Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Samo ti je, nadam se, jasno ko ne moze i ne treba biti vise pozvan.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kad Mesha napravi rezove u septembruThetraphak1921 je napisao/la:MAJSTORE !!!!!!
Samo ti je, nadam se, jasno ko ne moze i ne treba biti vise pozvan.
Bega
Ogi-Zuka-Bico-Seo
Besic-Pjanic
Izet-Hodzic-Lulic
Dzeko
Mesa doktore, jos kad dodamo Cimirota, Vrancica, Ibija ,Djurica, moze Mateo Susic, Sunjic, Visca, stvarno respektabilna repka
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
mozda i Hodzic da pocne umjesto Đurica
Volio bih i ja vidjeti Zvoneta, pravo mi se sviđa kao igrač.Chinaglia je napisao/la:Mesa, u finalu daj sansu Kozulju i Krunicu, mogu obojica pocest' umjesto Hadzica i Grahovca
mozda i Hodzic da pocne umjesto Đurica
Ako budemo igrali protiv Japana grijeh bi bio ne staviti Đurića, ja mislim da bi primao lopte pored pet japanskih igrača
Treba ga otpustiti.hurem je napisao/la:Jos jedanput dokazao da je malo poglup, znas da je Vranjes zustar i da ce dobiti crveni ali ne izvodis ga iz igre u jednoj ovako nebitnoj utakmici...pa jbt sta imas od igraca na bekovskoj poziciji koji ne smije ukliznuti zbog zutog kartona...nevjerovatna ogranicenost Mehmeda.
Kad se sjetim Spahe u Irskoj, samo ga cudo spasilo sto nije dobio crveni karton a Mesa ga trebao zamijeniti jos u prvom poluvremenu.
Ispade Mulalic bolji strucnjak od tebe, covjek nakon grubog starta zamijeni Stevanovica u prvom poluvremenu protiv Sarajeva...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Eh kad sam ja to ikad rek'o ali niko mi ne vjeruje.Virtu4l je napisao/la:Treba ga otpustiti.hurem je napisao/la:Jos jedanput dokazao da je malo poglup, znas da je Vranjes zustar i da ce dobiti crveni ali ne izvodis ga iz igre u jednoj ovako nebitnoj utakmici...pa jbt sta imas od igraca na bekovskoj poziciji koji ne smije ukliznuti zbog zutog kartona...nevjerovatna ogranicenost Mehmeda.
Kad se sjetim Spahe u Irskoj, samo ga cudo spasilo sto nije dobio crveni karton a Mesa ga trebao zamijeniti jos u prvom poluvremenu.
Ispade Mulalic bolji strucnjak od tebe, covjek nakon grubog starta zamijeni Stevanovica u prvom poluvremenu protiv Sarajeva...
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
nemoj se uvrijedit', al' ovdje si jedino ti ogranicen, pa zasto bi vadio igraca u prijateljskoj, nebitnoj tekmihurem je napisao/la:Jos jedanput dokazao da je malo poglup, znas da je Vranjes zustar i da ce dobiti crveni ali ne izvodis ga iz igre u jednoj ovako nebitnoj utakmici...pa jbt sta imas od igraca na bekovskoj poziciji koji ne smije ukliznuti zbog zutog kartona...nevjerovatna ogranicenost Mehmeda.
hajde da je kvalifikaciona, za bodove, pa u redu, al' ovo sto si napisao stvarno nema smisla
uostalom, ako neki igrac ima zuti karton, ne vadis ga iz igre jer je zustar, nego ga vadis ako je nervozan
- JohnCleese
- Kontakt:
Ovako, jedna prijateljska na jednoj strani ne moze nikakao na vagu ako na drugu stranu stavimo Irsku i konstantno pozivanje odredjenih igraca.
Svabo je to...
- Goalgetter
- Kontakt:
Nerijetko se našim igračima znalo prigovoriti da se ne zalažu, ali mi u dvije prijateljske pravimo dva crvena kartona i igrači se bukvalno tuku na terenu za svaku loptu.
Taktički pristup ima još mnogo prostora za napredak, ali i tu Meša konstatno pokazuje da zna šta radi i da sve ima smisao. Baždarević je popravio mnogo toga što se prigovaralo Sušiću i najbitnije je da smo već sad isprobali mnogo igrača, a to je bila najveća boljka kod prethodnog selektora.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma mi smo najveći baksuzi na svijetu. Ali nijedna utakmica do Švice nije bila dobra, samo su se ostale zaboravile jer smo pobjedili a od Irske izgubili. Da smo igrali protiv Irske kao danas ili kao protiv Švice, sad bi se spremali za EURO. Ovo neću nikad prežalit.SlevinKelevra je napisao/la:Dakle, od kada nas je Mesa preuzeo dvije najslabije utakmice su bile, protiv Irske u Zenici, i protiv Irske u Dublinu. Pa, yebo ga dan.
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sto isproziva covjek i savez i Begica i neke samoprozvane selektore
- BoixosNois1899
- Kontakt:
HahahahahaAgamemnon je napisao/la:Jel ko gledao vox populi sa Mimom na OBN...
Sto isproziva covjek i savez i Begica i neke samoprozvane selektore
FC Grizzlies
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ja mislim da sve i kad bi htio nebi ovo mogao prežaliti. Ni dan danas mi nije jasno kako su mogli odigrati onako loše dvije utakmice i to baraž.Unofficialpage je napisao/la:Ma mi smo najveći baksuzi na svijetu. Ali nijedna utakmica do Švice nije bila dobra, samo su se ostale zaboravile jer smo pobjedili a od Irske izgubili. Da smo igrali protiv Irske kao danas ili kao protiv Švice, sad bi se spremali za EURO. Ovo neću nikad prežalit.SlevinKelevra je napisao/la:Dakle, od kada nas je Mesa preuzeo dvije najslabije utakmice su bile, protiv Irske u Zenici, i protiv Irske u Dublinu. Pa, yebo ga dan.![]()
![]()
FC Grizzlies
Bice sigurno na netu.BoixosNois1899 je napisao/la:HahahahahaAgamemnon je napisao/la:Jel ko gledao vox populi sa Mimom na OBN...
Sto isproziva covjek i savez i Begica i neke samoprozvane selektoreIma li video gdje?
Danasnja emisija
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, addebisi, AmorVincitOmnia, Beduin, CHR, Daduli, darker10, dena24, DzaniMehmet, Edincapitano, Elddar, Fudo, Futbol, General505, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Halix131, HariTz, hurem, husrefbeg, inzomni, klasik, Kljukusar, Konzerva, LondonBlues, Majstorinho, Matterhorn22, Micron, MostarNeretva, napapijri1987, Pact1921, Proximic, rimljanin90, RobijasiZenica1988, rossonero85, rukometubih23, s4mke, Scholl, seha77, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Slobodas, soccerfan, StevieG8, ugursuz, Venom, Wolffire i 268 gostiju.