Ma trolaju. I cuj 50 kshaman7 je napisao/la:kazu sarajlije da je benko vas, 50k mjesecno ce uzimati navodno
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Niko, niko, samo Sloboda
moguca je cifra, provjereno sam saznao a i bilo je u novinama da benko ima 15-20k u sarajevu. morao je azmir gurnuti makar duplo...katarakta je napisao/la:Ma trolaju. I cuj 50 kshaman7 je napisao/la:kazu sarajlije da je benko vas, 50k mjesecno ce uzimati navodno
Može uzimati 50k ali Konvertibilnih feningashaman7 je napisao/la:kazu sarajlije da je benko vas, 50k mjesecno ce uzimati navodno
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa Husic nije normalan ako je za bilo kojeg igrača naše lige misli dat 50 milja... Zovite čovjeka i objasnite mu da je ovo PLshaman7 je napisao/la:moguca je cifra, provjereno sam saznao a i bilo je u novinama da benko ima 15-20k u sarajevu. morao je azmir gurnuti makar duplo...katarakta je napisao/la:Ma trolaju. I cuj 50 kshaman7 je napisao/la:kazu sarajlije da je benko vas, 50k mjesecno ce uzimati navodno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Eh da nema duga i reprograma na koji idu ogromne pare ne bih sumnjao u to, a ovako...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sto vas yebu ljudi,i to strucno,pa tamam i da sutra potpise.
Nasjedate ko balavci.
Nasjedate ko balavci.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Opusteno brate...kakav benkoAgamemnon je napisao/la:Sto vas yebu ljudi,i to strucno,pa tamam i da sutra potpise.
Nasjedate ko balavci.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Opusten sam ja.staragarda je napisao/la:Opusteno brate...kakav benkoAgamemnon je napisao/la:Sto vas yebu ljudi,i to strucno,pa tamam i da sutra potpise.
Nasjedate ko balavci.
Neka se smiju i nasladjuju.
Znas onu ko se zadnji smije.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
E, jbg. Ja se tek nalozio.Agamemnon je napisao/la:Sto vas yebu ljudi,i to strucno,pa tamam i da sutra potpise.
Nasjedate ko balavci.
Niko, niko, samo Sloboda
Ma kakav on, ne bih ga čak ni volio u ekipi. Što sam ja ovo rekao to se odnosi na igrače koje bi mogli dovoditi i plaćati im takve plate da nije duga, Leon je maca za takve.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Joj jesu se na njihovoj temi prepali da im ne lapimo benku hehe
Tomic
Grahovac
pratio sam Celik veliki broj utakmica ove godine i zapazio sam 6 igraca koji bi nam valjali Dzidic, Grahovac, Popovic, Burekovic, Dedic, Karic
jednog smo kaparisali, jos dvojicu i ja zadovoljan
za godinu dvije imat cemo igracinu
ovakva politika mi se dopada kakve garonje 
Sloboda Tuzla
hajde ne seri, ti si ovdje bio najglasniji kako prelazni rok ne valja, a jos nije ni poceo :lol:
do jucer si kritkovao, a sada hvalis :oops:
do jucer si kritkovao, a sada hvalis :oops:
dosla tri igraca, ocekujemo jos sest igraca
kome ova trojica nisu dovoljna dobra, budite sigurni da ce preostali igraci sto ce doci biti bolji od njih
uostalom, vjerujte struci, pokazali su da znaju :P
kome ova trojica nisu dovoljna dobra, budite sigurni da ce preostali igraci sto ce doci biti bolji od njih
uostalom, vjerujte struci, pokazali su da znaju :P
cini ne trazi belajaChinaglia je napisao/la:hajde ne seri, ti si ovdje bio najglasniji kako prelazni rok ne valja, a jos nije ni poceo![]()
do jucer si kritkovao, a sada hvalis
Sloboda Tuzla
namjesteni su :mrgreen: :urnebes:
i neko je spominjao Mrkvu bivsu mladu nadu
ide po tri mjeseca u Njemacku njegovatelj ili medicinar nisam siguran
fudbalska karijera okoncana....
Sloboda Tuzla
Hocel i danas bit granatiranje kao juce il je potpisano primirje.....
Neda štrumf Piriji šansu od prve minute, a kako stvari stoje sumnjam i da će ikako dobit priliku, dok Zalizanko dobija novu priliku za promociju 
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Samo se treba kurcit
[/quote]
Normala došlo je naših 5 minuta poslije godina i godina ostrenja k u r c a sa svakim selom sa kojim smo igrali....j e b a t ćemo im majku svima a posebno skretnicarima i lutvi... Kad tad... Vrapcicane smo apsorvirali
[/quote]
što meni...

Normala došlo je naših 5 minuta poslije godina i godina ostrenja k u r c a sa svakim selom sa kojim smo igrali....j e b a t ćemo im majku svima a posebno skretnicarima i lutvi... Kad tad... Vrapcicane smo apsorvirali
što meni...
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.