Valjda mu nije vise do para, ni jedni ni drugi historijom i velicinom kluba nisu ni do peta Juventusu ! I da, Barceloni nece dugo trebati da nam uzvrati udarac, prva opcija desno je Cuadrado !IlCapitano je napisao/la:Sad samo da ne uleti PSG ili City i ponude mu bolje ugovore.Barcelona Sporting Director Robert Fernandez "Dani (Alves) has decided to leave the club & informed us of his decision. We'll respect it."
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Max Allegri
- L'Avvocato
- Kontakt:
Meni će baš biti žao da Cuadrado ode. Koliko god da je taktički nestabilan, njegovi prodori su nam ove sezone davali dimenziju više u napadu. Kad nismo znali kako, čovjek je vukao. Da njega zadržimo i pustimo Sandra sa lanca lijevo, bili bi puno efikasniji u LP-a.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlCapitano
- Kontakt:
Alves i Berardi za početak, ne loše.According to Sport, Dani Alves has signed for Juventus.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Baš me živo zanima kako će se Berardi uklopiti. Do sada je pokazao zavidan nivo nediscipline, talenat i statistika na stranu.
Ovaj mali Francuz iz PSG-a mi djeluje kao dobra investicija. Zero lire
Ovaj mali Francuz iz PSG-a mi djeluje kao dobra investicija. Zero lire
★★★
Sve ovo se cini jako, jako dobro! Skeptican sam sto se tice Berardija, al hajde da vidimo ! Berardi+Alves+Gomes/Pjanic i naranvo Cuadrado+ Alvaro poslao bih svoju pedesetku samo da ovako moze 
Max Allegri
Caudrado je vrllooo vazna karika da ostane. Od odlazaka,samo je Alvaro upitan? Ostali bitni ostaju,valjda,ali se i treba nekih rjesiti (caseres,asamoah,mozda pereyra)
Kazu Gomes nije na prodaju ispod 50 mil,tako da vjerovatno nista od toga.
Sad ces mi reci da Arturo manje vrijedi od Gomesa ! Kad dodjes sa jasnim stavom da zelis napustiti klub, cijena pada u drugi plan!dinoo je napisao/la:Caudrado je vrllooo vazna karika da ostane. Od odlazaka,samo je Alvaro upitan? Ostali bitni ostaju,valjda,ali se i treba nekih rjesiti (caseres,asamoah,mozda pereyra)
Max Allegri
- IlCapitano
- Kontakt:
Dani Alves will sign soon his contract until 2018 (and 1 year more option) with Juventus. Agreement reached #transfers

Dobrodošao.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Moradoh ovo iskopirati:
Dobrodošlica Daniu, nije mi drag ovako, ali je igračina. Još da je Cuadrada zadržati i talnuti Lichta.

Alves i Sandro po bekovima.
Ora il reparto geriatrico della difesa è completo.
Dobrodošlica Daniu, nije mi drag ovako, ali je igračina. Još da je Cuadrada zadržati i talnuti Lichta.
Alves i Sandro po bekovima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma Dani je odlican back up (vjerojatno i najbolji na svijetu back up)... ili pak prva opcija malo poslije..... jer je sigurno licht na pocetku prva opcija... taman i zambrotta iz primea dosao....
Ali ovo znaci da cuadrado otpada, a sto nije dobro.... s obzirom da je igrac koji pravi razliku... znaci opet se cigo odlučio na jeftiniju varijantu... ne sumnjam da će i ovaj put pogoditi.... jer je marotta majstor svog zanata... ali je brate teska stipsa....
Nek dovede jos mascherano i ostatak para ulupa u sta zeli... tj u veznog kojeg zeli... jer para ce biti sigurno, ili od moratte ili od zaze... a berardi je vec stigao tako da attacker ne treba....
Ali ovo znaci da cuadrado otpada, a sto nije dobro.... s obzirom da je igrac koji pravi razliku... znaci opet se cigo odlučio na jeftiniju varijantu... ne sumnjam da će i ovaj put pogoditi.... jer je marotta majstor svog zanata... ali je brate teska stipsa....
Nek dovede jos mascherano i ostatak para ulupa u sta zeli... tj u veznog kojeg zeli... jer para ce biti sigurno, ili od moratte ili od zaze... a berardi je vec stigao tako da attacker ne treba....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- IlFantasista
- Kontakt:
A otkud znate da Cuadrado otpada?
Meni se dosadilo samarati sa ovim transferima, formaciju i kako trebamo igrati u svojoj glavi počnjem smišljati tek kada neki transfer bude ozvaničen. Nakon ovih svih godina Marotta i Paratici da naprave fulu neku, imam povjerenje u njih.
Uglavnom prema CIES-u Dybala skuplji od Pogbe, pa vi kontajte.

