PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
osvojice sloboda trofej svoj prvi trofej, siguran sam... mozda cak i za 100godisnjicu... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- TobeYarabi
- Kontakt:
evo ga i zvanicno

- TobeYarabi
- Kontakt:
pa osvojili su ovajjovanmaksimovic je napisao/la:osvojice sloboda trofej svoj prvi trofej, siguran sam... mozda cak i za 100godisnjicu...
"Leon Benko aj vud olso lajk tu ask ju about ju plej vit sarajevo, tventisix meč, ejtin gol? "TobeYarabi je napisao/la:evo ga i zvanicno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
HU IZ DIS?TobeYarabi je napisao/la:evo ga i zvanicno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

sta ce nam taj podebeli rekreativac, on je vama uzeo pareTobeYarabi je napisao/la:evo ga i zvanicno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sloboda Tuzla
[youtube][/youtube]
Aj tinks svinjski real
Aj tinks svinjski real
- TobeYarabi
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la: sta ce nam taj podebeli rekreativac, on je vama uzeo parenikad mu necu zaboraviti facu nakon trpanja vise puta ove sezone
konta od svih klubova u ovoj yebenoj ligi ja bas kod buregdzija zavrsim
medjutim kasnije, kad je skontao da moze na prste obje ruke nabrojati golove koje ste primili od Slobode u mjesec dana (9 komada) osmijeh mu se vratio na lice

- alanford87
- Kontakt:
Po uzoru na League Cup u Engleskoj je odigran u Jugoslaviji Kup prvoligasa, kojeg je FK Sloboda osvojila pobjedom protiv Zeljeznicara u finalu 1:0.jovanmaksimovic je napisao/la:osvojice sloboda trofej svoj prvi trofej, siguran sam... mozda cak i za 100godisnjicu...
Tad je bilo udri malog Zelju, a Zeljo moli

Nemas ti, vi ili mi sta priznavati. Institucija zaduzena za to, Jugoslovenski fudbalski savez je priznao tu titulu. U tom finalu je Sloboda savladala Zelju, koji je tada prvi, jedini i zadnji put uzeo jedinu titulu u Jugoslaviji. Najbolja sezona Zelje a izgubili u finalu od Slobode. Znaci da sumiramo tri trofeja u igri te sezone, Sloboda jedan trofej, Zeljo jedan

Benko je, za trideset i dvije godine života, trofejniji od nazovikluba koji postoji stotinu godina.fukaratz je napisao/la:sta ce nam taj podebeli rekreativac, on je vama uzeo pareTobeYarabi je napisao/la:evo ga i zvanicno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nikad mu necu zaboraviti facu nakon trpanja vise puta ove sezone
medjutim kasnije, kad je skontao da moze na prste obje ruke nabrojati golove koje ste primili od Slobode u mjesec dana (9 komada) osmijeh mu se vratio na lice
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Pusti ba krezavog klempu sto iz štale zvizne selfieTobeYarabi je napisao/la:fukaratz je napisao/la: sta ce nam taj podebeli rekreativac, on je vama uzeo parenikad mu necu zaboraviti facu nakon trpanja vise puta ove sezone

Vidis da je tukmak zatucan, seljast I smrdi ko tvor.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TobeYarabi
- Kontakt:
alanford87 je napisao/la:Po uzoru na League Cup u Engleskoj je odigran u Jugoslaviji Kup prvoligasa, kojeg je FK Sloboda osvojila pobjedom protiv Zeljeznicara u finalu 1:0.jovanmaksimovic je napisao/la:osvojice sloboda trofej svoj prvi trofej, siguran sam... mozda cak i za 100godisnjicu...
Tad je bilo udri malog Zelju, a Zeljo molisamo ne po bubrezima, pa je bilo 1:0 iz sadake :lol
Nemas ti, vi ili mi sta priznavati. Institucija zaduzena za to, Jugoslovenski fudbalski savez je priznao tu titulu. U tom finalu je Sloboda savladala Zelju, koji je tada prvi, jedini i zadnji put uzeo jedinu titulu u Jugoslaviji. Najbolja sezona Zelje a izgubili u finalu od Slobode. Znaci da sumiramo tri trofeja u igri te sezone, Sloboda jedan trofej, Zeljo jedan
- alanford87
- Kontakt:
alanford87 je napisao/la:Po uzoru na League Cup u Engleskoj je odigran u Jugoslaviji Kup prvoligasa, kojeg je FK Sloboda osvojila pobjedom protiv Zeljeznicara u finalu 1:0.jovanmaksimovic je napisao/la:osvojice sloboda trofej svoj prvi trofej, siguran sam... mozda cak i za 100godisnjicu...
Tad je bilo udri malog Zelju, a Zeljo molisamo ne po bubrezima, pa je bilo 1:0 iz sadake
Nemas ti, vi ili mi sta priznavati. Institucija zaduzena za to, Jugoslovenski fudbalski savez je priznao tu titulu. U tom finalu je Sloboda savladala Zelju, koji je tada prvi, jedini i zadnji put uzeo jedinu titulu u Jugoslaviji. Najbolja sezona Zelje a izgubili u finalu od Slobode. Znaci da sumiramo tri trofeja u igri te sezone, Sloboda jedan trofej, Zeljo jedan![]()
To su ujedno i jedini trofeji oba kluba iz te lige![]()
Koliko je taj savez bio mjerodavan govori i činjenica da su Željezničaru i njegovim uposlenicima dokazali štimanje.alanford87 je napisao/la:alanford87 je napisao/la:Po uzoru na League Cup u Engleskoj je odigran u Jugoslaviji Kup prvoligasa, kojeg je FK Sloboda osvojila pobjedom protiv Zeljeznicara u finalu 1:0.jovanmaksimovic je napisao/la:osvojice sloboda trofej svoj prvi trofej, siguran sam... mozda cak i za 100godisnjicu...
Tad je bilo udri malog Zelju, a Zeljo molisamo ne po bubrezima, pa je bilo 1:0 iz sadake
Nemas ti, vi ili mi sta priznavati. Institucija zaduzena za to, Jugoslovenski fudbalski savez je priznao tu titulu. U tom finalu je Sloboda savladala Zelju, koji je tada prvi, jedini i zadnji put uzeo jedinu titulu u Jugoslaviji. Najbolja sezona Zelje a izgubili u finalu od Slobode. Znaci da sumiramo tri trofeja u igri te sezone, Sloboda jedan trofej, Zeljo jedan![]()
To su ujedno i jedini trofeji oba kluba iz te lige![]()

- alanford87
- Kontakt:
TobeYarabi sta to radisalanford87 je napisao/la:Besic je napisao/la:Rigoletto je gigant ove teme .
Ovo je Rigolleto, a ovi mali su TobeYarabi, Maticar i ostali sarajevski podanici Rigija![]()
![]()
![]()
![]()

sarajevsko-škutorski lobi

Zadnja izmjena: amazing, dana/u 03 jun 2016, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
- elamalakia
- Kontakt:
kakavi pokusaji provala od strane kozojeba
cuj nebitan si ko semafor u GTA

cuj nebitan si ko semafor u GTA

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Ismijavaju krmad, a koza im simbol grada. Tuzlanska hipokrizija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
a Salem dobri Prolic ih sve dojiamazing je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
sarajevsko-škutorski lobi

Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Balorda, Burberry46, HariTz, jurisicduska, mma_hz, Morpheus, NazorUso, Pantelija, riki46, Rodman, supervizor, ubipara i 63 gosta.