,al ga svrstavam u top 10 igraca svih vremena,nekako blize sredini nego Jordanu,jednostavno konkurencija je prevelika,sto brojem titula,sto time da je James na istoku gdje nema ozbiljnog izazivaca,skoro da nemas franchise igraca a kamoli ekipu tamo,za razliku od nekih drugih vremena..Al ako uzme ove GSW nekim monstruoznim partijama,definitivno ide u top 5,usudim se reci i u top 3 igraca svih vremena
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 jun 2016, 20:05

KK_Bosna je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la: Jednostavno James je dimenzija iznad, i toliko je moćan da sa svakom ekipom igra finale pa koga god da mu date da igra sa njim. Još jednom ponavljam, da je Jordan jedini uz Jamesa koji je to bio u stanju.
Isto tako,vodeci se ovom pomenutom teorijom,nije istina da je James jedini koji je bio u stanju voditi nesto slabiju ekipu do finala.To je uradio i Duncan 2003. kada je sa rookie Ginobiliem i Parkerom u 2-oj godini (obojica cesto bili bencirani u PO-u zbog neiskustva),apsolutnim anonimusom Jacksonom,Robinsonom koji je bio pola igraca i igrao uz ogromne bolove,te uz neke veterane koji su jedva mogli hodati po vlastitom priznanju(Kerr,Willis,Smith) dosao do NBA finala i jos uzeo titulu.I nije sad da hvalim Duncana,ali taj PO je statisticki najbolji individualni nastup jednog igraca(jos od Jordana) do dana danasnjeg.To dovoljno govori koliko je vukao.
@Slatinsh I on,svakako!

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 02 jun 2016, 20:11

Slatinash_7 je napisao/la:Iverson je doveo i goru ekipu od Jamesovih Cavsa u finale!Ne mozes sad nabrojat tri igraca iz te ekipe osim njega..Inace Jamesov stil igre i sve njegove poteze ne gotivim,al ga svrstavam u top 10 igraca svih vremena,nekako blize sredini nego Jordanu,jednostavno konkurencija je prevelika,sto brojem titula,sto time da je James na istoku gdje nema ozbiljnog izazivaca,skoro da nemas franchise igraca a kamoli ekipu tamo,za razliku od nekih drugih vremena..Al ako uzme ove GSW nekim monstruoznim partijama,definitivno ide u top 5,usudim se reci i u top 3 igraca svih vremena
Aaron McKie je bio te god Sixth Man of the Year,Mutombo prva odbrambena petorka i druga nba petorka,igrao je poprilicno dobru sezonu u njima je imao fino podrsku,ali stoji da je sam gurao poprilicno

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 02 jun 2016, 20:13

Slatinash_7 je napisao/la:Iverson je doveo i goru ekipu od Jamesovih Cavsa u finale!Ne mozes sad nabrojat tri igraca iz te ekipe osim njega..Inace Jamesov stil igre i sve njegove poteze ne gotivim,al ga svrstavam u top 10 igraca svih vremena,nekako blize sredini nego Jordanu,jednostavno konkurencija je prevelika,sto brojem titula,sto time da je James na istoku gdje nema ozbiljnog izazivaca,skoro da nemas franchise igraca a kamoli ekipu tamo,za razliku od nekih drugih vremena..Al ako uzme ove GSW nekim monstruoznim partijama,definitivno ide u top 5,usudim se reci i u top 3 igraca svih vremena
slažem u većini s tobom,treba gledati širu sliku pogledati konkurenciju na istoku i zapadu samo ove godine,nevezano koji je skor istok-zapad ,jer playoff je nešto drugo,na zapadu imaš3-4 ekipe koje realno mogu osvojiti naslov ,a na istoku Cavsi pa puno praznih mjesta ,mislim da bi Portland imao vrlo dobre šanse protiv finalista istoka Toronta, a što se tiče lebrona ako osvoji naslov teško je reći gdje ide na vječnoj listi ja mislim da treba pričekati njegov kraj karijere :kafa:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 02 jun 2016, 20:25

PaskalHens je napisao/la:Naravno da nećemo brojati titule u raspravi horry vs barkley, al' Jordan vs Kobe vs Lebron vs Magic itekako moramo. Jer su sve to igrači koji su vođe u svojim ekipama, koji se ubrajaju među najbolje svih vremena.
Kobe kao vođa ekipe ima 2 titule osvojene (kao i Bron trenutno) i po najmanje 3 finala manje od svakog od njih.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

filip13

Post Postao/la filip13 » 02 jun 2016, 20:44

KK_Bosna je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:zasto kobea uvlacis u raspravu?

