FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 jun 2016, 23:09

sto je najgore nama vise na ovaj sastav koji trenutno imamo treba Krste Velkoski :mrgreen:

ko bi istrpio Stojceva i Zebu :P
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 jun 2016, 23:11

Grahovac vam je 100% Husrefova zelja, ima neke planove sa njim. Radi i suti i to je to, a primjetio ga je u drugom dijelu sezone kada je odigrao odlicno par utakmica na TV-u

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 jun 2016, 23:12

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Grahovac odlicno pojacanje :thumbup: mlad, odlicno je odigrao u Celiku.

Ne zamjerite meni, ja sam rekao da Ibrahimovic dolazi, sto je vrlo vjerovatno, to mogu potvrdidi muhamed121 i beduin ;)
Ja sam na nasoj temi prvi hvalio Grahovca i prizivao ga u Slobodu. U prosloj sezoni je dobio vise prilike i odlicno odigrao, fascinira me njegova kretnja na sredini terena, brz okret i prebacivanje lopte na drugu str\nu. Ako se dobro sjecam ne voli previse drzati loptu i mrljati, vec odmah siri igru. Celikovci bolje znaju pa mogu opisati njegove kvalitete, ali i mi koji smo gledali utakmce mogli smo ga zapaziti pred kraj sezone.

Volio bih i Burekovica dovesti, obzirom da jos nije siguran Tomic, ali i ako dodje treba mu zamjena i neko radi konkurencije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 02 jun 2016, 23:13

tuzlak1987 je napisao/la:Grahovac vam je 100% Husrefova zelja, ima neke planove sa njim. Radi i suti i to je to, a primjetio ga je u drugom dijelu sezone kada je odigrao odlicno par utakmica na TV-u
Ma Husrefova zelja je bila i Haurdic pa nam se nije pokazao kao pojacanje ma da ajd ne pitamo se mi vec oni nase je da gledamo,navijamo ostalo ce oni uradit svidjalo se to nama ili ne

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 02 jun 2016, 23:23

staragarda je napisao/la:
PERO1234 je napisao/la:Vladimir Grahovac je odlican igrac. Jedna od mojih zelja za sastav Širokog. Mlad igrac, strasan potencijal. Hodzic je malo prenapuhan, ne igra obranu nikako. Mislim da ce proci u Sarajevu kao Simeunovic. Niste sigurno pogrijesili sa Grahovcem. A to ce i vrijeme pokazati.
a neznam sad,jbg....ide se iz krajnosti u krajnost...jedni ga hvale na sva usta drugi da je buranija mrtva :roll: ...meni su Robovi najmjerodavniji a oni kazu da je prosjek teski
Na Kosevu je odlicno igrao,i na jos nekim tekmama sto sam gledao,sad koliko vam je to mjerodavno pojma nemam. Ovaj iz SB nije realan eto Hodzic ispade ubleha nekakva il sam pogresne tekme gledo?

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 02 jun 2016, 23:24

Što se tiče prvih XI: napadač,desno krilo,zadnji vezni,stoper i desni bek.

Mi moramo desnu stranu odraditi i Efendić ne smije biti startni bek a mislim da hoće :facepalm: Odigrao je par dobrih utakmica ali nažalost on je igrač na osnovu koga protivničke ekipe kreiraju taktiku. Svi nas napadaju po desnoj strani, pa sigurno jedno 70% napada protivnika. To nam je najslabija karika bila i za nešto više tu nam treba iskorak.
Ukoliko bi doveli igrače na gore pomenutim mjestima, imali bi klupu koja je prejaka.

Doveli smo evo Grahovca iz Čelika a "raspitujemo se" za Džidića (mada mislim da će on u Mladost da je blizu kući) i Karića. Ja bi dodao tu još Popovića ali teško da možemo njega dovući.
Znači dovodimo Čelik da igramo na BP europske utakmice (nadam se utakmice) :mrgreen:

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 02 jun 2016, 23:29

boomerang5 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Jel Bobic potvrdjen za nas?

Ako jeste onda se moraju srediti desno krilo, napadac, stoper i veznjak i bila bi popunjena ekipa. Normalno da sva ta 4 igraca budu instant prvotimci.
ma kakav potvrdjen, nema care pozitivnih iznenadjenja oko transfera kod nas, samo neki osrednji igraci. Nista se nije promijenilo, kad se ocekivao iskorak u pojacanjima (izborena Evropa, rijesen reprogram) , mi dovodimo pojacanja al u qrc, mozda za federalne lige, al ovo nisu pojacanja za ekipu koja pretenduje na jednu od titula i da prodje prvo pretkolo u Evropi. Dakle, ovi sto ovakve transferei brane, nek se zapitaju. Zna Husref :damn: Ne kazem da smo zbog njega i samo zbog njega ostali bez titula, al ruku na srce uzak roster samo zbog Husa nas je i kostao titula ;) Kaze nezahvalni, pa nezahvalan sam s obzirom na ambicije koje je najavio predsjednik, ovo nisu igraci koji mogu donijeti iskorak. Treba sto rece @staragarda ovo podebljati sa par zvucnih imena, jer igraci koji nisu standarni u celiku, golman posljednje ekipe na tabeli i 2 anonimusa iz 3. svedske i 6. engleske lige slozit cete se i nisu neka pojacanja. Dakle, ocekujemo bolja pojacanja od ovog Azmire !
Care prvo ovo su prinove pojacanja tek treba da stignu a vu niste svjesni da je mjesecna rata 190000 maraka reprograma cuj rijesen reprogram nije rijesen ne plati jedbu ratu i nama opet ce zablokirati racun to ne razmislja te a za Koji dan cete svi svrsavati kad se objave imena ja zadovoljan jer ne razmisljam od danas do sutra bec i za buducnost

Edin075
Kontakt:

Post Postao/la Edin075 » 02 jun 2016, 23:51

Agamemnon je napisao/la:Kostic,Efendic,Muminovic,Mehmedagic,Ordagic,Veselinovic,Stjepanovic,Ahmetovic,Krpic,Mehidic,Zeba,Govedarica,. ... kostur ekipe na okupu.
Jucer vam covjek kaze da su plasmanom u evropu svima automatski produzeni ugovori.
Zaista neznam sta vam nije jasno.

Na ovu ekipu do sada dodali smo u rotaciju

Tomic,Grahovac,Eric,Bobic.
Znaci pojacali konkurenciju. ...sirinu ekipi.....
Znaci otprilike imamo bazu od 17 igraca vec sada (zaboravio sam Todorovica).

Tek sada ocekujemo pojacanja na ovu ekipu.
I rekao vam Azmir jucer da se pregovara sa 3,4 provjerena iskusna igraca ali da zasada nece izlaziti u javnost.
Pa jasno vam je valjda da ti iskusni i provjereni nisu ova 3,4 sto su dosli, (Tomic i Bobic jesu iskusni)ali Eric,Grahovac i ova dva crnca nisu,ovi crnci dolaze na PROBU i o njima ce sud dati Musemic.
Koliko ste negativni da se covjeku gadi citati temu.
Doci ce i par onih koje prizeljkujete ali,kada covjek cita gluposti poput "potpisan je reprogram Azmire dje su pojacanja"
Kao da reprogram znaci da duga nema i daj sada.
Valja platiti 100 milja eura mjesecno reprogram...
Ko placa...vi...ja....grad....ne. ....
Mislim da znamo odgovor.....
Imajte malo razumijevanja, strpljenja i ljudskosti.
Naravno da zelimo velika imena (bar za nase uslove)i docice,ali nemorate ispoljavati toliki nivo primitivizma.
Pogotovo neki sa novim nicovima koji sebi uzmu za pravo prozivati nekoga prvim postom na temi.
Sabura malo,sabura.

BAR NEKO PAMETAN,OVO SVE MENI SLUTI NA DOBRU I SLEDEĆU SEZONU! :hmmmmm: :opaopa:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 jun 2016, 00:01

Dosadni ste više i sa reprogramom i time što Azmir kešira 130k mjesečno svog novca. Evo imamo odblokiran račun, imamo rezultate, imamo navijače, imamo Evropu itd. šta je sa sponzora? gdje su oni jaki sponzori što su najavljeni da će doći čim se odblokira račun..
Nije da prozivam Azmira, klub ili nekoga ovdje sa foruma ali ne razumijem šta nas to opet koči da nema novih sponzora :roll:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 03 jun 2016, 00:09

Naravno da ce biti uspjesna.
Zadrzao si najbolje igrace.
Doveo par igraca da pojacas konkurenciju i sirinu ekipe.
Iskusniji si jednu sezonu.
Igraci ce biti zajedno skoro dvije godine (manje vise).znaci vec imas uigran tim.
Trener je poprilicno dugo tu, (za nase uslove),poznaje igrace u dusu.
A pojacanja tek treba da stignu.
Proces stvaranja ekipe je dug,i ne traje jednu sezonu.
Ako mislimo sjebati pare dovodeci "zvucna imena"istrositi a vec sledece sezone "ispuhati"ko balon i roknuti od livadu je...bes takav posao.
Radimo,mislimo i djelujemo dugorocno.
Par mladjih prerspektivnih,nepoznatih,neafirmisanih....pa onda par pravih pojacanja.
Mladost plus iskustvo je zagarantovan uspjeh,uz veliko strpljenje.
Yebes instant uspjeh.

