PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

carapa
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la carapa » 03 jun 2016, 15:48

Raonffa je napisao/la:
carapa je napisao/la: Cuj ode da se rashladi. Ne lazi narodu. Odes polozit bikovima sto ih hranis za Bajru. E kobasico kobasico ko te ne zna skupo bi te platio.
Hrani bikove i slusa Ljubu Alicica, uci pjesme da moze pratiti live koncert sa Evropske Grbavice. Biti ce stream sigurno ne sekiraj se.
Sta ces ti preslusat jadan ne bio. Mozes samo preslusat brata Ajzeu dok ti recituje pjesmicu koju ste morali nauciti kao domacu zadacu iz Muzicke kulture. A i za to bi ti trebao stream.
Jel' to poznati humor iz Tojšića? :urnebes:

Bajra je inače mesna industrija iz Travnika, znaš li gdje je Travnik a gdje Visoko yebem li ti profesoricu geografije :rol:

Probaj sutra ponovo smisliti nešto bolje od bikova i Ljube, obećavam da ću se nasmijati :rol:

@Franto

Kakve veze ima Željina titula sa tim vašim kupom o kojem ne možeš naći tri rečenice na internetu? :rol:

Koji ste turnir osvojili kad je Željo igrao polufinale Kupa UEFA, jel' Božićni ili Novogodišnji? :lol:

@Mortem

Imamo dokaze :think:
Kobasico tojsici od mene udaljeni hiljadu kilometara.
Joj cuj profesoricu geografije ako ne znas odakle dolazi ili gdje je uknjizena neka firma. Oj kako te otac tako glupog napravio. Sigurno je gledao nadrealiste i pravio te pa si tako smijesan.
Nemas se ti sta smijat nego uci tekstove. Potrudit cemo se da ti nadjemo stream da mozes prisustvovat jedinom Evropskom dogadjaju ove godine u gradu Sarajevu. Za to tvoje Visoko nemamo nista nazalost.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 03 jun 2016, 15:53

TobeYarabi je napisao/la:
fukaratz je napisao/la: sta ce nam taj podebeli rekreativac, on je vama uzeo pare :kafa: nikad mu necu zaboraviti facu nakon trpanja vise puta ove sezone :urnebes: konta od svih klubova u ovoj yebenoj ligi ja bas kod buregdzija zavrsim :rol: medjutim kasnije, kad je skontao da moze na prste obje ruke nabrojati golove koje ste primili od Slobode u mjesec dana (9 komada) osmijeh mu se vratio na lice :thumbup:
slika
Broj golova koje je Fk "Prcija cika Tana" ove godine dalo Fk "Slobodi"? Ili ova 0 asocira na broj s.is.a koje si u zivotu vidio?
Objasni moli te.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 03 jun 2016, 16:00

Rigoletto je napisao/la:meni baca malo na azmira :kafa:
azmir je ruzniji, i ima vece sise :rol: :rol: :rol: :rol:
karajte ih vi sada, ja ne smijem jer upravo idem za tz..strah me da mi ne naprave sacekusu pa cu ih morati ganjati po tz ko onomad kad su bjezali od nasih kona, sto im je ujedno jedan od najvecih uspjeha od kako su postali..znaci mozemo mi njih zajebavati da nemaju trofeja ali zato imaju drugih uspjeha kao npr uspjeli su pobjeci konama u svom gradu, ili uspjeli su sacuvati i sakriti udarni trans na vlastitoj tribini itd.. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
fuFare, vidimo se u vasem selu za otprilike 2 sata :salut:

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 03 jun 2016, 16:04

TobeYarabi je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:meni baca malo na azmira :kafa:
azmir je ruzniji, i ima vece sise :rol: :rol: :rol: :rol:
karajte ih vi sada, ja ne smijem jer upravo idem za tz..strah me da mi ne naprave sacekusu pa cu ih morati ganjati po tz ko onomad kad su bjezali od nasih kona, sto im je ujedno jedan od najvecih uspjeha od kako su postali..znaci mozemo mi njih zajebavati da nemaju trofeja ali zato imaju drugih uspjeha kao npr uspjeli su pobjeci konama u svom gradu, ili uspjeli su sacuvati i sakriti udarni trans na vlastitoj tribini itd.. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
fuFare, vidimo se u vasem selu za otprilike 2 sata :salut:
Jedan od najzafrkanijih Ultrasa na tifo sceni dolazi u Tz. Samo da znas da sam ja vec obavijestio policijsku stanicu Centar da dolazis.
Prepali su se pravo. Kornjace su spremne.

