ko bi istrpio Stojceva i Zebu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja sam na nasoj temi prvi hvalio Grahovca i prizivao ga u Slobodu. U prosloj sezoni je dobio vise prilike i odlicno odigrao, fascinira me njegova kretnja na sredini terena, brz okret i prebacivanje lopte na drugu str\nu. Ako se dobro sjecam ne voli previse drzati loptu i mrljati, vec odmah siri igru. Celikovci bolje znaju pa mogu opisati njegove kvalitete, ali i mi koji smo gledali utakmce mogli smo ga zapaziti pred kraj sezone.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Grahovac odlicno pojacanjemlad, odlicno je odigrao u Celiku.
Ne zamjerite meni, ja sam rekao da Ibrahimovic dolazi, sto je vrlo vjerovatno, to mogu potvrdidi muhamed121 i beduin
Ma Husrefova zelja je bila i Haurdic pa nam se nije pokazao kao pojacanje ma da ajd ne pitamo se mi vec oni nase je da gledamo,navijamo ostalo ce oni uradit svidjalo se to nama ili netuzlak1987 je napisao/la:Grahovac vam je 100% Husrefova zelja, ima neke planove sa njim. Radi i suti i to je to, a primjetio ga je u drugom dijelu sezone kada je odigrao odlicno par utakmica na TV-u
Na Kosevu je odlicno igrao,i na jos nekim tekmama sto sam gledao,sad koliko vam je to mjerodavno pojma nemam. Ovaj iz SB nije realan eto Hodzic ispade ubleha nekakva il sam pogresne tekme gledo?staragarda je napisao/la:a neznam sad,jbg....ide se iz krajnosti u krajnost...jedni ga hvale na sva usta drugi da je buranija mrtvaPERO1234 je napisao/la:Vladimir Grahovac je odlican igrac. Jedna od mojih zelja za sastav Širokog. Mlad igrac, strasan potencijal. Hodzic je malo prenapuhan, ne igra obranu nikako. Mislim da ce proci u Sarajevu kao Simeunovic. Niste sigurno pogrijesili sa Grahovcem. A to ce i vrijeme pokazati....meni su Robovi najmjerodavniji a oni kazu da je prosjek teski
Care prvo ovo su prinove pojacanja tek treba da stignu a vu niste svjesni da je mjesecna rata 190000 maraka reprograma cuj rijesen reprogram nije rijesen ne plati jedbu ratu i nama opet ce zablokirati racun to ne razmislja te a za Koji dan cete svi svrsavati kad se objave imena ja zadovoljan jer ne razmisljam od danas do sutra bec i za buducnostboomerang5 je napisao/la:ma kakav potvrdjen, nema care pozitivnih iznenadjenja oko transfera kod nas, samo neki osrednji igraci. Nista se nije promijenilo, kad se ocekivao iskorak u pojacanjima (izborena Evropa, rijesen reprogram) , mi dovodimo pojacanja al u qrc, mozda za federalne lige, al ovo nisu pojacanja za ekipu koja pretenduje na jednu od titula i da prodje prvo pretkolo u Evropi. Dakle, ovi sto ovakve transferei brane, nek se zapitaju. Zna Husreftuzlak1987 je napisao/la:Jel Bobic potvrdjen za nas?
Ako jeste onda se moraju srediti desno krilo, napadac, stoper i veznjak i bila bi popunjena ekipa. Normalno da sva ta 4 igraca budu instant prvotimci.Ne kazem da smo zbog njega i samo zbog njega ostali bez titula, al ruku na srce uzak roster samo zbog Husa nas je i kostao titula
Kaze nezahvalni, pa nezahvalan sam s obzirom na ambicije koje je najavio predsjednik, ovo nisu igraci koji mogu donijeti iskorak. Treba sto rece @staragarda ovo podebljati sa par zvucnih imena, jer igraci koji nisu standarni u celiku, golman posljednje ekipe na tabeli i 2 anonimusa iz 3. svedske i 6. engleske lige slozit cete se i nisu neka pojacanja. Dakle, ocekujemo bolja pojacanja od ovog Azmire !