uostalom, ako idemo tracyjevom logikom - kobe je svaki put sa levatima dosao do finala, a osvojio je pet puta... ako je wade levat, onda je i shaq levat. ako je irving levat, onda je gasol levat.
Zato sto je uvijek neki problem oko Jamesa i jedni ga dizu u nebesa a drugi ga spustaju kao da je niko i nista. Kakvo god ja mislienje o njemu imao, ne moze se osporiti cinjenica da je 2007. godine imao slabe saigrace i da vjerovatno niko osim njega ne bi odveo sam tim u finale. S druge strane smijesno je reci da je igrao s levatima u Heatu, a prosle godine je imao oslabljen tim zbog povreda sto je cinjenica. Tu se slazemo naravno.
pa samo ga idioti svrstavaju u rang sa jordanom, a isto tako ga idioti zovu lebiatch i tako to...

i ja sam rekao da je 2007. napravio podvig i odveo pavlovica i hughesa kao startere u finale... prosle godine je sa irvingom usao u finale ;)

igrajuci prakticki playa

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 jun 2016, 20:48

Da stavis bilo koga od ovih najvecih igraca (Jordan, Kobe, Duncan da ne idem sad dalje) u one Cavse i onaj istok iz 2007. godine, svi bi oni s tim timom dosli do finala. Pa jbt tih godina je a istoku onaj Toronto s Boshem il Washington s Arenasom bio top 3-4 ekipa, o cemu mi pricamo ? Kobe je 2006. ekipu koja je losija od prosjecnog/isjecnog euroligasa uveo u PO na Zapadu koji je tih godina bio brutalno jak,

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Svaštara

Post Postao/la Tracy3McGrady » 02 jun 2016, 20:57

KK_Bosna je napisao/la:
Jordan je jedini uz Jamesa koji je to u stanju, nigdje nisam rekao da je igrao sa levatima. Irving jeste dobar all star igrač, ali i da je tu i da nije James bi igrao finale, ko god da igra sa njim u ekipi, sviđalo se to tebi ili ne. A ono idioti ostavi kod kuće

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 02 jun 2016, 20:59

Tracy3McGrady je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
Jordan je jedini uz Jamesa koji je to u stanju, nigdje nisam rekao da je igrao sa levatima. Irving jeste dobar all star igrač, ali i da je tu i da nije James bi igrao finale, ko god da igra sa njim u ekipi, sviđalo se to tebi ili ne. A ono idioti ostavi kod kuće
Kako znamo da je Jordan u stanju to uraditi? Čovjek bez Pippena ima 1 pobjedu i 9 poraza u playoffu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 02 jun 2016, 21:05

To se teoretski ne može znati, ali poznavajući ovaj sport sa preko 20 godina sam se nagledao bezbroj igrača, i mišljenja sam da je Jordan to u stanju. Nikog ja ne tjeram da slaže samnom, niti sam kad nekog pokušao da ubjedim u nešto.

Krivo mi je sto se James ponižava redovno od hej tera koji traže svaki yebeni detalj da bi se ponizio i sto ga ljudi smatraju glavnim krivcem za neosvojene titule, iako nijedna od tih ekipa nebi hijena veliko finale da njega nije bilo.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 02 jun 2016, 23:59

Indiana Pacers All-Star forward Paul George is on the cover of the NBA 2K17 video game, it was revealed Wednesday.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 jun 2016, 23:59

Licno, izuzetno postujem Jamesa.Cisto da naglasim.

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 03 jun 2016, 00:32

Kawhi je napisao/la:
PaskalHens je napisao/la:Naravno da nećemo brojati titule u raspravi horry vs barkley, al' Jordan vs Kobe vs Lebron vs Magic itekako moramo. Jer su sve to igrači koji su vođe u svojim ekipama, koji se ubrajaju među najbolje svih vremena.
Kobe kao vođa ekipe ima 2 titule osvojene (kao i Bron trenutno) i po najmanje 3 finala manje od svakog od njih.
Možda nije bio MVP, međutim daleko od toga da je samo shaq bio vođa onih Lakersa. Još se pamte Kobijeve monstruozne serije protiv recimo San Antonija, gdje ih je penetrirao kako je stigao. Uostalom tad je imao 20-22 godine, a ti možda 7 maksimalno. Meni dosta.
Viva la France, as they say in Rome.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 03 jun 2016, 00:57

Tracy3McGrady je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
Jordan je jedini uz Jamesa koji je to u stanju, nigdje nisam rekao da je igrao sa levatima.
ti si beznadezan slucaj. jordan je igrao s levatima i nije dosao do finala. tek kad se okupila ekipa, tj. kad je dobio pomocno osoblje, odnosno pippen kad je stasao, dosao je do finala i poceo uzimati prstenje

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 03 jun 2016, 01:16

Meni je lično ključ serije kako će Iggy čuvati Lebrona, ako bude kao u 5-7 tekmi na Durantu ili kao prošle godine od 4 te tekme onda je to već velika prednost.
Da sam Lebron isao bih da isprovociram Green-a na tehničku grešku na ime, pa da time obezbijedi skoro sigurnu pobjedu u sljedećoj.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, Kaunas i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []