Burberry46 je napisao/la:Sretno Dusane, dobar je bio u Radniku ali ostaje da se vidi kako ce igrati u velikom klubu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Burberry46 je napisao/la:Sretno Dusane, dobar je bio u Radniku ali ostaje da se vidi kako ce igrati u velikom klubu
Zar se nismo raspali, nema vise love za prvi timesprit24 je napisao/la:Hodziceva plata nije u rangu prinove. Njegova primanja od 5000KM, koje ce imati u Bordo Divu njemu daju epitet pojacanja
Down PipeBesic je napisao/la:Šta li će biti sa James Harden Kramarom?:/
žao mi ga , nije dobio priliku da bi ga mogli etiketirati kao kloca i nogirati. Tužna priča.
HAHAHAHHAHAHHA JAMES HARDENGangEvil je napisao/la:Down PipeBesic je napisao/la:Šta li će biti sa James Harden Kramarom?:/
žao mi ga , nije dobio priliku da bi ga mogli etiketirati kao kloca i nogirati. Tužna priča.
U Slobodu kako stvari stoje. Dao Azmir para hejbet.Ado76 je napisao/la:@Duška Kakva je situacija sa Benkom zna li se išta?
A vala ako je tako onda se trebamo poklopiti kolektivno. Daleko najboljeg strijelca lige pustiš nekome drugome u ligi...jurisicduska je napisao/la:U Slobodu kako stvari stoje. Dao Azmir para hejbet.Ado76 je napisao/la:@Duška Kakva je situacija sa Benkom zna li se išta?
Valja nam sad trpiti tuzlake na forumujurisicduska je napisao/la:U Slobodu kako stvari stoje. Dao Azmir para hejbet.Ado76 je napisao/la:@Duška Kakva je situacija sa Benkom zna li se išta?
Kolko on jos ima ugovor sa nama? Vazno je da su sa Bekicem produzili,nek gurnu barem Catakovica i nek dovedu nekog iakusnijeg jos u napadu kukala nam majka ako Bekica budemo morali gledat,i Radovca na sredini ni Murinjo nam nebi pomogaojurisicduska je napisao/la:Nema 5 hiljada ima 20.000 godišnje + bonusi ( ne prelazi 2000 mjesečno) . I ne jedite ****.
Eto vi znate kolika mu je plata, ne bil nemir opet bespotrebno unijeli.
Treba skontat sta zelimo ekipu sa iskusnijim igracima il kombinovano mlad i iskusan tim,ove prinove me ne zanimaju,i Said ako dodje je macak u vreci jer su ga povrede unistilw mogao bi ko Alispahic isto,nama trebaju prekaljeni igraci na sredini i odbrani jer necemo valjda na Kovacevica spasti vidjeli smo njegove bravureLakoste je napisao/la:Dobar je Dusan, bice mi krivo ako Benko ode trebo se Komazec kaparisari al jbg kad nasi nisu azurni prica veceras Husref na Ciglanama da ce Nikola kod njega u Slobodu. Steta.
I ja cekam kada ce neko napisati da je sve ovo jedna velika neslana sala..zagorski je napisao/la:De neka mi neko kaze da je ovo samo zayebancija za Benku i Slobodu. Pa to ako je stvarno i ako ode tamo i ako se to dopusti...pa stvarno!!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BeYaZ, JavierBosnia, ubipara i 53 gosta.