Agamemnon je napisao/la:Kostic,Efendic,Muminovic,Mehmedagic,Ordagic,Veselinovic,Stjepanovic,Ahmetovic,Krpic,Mehidic,Zeba,Govedarica,. ... kostur ekipe na okupu.
Jucer vam covjek kaze da su plasmanom u evropu svima automatski produzeni ugovori.
Zaista neznam sta vam nije jasno.
Na ovu ekipu do sada dodali smo u rotaciju
Tomic,Grahovac,Eric,Bobic.
Znaci pojacali konkurenciju. ...sirinu ekipi.....
Znaci otprilike imamo bazu od 17 igraca vec sada (zaboravio sam Todorovica).
Tek sada ocekujemo pojacanja na ovu ekipu.
I rekao vam Azmir jucer da se pregovara sa 3,4 provjerena iskusna igraca ali da zasada nece izlaziti u javnost.
Pa jasno vam je valjda da ti iskusni i provjereni nisu ova 3,4 sto su dosli, (Tomic i Bobic jesu iskusni)ali Eric,Grahovac i ova dva crnca nisu,ovi crnci dolaze na PROBU i o njima ce sud dati Musemic.
Koliko ste negativni da se covjeku gadi citati temu.
Doci ce i par onih koje prizeljkujete ali,kada covjek cita gluposti poput "potpisan je reprogram Azmire dje su pojacanja"
Kao da reprogram znaci da duga nema i daj sada.
Valja platiti 100 milja eura mjesecno reprogram...
Ko placa...vi...ja....grad....ne. ....
Mislim da znamo odgovor.....
Imajte malo razumijevanja, strpljenja i ljudskosti.
Naravno da zelimo velika imena (bar za nase uslove)i docice,ali nemorate ispoljavati toliki nivo primitivizma.
Pogotovo neki sa novim nicovima koji sebi uzmu za pravo prozivati nekoga prvim postom na temi.
Sabura malo,sabura.
Sam sebe si demantovao.boomerang5 je napisao/la:Cuj instant uspjeh. Pa carko moj, za 97 godina nijedne titule nemamo. Pa mi koliko smo zagorili za trofejima, ne da nam treba ove sezone , trofej nam treba sutra po mogucnosti. Daj bolan vise sta da osvojimo, a te price gradimo ekipu za buducnost su za malu djecu. Pa ovi koji su ostali ili ostanu sad , svejedno ce ako pokazu iole kvaliteta od prosle sezone, ici sljedece ljeto . Ne dao Bog Azmir digne sidro, sta si napravio. Nit trofeja, nit imas to sto ti govoris mlada ekipa, zalog za buducnost . Na nasim prostorima je to neozbiljno(osim ako nemas nekog jakog i utjecajnog u evropskom fudbalu, pa da uvaljuje i da zaradimo od tih mladih kao sto radi maminjo u dinamu, a mi nemamo ).
Jel imao covjek intervju na Slonu od 40 minuta,gdje je objasnio planove za omladinski pogon prvi tim,sponzore.Coraco je napisao/la:Brate ne kažem da se ne radi, al evo ovdje se pričalo i sam Azmir je to u nekom intervjuu izjavio da se samo čeka potpis reprogama pa će uletit onaj jak sponzor. Ajde ako je teška procedura sa stranim kompanijama, nije teško sa našima jbg. Dva mjeseca od kako je reprogam započeo a mi ni jednog sponzora nismo završili, a još igramo Evropu i treći smo tim po gledanosti u ligi.