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 03 jun 2016, 16:06

@TobeYarabi za svaki slučaj ponesi dva para patika. :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 jun 2016, 16:08

amazing je napisao/la:@TobeYarabi za svaki slučaj ponesi dva para patika. :mrgreen:
:rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 jun 2016, 16:09

amazing je napisao/la:@TobeYarabi za svaki slučaj ponesi dva para patika. :mrgreen:
:urnebes: :rol: al j e b e n e su jufke...nema govora...ko ih nije stigao nije ih ni ispleho :urnebes:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 03 jun 2016, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 jun 2016, 16:10

Vidio ga ja sad pere tepihe ispred kuce, a fol u Tuzlu krenuo :shock:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 jun 2016, 16:14

amazon je napisao/la:Vidio ga ja sad pere tepihe ispred kuce, a fol u Tuzlu krenuo :shock:
Ma to on da malo impresionira raju makar ovdje na forumu jer jarana ovakav kloc nema al GARANT :urnebes:... .fora,putuje se....a idi pokemonu smiješni sto na praoni po cijele dane ispiras tepihe i kola :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 03 jun 2016, 16:30

:urnebes: :urnebes:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 03 jun 2016, 16:38

sloboda moze ako nista da uzme trofej za ovu sezonu da je karala sarajevske velikane... to i niko ne moze oduzeti... :kafa:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 03 jun 2016, 16:40

jovanmaksimovic je napisao/la:sloboda moze ako nista da uzme trofej za ovu sezonu da je karala sarajevske velikane... to i niko ne moze oduzeti... :kafa:
Isto kao ni tebi avatar.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 03 jun 2016, 16:43

Agamemnon je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:sloboda moze ako nista da uzme trofej za ovu sezonu da je karala sarajevske velikane... to i niko ne moze oduzeti... :kafa:
Isto kao ni tebi avatar.
lijep je ovaj azmir... mozda ga i ostavim na avataru... :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 03 jun 2016, 16:49

jovanmaksimovic je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:
Isto kao ni tebi avatar.
:rol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 03 jun 2016, 16:50

jovanmaksimovic je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:
Isto kao ni tebi avatar.
Tvoja seksualna orijentacija je tvoja stvar.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 03 jun 2016, 16:53

Dobro je poznata sarajevska orijentacija. :kafa:

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 03 jun 2016, 16:57

wobly92 je napisao/la:Prvo da Benkaru riješimo pa ćemo se onda i vama posvetit. :cool:

P.S.
S obzirom da smo došli do malog jubileja, 1945.-a stranica ove teme, mole se navijači Zrinjskog da ne komentarišu do 1992.-e stranice. Hvala unaprijed.
Moraće te još 10 klubova zabranit rad pa možda i budeta prvaci.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

theeagle
Kontakt:

Post Postao/la theeagle » 03 jun 2016, 17:01

amazing je napisao/la:Dobro je poznata sarajevska orijentacija. :kafa:
ti si blijeda kopija amazona aldina

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 03 jun 2016, 17:02

MMM je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Prvo da Benkaru riješimo pa ćemo se onda i vama posvetit. :cool:

P.S.
S obzirom da smo došli do malog jubileja, 1945.-a stranica ove teme, mole se navijači Zrinjskog da ne komentarišu do 1992.-e stranice. Hvala unaprijed.
Joj kako ste nepismeni to je za nepovjerovat. Pa idete li vi u skolu uopste draga djeco ili samo pusite travu sto vam kupuje onaj Muhamed?
Ne mogu da vjerujem koliko nepismene omladine u drzavi imamo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 jun 2016, 17:05

carapa je napisao/la:
MMM je napisao/la:

P.S.
Joj kako ste nepismeni to je za nepovjerovat. Pa idete li vi u skolu uopste draga djeco ili samo pusite travu sto vam kupuje onaj Muhamed?
Ne mogu da vjerujem koliko nepismene omladine u drzavi imamo.
Smrdljiva carapo :clap:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 15 gostiju.