Meni se dosadilo samarati sa ovim transferima, formaciju i kako trebamo igrati u svojoj glavi počnjem smišljati tek kada neki transfer bude ozvaničen. Nakon ovih svih godina Marotta i Paratici da naprave fulu neku, imam povjerenje u njih.
Uglavnom prema CIES-u Dybala skuplji od Pogbe, pa vi kontajte.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Samo se sjetis septembra i price oko Hamsika kojeg nijedna jedina novina nije spomenula, dok su spomenuli 100njak drugih veznjaka.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Jedini je problem sto je juznoamerikanske krvi, sve ostalo je prednost. Eh sad, da li ce znaciti i upgrade tima, mislim da najvise zavisi od njegove motivacije i zelje za novim dokazivanjem.
Lik ima anti-Evra stav, ali valjda su nasi obavili ozbiljne razgovore na ovu temu tokom pregovora, ne vjerujem da su zanemarili ovu cinjenicu.
U Torinu svakako nema nocnog zivota, sto je natjeralo Vidala da vozari u potrazi za zabavom, nadam se da je ovaj pametniji (citaj: koristi avion ko normalan svijet).
Lik ima anti-Evra stav, ali valjda su nasi obavili ozbiljne razgovore na ovu temu tokom pregovora, ne vjerujem da su zanemarili ovu cinjenicu.
U Torinu svakako nema nocnog zivota, sto je natjeralo Vidala da vozari u potrazi za zabavom, nadam se da je ovaj pametniji (citaj: koristi avion ko normalan svijet).
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Tacno! Isto to je i Draxler jucer priznao,kada dodjes klubu i kazes sta zelis,cijena pada.Mig_Mig je napisao/la:Sad ces mi reci da Arturo manje vrijedi od Gomesa ! Kad dodjes sa jasnim stavom da zelis napustiti klub, cijena pada u drugi plan!dinoo je napisao/la:Caudrado je vrllooo vazna karika da ostane. Od odlazaka,samo je Alvaro upitan? Ostali bitni ostaju,valjda,ali se i treba nekih rjesiti (caseres,asamoah,mozda pereyra)
Trebao sam dodati, samo mi nesto mrsko bilo pisati, naranvo postoji ona ljudska strana, kada u slucaju par ponuda mozes da pomognes klubu da izgura koji milion vise! Ne bi pricao o tom njemcu, cist primjer ti je Vidal!
Max Allegri
Ma ima tu hiljadu stvari, ne moze se to tek tako prosto gledati. Prvo krenes od igraca, da li je on spreman zaprijetiti klubu, da li ce otici u svaki klub koji ponudi te pare - ili samo odredjeni, da li ce kasnije biti zadovoljan ponudom tog kluba i sl. Ako jednom zaprijeti, posle nema kajanja. A i do kluba je, dal je "gospodski" kao Juve da pusti Llorentea ili da se ne cijenka oko Vidala, da li klub zeli sebi unistiti renome za sljedece igrace - jer ako danas prijetis Vidalu, indirektno prijetis i Pogbi koji je tu, Dybali koji dolazi, a i XY koji razmislja da dodje. Par puta bi Pogba razmislio prije nego bi produzio ovaj ugovor zbog malo vece plate, na daleko veci niz godina. Da li se ekipi isplati da prijete igracu pa da poslije se desi slucaj Gundogan, Lewandovski, RvP i slicno, pa da igrac na kraju i ne ode te sezone, al zato za godinu dvije udje u posljednju godinu ugovora i onda ode besplatno ili za nikakvu cifru. Puno je tu stvari realno, nije to samo zaprijetiti i ucijeniti.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Italia slackeru mjenjaj potpis
Meni dani nije drag igrac, al drago mi je sto smo ga doveli
Meni dani nije drag igrac, al drago mi je sto smo ga doveli
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Ma se sumnjam da ce biti od velike vaznosti za ekipu..ne kupuke se to na ho-ruk, nego se obavljaju detaljni razgovori sa njegovim agentom i samim igracem..ako sam bio skeptican za evru za ovog sigurno nisam..
Jesmo li imali promasaja za igraca koji je dovedem u 30+ godinama ne mogu se sjetiti?
Sent from my Nokia 3310
Jesmo li imali promasaja za igraca koji je dovedem u 30+ godinama ne mogu se sjetiti?
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Anelka, Bentner, HernanesJuventinoVero je napisao/la:Ma se sumnjam da ce biti od velike vaznosti za ekipu..ne kupuke se to na ho-ruk, nego se obavljaju detaljni razgovori sa njegovim agentom i samim igracem..ako sam bio skeptican za evru za ovog sigurno nisam..
Sent from my Nokia 3310
Ma u pravu si 100%, zaista treba vjerovati timu koji dovodi igrace, jer ne kupujemo impulsivno (barem u 95% slučajeva).
Spoj iskustva i omladine će nam biti od velikog značaja, sada će on i licht podijeliti minute,odmoriti kada treba, a kada dodje vrijeme dolazi novi alex sandro za keš na desnu stranu...i zaista to izgleda planski...
Forza Juve
-
Juventino1995
- Kontakt:
Gdje brata Bendtnera strpa u 30+
Kralj dosao u jeku mladosti
Kralj dosao u jeku mladosti
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.