Nije igrao ni minuteAndroid je napisao/la:Je li mozda netko gledao BiH, kakav je bio Zvone?

Nije igrao ni minuteAndroid je napisao/la:Je li mozda netko gledao BiH, kakav je bio Zvone?
Isto kao kad su zvali Baiana. Samo da zamazu očiEvolve je napisao/la:Nije igrao ni minuteAndroid je napisao/la:Je li mozda netko gledao BiH, kakav je bio Zvone?
Onda se ocito odustalo od Tonija JovicaAndroid je napisao/la:Na Celikovoj temi pisu da Marin Popovic ima na stolu nasu ponudu...
Mogu kupit obojicuPERO1234 je napisao/la:Onda se ocito odustalo od Tonija JovicaAndroid je napisao/la:Na Celikovoj temi pisu da Marin Popovic ima na stolu nasu ponudu...
Neznam za vas ali meni odavno nije bilo zao zbog odlaska nekog igraca kao sto je sada Mate Pehara.Android je napisao/la:[MATE, HVALA I SRETNO] Pehar: Suigračima želim puno sreće u Europskoj ligi i sljedećoj sezoni
- Iznenađen sam trenerovom odlukom, ali ju maksimalno poštujem. U Širokom Brijegu sam upoznao odlične ljude, od kluba do ljudi u gradu i navijača koji su mi oduvijek bili potpora. Suigračima želim puno sreće u Europskoj ligi i sljedećoj sezoni, izjavio je za portal Jabuka.tv sada već bivši igrač Širokog Brijega Mate Pehar.
Ovaj 28-godišnji igrač sredine terena u dresu naše momčadi u tri sezone odigrao je 47 utakmica i postigao 4 pogotka i upisao 5 asistencija. Poseban pečat ostavio je u netom završenoj sezoni u kojoj je bio jedan od ključnih igrača u borbi za povratak na europsku scenu.
Mati, zahvaljujemo na njegovim igrama u dresu Širokog Brijega i iskreno želimo sreću i uspjeh u nastavku karijere.
Mate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.