Coraco@
A ko kaze da se ne radi i na tom pitanju,...
Nece stvari doci na mjesto i posloziti se jer mi to hocemo i ocekujemo,vec jer neko radi na tome i desice se kada to bude najpovoljnije za klub.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 03 jun 2016, 00:19

Cuj instant uspjeh. Pa carko moj, za 97 godina nijedne titule nemamo. Pa mi koliko smo zagorili za trofejima, ne da nam treba ove sezone , trofej nam treba sutra po mogucnosti. Daj bolan vise sta da osvojimo, a te price gradimo ekipu za buducnost su za malu djecu. Pa ovi koji su ostali ili ostanu sad , svejedno ce ako pokazu iole kvaliteta od prosle sezone, ici sljedece ljeto . Ne dao Bog Azmir digne sidro, sta si napravio. Nit trofeja, nit imas to sto ti govoris mlada ekipa, zalog za buducnost . Na nasim prostorima je to neozbiljno(osim ako nemas nekog jakog i utjecajnog u evropskom fudbalu, pa da uvaljuje i da zaradimo od tih mladih kao sto radi maminjo u dinamu, a mi nemamo ).

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 jun 2016, 00:21

Brate ne kažem da se ne radi, al evo ovdje se pričalo i sam Azmir je to u nekom intervjuu izjavio da se samo čeka potpis reprogama pa će uletit onaj jak sponzor. Ajde ako je teška procedura sa stranim kompanijama, nije teško sa našima jbg. Dva mjeseca od kako je reprogam započeo a mi ni jednog sponzora nismo završili, a još igramo Evropu i treći smo tim po gledanosti u ligi.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 03 jun 2016, 00:25

A ja sto ljudi digose halabuku oko sasvim solidnog igraca. Halo ba, momak je odlicno odigrao drugu polusezonu za Celik, mlad je (da, pod okriljem FIFA-e se i dalje racuna da si s 21 mladi igrac, iako je neko prije spomenuo kako je to "tragikomicno"), sigurno je zeljan dokazivanja, a bogami i transfera van nase drzave, a to je nesto sto mu dobre igre u Slobodi mogu donijeti, a i moze se profitirati na njemu. I usput, ko rece da je momak 'pojacanje'? Mada, ako se bolje skonta malo i jest pojacanje jer donosi vise nego potrebnu sirinu. Sta ste mislili da ce vam doci Osvaldo? Ako je odblokiran racun, ne znaci da ima 100 miliona KM na njemu pobogu, vec da se moze raspolagati lakse novcem od kluba. Ali, haaaajmo biti negativni.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 03 jun 2016, 00:28

boomerang5 je napisao/la:Cuj instant uspjeh. Pa carko moj, za 97 godina nijedne titule nemamo. Pa mi koliko smo zagorili za trofejima, ne da nam treba ove sezone , trofej nam treba sutra po mogucnosti. Daj bolan vise sta da osvojimo, a te price gradimo ekipu za buducnost su za malu djecu. Pa ovi koji su ostali ili ostanu sad , svejedno ce ako pokazu iole kvaliteta od prosle sezone, ici sljedece ljeto . Ne dao Bog Azmir digne sidro, sta si napravio. Nit trofeja, nit imas to sto ti govoris mlada ekipa, zalog za buducnost . Na nasim prostorima je to neozbiljno(osim ako nemas nekog jakog i utjecajnog u evropskom fudbalu, pa da uvaljuje i da zaradimo od tih mladih kao sto radi maminjo u dinamu, a mi nemamo ).
Sam sebe si demantovao.
Daj trofej nazor pa opet nazad u kaljugu.
Kako ne razmisljate da se pravi klub da bude konstanta.....da ima cvrste temelje i uporiste za trofeje.
Cekam i ja trofeje jarane kako znam za sebe i za Tusanj,ali za to treba jak klub po svim osnovama a ne zaduzen do guse.
Mi smo od zacelja tabele federalne,stigli do viceprvaka drzave i evropskih takmicenja,finala kupa BiH,potpisanog reprograma,i ukupno otpisanog,vracenog,oprostenog (valja i to isposlovati) duga od skoro 4 miliona stigli za 2,5 godine :!:
Mozes li zamisliti gdje cemo biti za naredne 2,5 :?:
Polako ljudi.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 03 jun 2016, 00:43

Coraco je napisao/la:Brate ne kažem da se ne radi, al evo ovdje se pričalo i sam Azmir je to u nekom intervjuu izjavio da se samo čeka potpis reprogama pa će uletit onaj jak sponzor. Ajde ako je teška procedura sa stranim kompanijama, nije teško sa našima jbg. Dva mjeseca od kako je reprogam započeo a mi ni jednog sponzora nismo završili, a još igramo Evropu i treći smo tim po gledanosti u ligi.
Jel imao covjek intervju na Slonu od 40 minuta,gdje je objasnio planove za omladinski pogon prvi tim,sponzore.
Druze Slobodin budzet nije ni 2 miliona.
A radi se na nekoliko sponzora(tacnije tri)koji bi pojedinacno na godisnjem nivou donijeli klubu 1 milion .
To nije jednostavno treba vremena.
Takve sponzore nema niko u ligi,to je poduhvat...
Nemojte praviti paniku.
A cim bude boljih vijesti za igrace uskoro,pucacete od pozitive. :)
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 03 jun 2016, 00:45

Agamemnon je napisao/la:
boomerang5 je napisao/la:Cuj instant uspjeh. Pa carko moj, za 97 godina nijedne titule nemamo. Pa mi koliko smo zagorili za trofejima, ne da nam treba ove sezone , trofej nam treba sutra po mogucnosti. Daj bolan vise sta da osvojimo, a te price gradimo ekipu za buducnost su za malu djecu. Pa ovi koji su ostali ili ostanu sad , svejedno ce ako pokazu iole kvaliteta od prosle sezone, ici sljedece ljeto . Ne dao Bog Azmir digne sidro, sta si napravio. Nit trofeja, nit imas to sto ti govoris mlada ekipa, zalog za buducnost . Na nasim prostorima je to neozbiljno(osim ako nemas nekog jakog i utjecajnog u evropskom fudbalu, pa da uvaljuje i da zaradimo od tih mladih kao sto radi maminjo u dinamu, a mi nemamo ).
Sam sebe si demantovao.
Daj trofej nazor pa opet nazad u kaljugu.
Kako ne razmisljate da se pravi klub da bude konstanta.....da ima cvrste temelje i uporiste za trofeje.
Cekam i ja trofeje jarane kako znam za sebe i za Tusanj,ali za to treba jak klub po svim osnovama a ne zaduzen do guse.
Mi smo od zacelja tabele federalne,stigli do viceprvaka drzave i evropskih takmicenja,finala kupa BiH,potpisanog reprograma,i ukupno otpisanog,vracenog,oprostenog (valja i to isposlovati) duga od skoro 4 miliona stigli za 2,5 godine :!:
Mozes li zamisliti gdje cemo biti za naredne 2,5 :?:
Polako ljudi.
:thumbup: Tako je brate pa ovdje neki to ne kontaju daj trofej pa nek se i ugasimo sledece god haha ima dita trofeje pa sta sad ima od njih samo spominjemo bila jednom jedna dita sabura kjudi a trofej ce doci iduce god jedan sigurno

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 03 jun 2016, 00:47

Sta padate u depru. Kad za dan dva bude objavljeno koji nam napadac i stoper stizu, bit cete uvjereni ne u trofej nego u duplu :D

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 jun 2016, 00:48

Agamemnon je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Brate ne kažem da se ne radi, al evo ovdje se pričalo i sam Azmir je to u nekom intervjuu izjavio da se samo čeka potpis reprogama pa će uletit onaj jak sponzor. Ajde ako je teška procedura sa stranim kompanijama, nije teško sa našima jbg. Dva mjeseca od kako je reprogam započeo a mi ni jednog sponzora nismo završili, a još igramo Evropu i treći smo tim po gledanosti u ligi.
Jel imao covjek intervju na Slonu od 40 minuta,gdje je objasnio planove za omladinski pogon prvi tim,sponzore.
A radi se na nekoliko sponzora(tacnije tri)koji bi pojedinacno na godisnjem nivou donijeli klubu 1 milion .
Nemojte praviti paniku.
Znam, sve to stoji, sve je to skoro najavljeno. Ja pričam za ono što je najavljivano povodom reprograma, jer je bila priča dan potpisa reprograma-dan potpisa sa tim sponzorom. Da ne napominjem o kojim korporacijama se radi, znamo dijelilo se preko pp,a :D

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 03 jun 2016, 00:50

Coraco je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:
Nemojte praviti paniku.
Znam, sve to stoji, sve je to skoro najavljeno. Ja pričam za ono što je najavljivano povodom reprograma, jer je bila priča dan potpisa reprograma-dan potpisa sa tim sponzorom. Da ne napominjem o kojim korporacijama se radi, znamo dijelilo se preko pp,a :D
Bio je i reprogram davno najavljen pa sta bi. :)
Kasnio je,ogroman je,ali je potpisan.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 jun 2016, 00:51

Od svega to i jest najbitnije :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.