Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

HariTz
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la HariTz » 31 maj 2016, 14:32

tarabuka je napisao/la:juventus je kako izgleda ozbiljno zagrizo za pjanica,problem je samo sto marota ne zeli da plati tih 38 mil,kolko iznosi pjaniceva klavzula iz ugovora.ponudili su romi nesto para i zazu,ali roma zeli samo novac.ja zaista vise neznam o cemu se tu radi??arsenal kupio mladoga xhaku za 45 mil,bayern 18 godisnjeg sancheza za skoro 50,a kod pjanica vazda neko cijenkanje.evo citam na Marci kako je atletico odbio ponudu(60mil) mourinha za saula nigueza(21 godina).saul ne zabija puno,slabo asistira,ne izvodi prekide,ali ipak svi velikani poludjeli za njim.ljudi moji o cemu se tu radi??
Jesi naporan lik u pm više.
De bolan više jel dosta ovo, što se toleriše. Frajer kao nešto objektivan yebe živce ovdje.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 31 maj 2016, 14:38

frajer sanja pjanketa sta je ovo ljudi moji ko da mu je pjana po famelije pobio frajer ga ne vadi iz usta da se sjebes musafa mi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 31 maj 2016, 14:52

Rule_hz je napisao/la:frajer sanja pjanketa sta je ovo ljudi moji ko da mu je pjana po famelije pobio frajer ga ne vadi iz usta da se sjebes musafa mi
:urnebes:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 31 maj 2016, 14:52

Raonffa je napisao/la:Nije čovjek ni mislio na klasične ubačaje nego na one Pjanićeve fantastične lopte u prostor kad ispadne čitava odbrana ;)
Upravo to, pa ni u romi pjanic iz igre ne centrira lopte u kazneni.. vec kako ja to volim reci podbacujd loptu iz sredine, gura je naprijed, duge, kratke lopte nebitno. Brzo reaguje, rjesava se lopte fino. Po meni ne treba ici u barcu, nek uzme neki malo manji klub od barce polahko sve.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Evander » 01 jun 2016, 01:30

tarabuka je napisao/la:JavierBosnia jelda,samo sto barca ne igra na ubacaje.barceloni ne treba veznjak,koji ima snajper u nogama,nego igrac koji umije da kreira,razigrava,stvara visak,zatvara rupe iza mesja,neymara,.,..,a to pjanic nazalost ne radi.laggazeta je jucer objavila eksluzivnu vjest,pogba napusta juventus,dobili su 3 ponude(90 mil) i vjerovatno ce ga prodati poslje EPja.igrac koji se najvise spominje kao njegova zamjena,je bas pjanic.
Ovo je apsulutno tacno sto je napisao.
Barceloni vezni red ne sluzi da bi asistirao napadacima. To napadaci rade medjusobno.
Vezni igraci prije svega pokrivaju prostor, diktiraju tempo i brinu o protoku lopte.
Iniesta je godinama najbolji vezni bio, a ne znam da li je iti jedne sezone imao 10 asistencija i 5 golova.
Pored napadaca, u Barceloni bekovi puno ucestvuju naprijed, a vezni igraci ih tad pokrivaju u odbrani.

Usput, jedna slika iz danasnjih novina u Barceloni :D
slika

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 01 jun 2016, 11:24

Ljudi zar niste primjetili da sudija cist slobodnjak nije dosudio nad Miretom jer zna da je to za njega kao penal... Bojim se da nasi novinari previse dizu halabuku a nemaju razlog za to... Prvo poluvrijeme smo relativno lose odigrali al u drugom ja nisam primjetio da smo igrali sa igracem manje... Spanije nigdje nije bilo a treci gol je samo puka sreca i malo je u konacnici pokvarilo utisak... Vidim neki pisu kako se Pjanic nije vidio dok su igrali Silva i Fabregas... Po mom nekom sudu onda sam ja drugu utakmicu gledao a ne istu kao i doticni.... Do kada cemo omalovazavati ono sto vrijedi a tako smo mali da nismo ni svjesni... Slazem se da treba i kritikovati al mi niko nemoze reci da se nisu zalagali i da su bili dostojan protivnik prvaku svijeta....