Agamemnon je napisao/la:Sam sebe si demantovao.boomerang5 je napisao/la:Cuj instant uspjeh. Pa carko moj, za 97 godina nijedne titule nemamo. Pa mi koliko smo zagorili za trofejima, ne da nam treba ove sezone , trofej nam treba sutra po mogucnosti. Daj bolan vise sta da osvojimo, a te price gradimo ekipu za buducnost su za malu djecu. Pa ovi koji su ostali ili ostanu sad , svejedno ce ako pokazu iole kvaliteta od prosle sezone, ici sljedece ljeto . Ne dao Bog Azmir digne sidro, sta si napravio. Nit trofeja, nit imas to sto ti govoris mlada ekipa, zalog za buducnost . Na nasim prostorima je to neozbiljno(osim ako nemas nekog jakog i utjecajnog u evropskom fudbalu, pa da uvaljuje i da zaradimo od tih mladih kao sto radi maminjo u dinamu, a mi nemamo ).
Daj trofej nazor pa opet nazad u kaljugu.
Kako ne razmisljate da se pravi klub da bude konstanta.....da ima cvrste temelje i uporiste za trofeje.
Cekam i ja trofeje jarane kako znam za sebe i za Tusanj,ali za to treba jak klub po svim osnovama a ne zaduzen do guse.
Mi smo od zacelja tabele federalne,stigli do viceprvaka drzave i evropskih takmicenja,finala kupa BiH,potpisanog reprograma,i ukupno otpisanog,vracenog,oprostenog (valja i to isposlovati) duga od skoro 4 miliona stigli za 2,5 godine![]()
Mozes li zamisliti gdje cemo biti za naredne 2,5![]()
Polako ljudi.
Znam, sve to stoji, sve je to skoro najavljeno. Ja pričam za ono što je najavljivano povodom reprograma, jer je bila priča dan potpisa reprograma-dan potpisa sa tim sponzorom. Da ne napominjem o kojim korporacijama se radi, znamo dijelilo se preko pp,aAgamemnon je napisao/la:Jel imao covjek intervju na Slonu od 40 minuta,gdje je objasnio planove za omladinski pogon prvi tim,sponzore.Coraco je napisao/la:Brate ne kažem da se ne radi, al evo ovdje se pričalo i sam Azmir je to u nekom intervjuu izjavio da se samo čeka potpis reprogama pa će uletit onaj jak sponzor. Ajde ako je teška procedura sa stranim kompanijama, nije teško sa našima jbg. Dva mjeseca od kako je reprogam započeo a mi ni jednog sponzora nismo završili, a još igramo Evropu i treći smo tim po gledanosti u ligi.
Druze Slobodin budzet nije ni 2 miliona.
A radi se na nekoliko sponzora(tacnije tri)koji bi pojedinacno na godisnjem nivou donijeli klubu 1 milion .
To nije jednostavno treba vremena.
Takve sponzore nema niko u ligi,to je poduhvat...
Nemojte praviti paniku.
A cim bude boljih vijesti za igrace uskoro,pucacete od pozitive.
Bio je i reprogram davno najavljen pa sta bi.Coraco je napisao/la:Znam, sve to stoji, sve je to skoro najavljeno. Ja pričam za ono što je najavljivano povodom reprograma, jer je bila priča dan potpisa reprograma-dan potpisa sa tim sponzorom. Da ne napominjem o kojim korporacijama se radi, znamo dijelilo se preko pp,aAgamemnon je napisao/la:Jel imao covjek intervju na Slonu od 40 minuta,gdje je objasnio planove za omladinski pogon prvi tim,sponzore.Coraco je napisao/la:Brate ne kažem da se ne radi, al evo ovdje se pričalo i sam Azmir je to u nekom intervjuu izjavio da se samo čeka potpis reprogama pa će uletit onaj jak sponzor. Ajde ako je teška procedura sa stranim kompanijama, nije teško sa našima jbg. Dva mjeseca od kako je reprogam započeo a mi ni jednog sponzora nismo završili, a još igramo Evropu i treći smo tim po gledanosti u ligi.
Druze Slobodin budzet nije ni 2 miliona.
A radi se na nekoliko sponzora(tacnije tri)koji bi pojedinacno na godisnjem nivou donijeli klubu 1 milion .
To nije jednostavno treba vremena.
Takve sponzore nema niko u ligi,to je poduhvat...
Nemojte praviti paniku.
A cim bude boljih vijesti za igrace uskoro,pucacete od pozitive.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.