Thetraphak1921 je napisao/la:Tu je, Natasa.Ado76 je napisao/la: Sta ti je sa Ugljesom

Thetraphak1921 je napisao/la:Tu je, Natasa.Ado76 je napisao/la: Sta ti je sa Ugljesom
Pa i Mulalic je bio poznat po radu sa mladjim igracima. Sukalo vam je bio neka civija u klubu, neki odbor samo ne znam koji.Thetraphak1921 je napisao/la:Evander je napisao/la:Ovaj vas bar ima licencu, mi smo ipak gori![]()
Strasno sam skeptican po pitanju Kostica, nadam se da ce me razuvjeriti. Ima priliku, ne moramo dugo cekati. Ono sto raduje je odlican rad sa mladim igracima te dobar pomocnik, koji je, ruku na srce, mozda cak i bolji od njega. Hajde, kao sto rekoh, nadam se da ce me demantovati. Bio sam izuzetno ljut kada sam saznao da je on, pa nisam bas mogao ni objektivno dati komentar. U svakom slucaju, neka mu je sa srecom sa nama, a nama sa njim.
Kao sto rekoh, mozda je bolje i ovo nego da vec upisem pehar, pa od euforicnog stanja da zapadnem u tesku depresiju u kratkom vremenskom periodu.
Moj Glava, da si ziv i zdrav, Sukalo i nije clan UO.
Ma **** ovo, i kod nas se Kusturica vodi kao predjesnik samo na papiru a lika se nista ne pita. Valjda shvatas sta ti hocu reci...Thetraphak1921 je napisao/la:Definitivno stoji to sto kazes, bio je poznat po radu sa mladim igracima i ostvarivao je uspjehe, a kasnije ih je zapostavio i kada je trebao i kada nije. Nazalost..
Sto se drugog dijela tice, evo ti..
http://prntscr.com/bad0st
@Ado
Izrodile su se neke nove ljubavi.
tako jeLakoste je napisao/la:Ma **** ovo, i kod nas se Kusturica vodi kao predjesnik samo na papiru a lika se nista ne pita. Valjda shvatas sta ti hocu reci...Thetraphak1921 je napisao/la:Definitivno stoji to sto kazes, bio je poznat po radu sa mladim igracima i ostvarivao je uspjehe, a kasnije ih je zapostavio i kada je trebao i kada nije. Nazalost..
Sto se drugog dijela tice, evo ti..
http://prntscr.com/bad0st
@Ado
Izrodile su se neke nove ljubavi.
Pitaj super Alenna on sve znaEvander je napisao/la:Ovaj vas bar ima licencu, mi smo ipak gori
Ne kazem da je Milos neki ekstra strucnjak, to cemo tek vidjeti, ali njeg i Edisa porediti je bezveze. Uporedis gdje su se skolovali jedan i drugi i sve ti je jasno...Lakoste je napisao/la:Pa i Mulalic je bio poznat po radu sa mladjim igracima. Sukalo vam je bio neka civija u klubu, neki odbor samo ne znam koji.Thetraphak1921 je napisao/la:Evander je napisao/la:Ovaj vas bar ima licencu, mi smo ipak gori![]()
Strasno sam skeptican po pitanju Kostica, nadam se da ce me razuvjeriti. Ima priliku, ne moramo dugo cekati. Ono sto raduje je odlican rad sa mladim igracima te dobar pomocnik, koji je, ruku na srce, mozda cak i bolji od njega. Hajde, kao sto rekoh, nadam se da ce me demantovati. Bio sam izuzetno ljut kada sam saznao da je on, pa nisam bas mogao ni objektivno dati komentar. U svakom slucaju, neka mu je sa srecom sa nama, a nama sa njim.
Kao sto rekoh, mozda je bolje i ovo nego da vec upisem pehar, pa od euforicnog stanja da zapadnem u tesku depresiju u kratkom vremenskom periodu.
Moj Glava, da si ziv i zdrav, Sukalo i nije clan UO.
Da mozemo igrati 1 i 2 pretkolo u europi.DenchiNL je napisao/la:kakvu ste ovo licencu dobili za stadion?
ispunili uslove za 2-gu kategoriju?arelinho je napisao/la:Da mozemo igrati 1 i 2 pretkolo u europi.DenchiNL je napisao/la:kakvu ste ovo licencu dobili za stadion?![]()
Bit će ispunjeni uslovi i za treću kategoriju ubrzo.DenchiNL je napisao/la:ispunili uslove za 2-gu kategoriju?arelinho je napisao/la:Da mozemo igrati 1 i 2 pretkolo u europi.DenchiNL je napisao/la:kakvu ste ovo licencu dobili za stadion?![]()
napokon konkretno
bordoakapitar je napisao/la:UEFA ponistila licencu evropskoj Grbavici! Naime, radi se o tome da su se stolice iz Alme-Ras poslije prve kise "pokupile" 10% po duzini a po UEFA-inim pravilima smiju samo 5% Sorry!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Zao mi te bgm, mogu mislit kako ti je tesko u svakodnevnom zivotu s takvim razumom, treba li kako da pomognemo? skupili smo 260 hiljada, mozemo i koju hiljadu za tebe da ti se pomognebordoakapitar je napisao/la:UEFA ponistila licencu evropskoj Grbavici! Naime, radi se o tome da su se stolice iz Alme-Ras poslije prve kise "pokupile" 10% po duzini a po UEFA-inim pravilima smiju samo 5% Sorry!
Eno javili su vam se gayprijatelji, brinite se o vama a ne da vam čirevi od nas pucajubordoakapitar je napisao/la:UEFA ponistila licencu evropskoj Grbavici! Naime, radi se o tome da su se stolice iz Alme-Ras poslije prve kise "pokupile" 10% po duzini a po UEFA-inim pravilima smiju samo 5% Sorry!
jel ovo nek fol il?bordoakapitar je napisao/la:UEFA ponistila licencu evropskoj Grbavici! Naime, radi se o tome da su se stolice iz Alme-Ras poslije prve kise "pokupile" 10% po duzini a po UEFA-inim pravilima smiju samo 5% Sorry!
sta ocekujes od pitarskog mozga koji vise mrzi FK Zeljeznicar nego sto voli svoje torpedogramparada je napisao/la:jel ovo nek fol il?bordoakapitar je napisao/la:UEFA ponistila licencu evropskoj Grbavici! Naime, radi se o tome da su se stolice iz Alme-Ras poslije prve kise "pokupile" 10% po duzini a po UEFA-inim pravilima smiju samo 5% Sorry!
Maticar je teska kategorija, onaj drugi je perolakaHZ_ilidzaa je napisao/la:Al se ismijah na glavnoj temi maticaru i zrtvi hausmanu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.