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 02 jun 2016, 13:37

mundo deportivo najveci katalonski casnik,je prekjucer objavio da se barca zaista zanima za pjanica.pjanic nije jedini igrac za kojeg se barca zanima(verati,coutinho,dele ali,..,) ali vec to,da tako velik klub,sa najboljom generacijom u historiji nogometa,pokaze zanimanje je velika cast.ako pjanic predje u barcu,i izbori si tamo startnu poziciju,osvoji neke trofeje,ja cu biti prvi koji cu reci da sam pogrijesio.ljudi morate imati na umu,da je jako puno igraca ostavilo traga u serie a,ali samo oni najbolji su ostavili trag u barceloni.real i barcelona to je vrh vrhova,nema dalje,ako uspijes na tom nivou,postanes besmrtan zauvjek.ako do tog transfera dodje,mozemo zaboraviti na pjanicevu fenomenalnu statistiku,tamo statistika nije vazna,vazno je jedino to sta pokazes na terenu.arda turan je u 3 utakmice zabio 2 gola i upisao 3 asistencije,ali sta mu to vrijedi,kad je vec sljedecu sjedio na klupi(i tako je ostalo do kraja sezone),jer sta ti vrijedi statistika,ako ekipa nemoze uspostavit dominacije na terenu.pjanic za mene jos nije svjetska klasa,ali ako se dokaze u barceloni,naravno da cu i ja promjeniti svoje misljenje

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 02 jun 2016, 17:54

Bayern izgleda zavrsio sa prelaznim rokom na ljeto neće vise biti pojačanja tako je izjavio Ancelotti

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 02 jun 2016, 17:58

Ma najbolje mu je u Juventus, osvajaće trofeje i biće glavni veznjak najboljeg talijanskog kluba.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2016, 19:13

u Manchester United, Pjanicu, u Manchester United, ako imas ponudu tog velikana, prihvataj i ne osvrci se

najbolja liga na svijetu, sta ce mu Barca, da bude igrac rotacije, ili Bayern, da igra u nezanimljivoj Bundesligi, PSG da ne spominjem.. samo Premiership, Man Utd, Arsenal, Chelsea, Man City, Liverpool, svejedno, samo Premiership

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 02 jun 2016, 19:16

Premiership bi bila najbolja liga da nema Primere.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2016, 19:41

spanski klubovi mogu biti uspjesniji od engleskih, al' meni kao gledaocu nikada Primera ne moze biti zanimljivija od Premiershipa, bez obzira koliko da su engleski velikani posrnuli

ukusi se razlikuju, ali meni je fudbal u Primeri dosadan, Premiership podize "adrenalin", svaka cast Barci i Real Madridu, al' ovamo je vise velikih klubova, pogotovo sada ce biti ludnica, najbolji treneri u Premiershipu

posrnuli ili ne, s englezima niko ne moze :cool:

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 02 jun 2016, 21:48

kad imas na stolu ponudu barce,reala,sve ostalo pada u vodu.svaka cast premeir ligi,ali barca i real su nesto posebno.nijedan klub osim ta 2 giganta,ne moze da ti da garanciju,da ces se svake godine borit za najvece trofeje.u sljedecih 5 godina barem 3 titule prvaka evrope idu u spaniju i to nitko ne moze prmjeniti.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 jun 2016, 22:02

HankMoody je napisao/la:Ma najbolje mu je u Juventus, osvajaće trofeje i biće glavni veznjak najboljeg talijanskog kluba.
tamo neće jer mu je taj klub pravo odvratan
nema potpisa

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 02 jun 2016, 22:29

svi koji se krenu baviti fudbalom sanjaju u tome da igraju za Real ili Barcelonu
Don't believe the hype.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 03 jun 2016, 14:04

Dokaz da ono sto Miralem radi u reprezentaciji noze radit i termin igrac Medunjanin
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 jun 2016, 17:30

slika

Ne znam jel' postavljao iko prije...

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 03 jun 2016, 17:34

Ja bi ga najviše volio vidjeti u dresu Liverpoola ili Bàrce.
Sabrine mi moje!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 jun 2016, 17:49

Treba odbiti golove iz slobodnjaka, nije posteno ovako :rol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 jun 2016, 17:54

trebali su i modrica dodat da im popravi prosjek naspren pjanketovog
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”