PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

carapa
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la carapa » 03 jun 2016, 17:12

Gdje si narkicu? Sta ima? Ima li robe kakve?
Joj jesam te dresirao. Samo spomenem carobnu rijec i ti me odmah citiras.
Ajde sada opsuj koji puta majku, porodicu i slicno pa napisi kako si nekog spustio i kako dominiras na polju prepucavanja.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 jun 2016, 17:15

carapa je napisao/la:
Moraće te još 10 klubova zabranit rad pa možda i budeta prvaci.[/quote]
Joj kako ste nepismeni to je za nepovjerovat. Pa idete li vi u skolu uopste draga djeco ili samo pusite travu sto vam kupuje onaj Muhamed?
Ne mogu da vjerujem koliko nepismene omladine u drzavi imamo.[/quote]

Smrdljiva carapo :clap:[/quote]
Gdje si narkicu? Sta ima? Ima li robe kakve?
Joj jesam te dresirao. Samo spomenem carobnu rijec i ti me odmah citiras.
Ajde sada opsuj koji puta majku, porodicu i slicno pa napisi kako si nekog spustio i kako dominiras na polju prepucavanja.[/quote]

Kad se naucis citirati seljacino mala, onda ti odgovorim.Do tada, smrdi carapoo :shh:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 03 jun 2016, 17:18

Previse se ozbiljno shvataju pitari i strumfici.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 jun 2016, 17:18

MMM je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Prvo da Benkaru riješimo pa ćemo se onda i vama posvetit. :cool:

P.S.
S obzirom da smo došli do malog jubileja, 1945.-a stranica ove teme, mole se navijači Zrinjskog da ne komentarišu do 1992.-e stranice. Hvala unaprijed.
Moraće te još 10 klubova zabranit rad pa možda i budeta prvaci.
Do bro Mariov oče, ali samo ako će mo mora ti zabra niti rad 10 klubova.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 jun 2016, 17:22

Agamemnon je napisao/la:Previse se ozbiljno shvataju pitari i strumfici.
Kopiras Samira :kafa:

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 03 jun 2016, 17:23

Koliko treba covjek biti glup ili drogiran da citira nekog i kaze u istom citatu kako nece citirati. Uzela te roba Muhamede.
http://www.centarmarjanovac.com/ Dok je vrijeme Muhamede. Ne igraj se zivotom Muhamede.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 03 jun 2016, 17:24

carapa je napisao/la:
MMM je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
P.S.
S obzirom da smo došli do malog jubileja, 1945.-a stranica ove teme, mole se navijači Zrinjskog da ne komentarišu do 1992.-e stranice. Hvala unaprijed.
Moraće te još 10 klubova zabranit rad pa možda i budeta prvaci.
Joj kako ste nepismeni to je za nepovjerovat. Pa idete li vi u skolu uopste draga djeco ili samo pusite travu sto vam kupuje onaj Muhamed?
Ne mogu da vjerujem koliko nepismene omladine u drzavi imamo.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jun 2016, 17:27

carapa je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
carapa je napisao/la: Cuj ode da se rashladi. Ne lazi narodu. Odes polozit bikovima sto ih hranis za Bajru. E kobasico kobasico ko te ne zna skupo bi te platio.
Hrani bikove i slusa Ljubu Alicica, uci pjesme da moze pratiti live koncert sa Evropske Grbavice. Biti ce stream sigurno ne sekiraj se.
Sta ces ti preslusat jadan ne bio. Mozes samo preslusat brata Ajzeu dok ti recituje pjesmicu koju ste morali nauciti kao domacu zadacu iz Muzicke kulture. A i za to bi ti trebao stream.
Jel' to poznati humor iz Tojšića? :urnebes:

Bajra je inače mesna industrija iz Travnika, znaš li gdje je Travnik a gdje Visoko yebem li ti profesoricu geografije :rol:

Probaj sutra ponovo smisliti nešto bolje od bikova i Ljube, obećavam da ću se nasmijati :rol:

@Franto

Kakve veze ima Željina titula sa tim vašim kupom o kojem ne možeš naći tri rečenice na internetu? :rol:

Koji ste turnir osvojili kad je Željo igrao polufinale Kupa UEFA, jel' Božićni ili Novogodišnji? :lol:

@Mortem

Imamo dokaze :think:
Kobasico tojsici od mene udaljeni hiljadu kilometara.
Joj cuj profesoricu geografije ako ne znas odakle dolazi ili gdje je uknjizena neka firma. Oj kako te otac tako glupog napravio. Sigurno je gledao nadrealiste i pravio te pa si tako smijesan.
Nemas se ti sta smijat nego uci tekstove. Potrudit cemo se da ti nadjemo stream da mozes prisustvovat jedinom Evropskom dogadjaju ove godine u gradu Sarajevu. Za to tvoje Visoko nemamo nista nazalost.
Možeš ti iz sela al' ne može selo iz tebe yebem li ti Tojšiće komplet :rol:

Pa pošto ne znaš onda ne pričaj ili na prostom uličarskom jeziku "Što se qurčiš kad ne znaš da letiš?" :kafa:

Hajde sad za mješalicu domaćine ispolji malo komplekse :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 jun 2016, 17:28

carapa je napisao/la:Koliko treba covjek biti glup ili drogiran da citira nekog i kaze u istom citatu kako nece citirati. Uzela te roba Muhamede.
http://www.centarmarjanovac.com/ Dok je vrijeme Muhamede. Ne igraj se zivotom Muhamede.
Dobro, reko sam ja nisi ti Kolumbo nego koza :kafa:
Prvo kazes da sam otisao, prosuo se ko riza po tepsiji. Cak ti i Hausman klempu opalio.
Drugo pokusao si me citirati pa sam ti "naglasio" velikim slovima zutokljunac da ti mozes skontati.
Nesto si ljut, zapali loma smiri se!
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 03 jun 2016, 17:31, ukupno mijenjano 2 puta.

Giuseppe1
Kontakt:

Post Postao/la Giuseppe1 » 03 jun 2016, 17:29

TobeYarabi je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:meni baca malo na azmira :kafa:
azmir je ruzniji, i ima vece sise :rol: :rol: :rol: :rol:
karajte ih vi sada, ja ne smijem jer upravo idem za tz..strah me da mi ne naprave sacekusu pa cu ih morati ganjati po tz ko onomad kad su bjezali od nasih kona, sto im je ujedno jedan od najvecih uspjeha od kako su postali..znaci mozemo mi njih zajebavati da nemaju trofeja ali zato imaju drugih uspjeha kao npr uspjeli su pobjeci konama u svom gradu, ili uspjeli su sacuvati i sakriti udarni trans na vlastitoj tribini itd.. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
fuFare, vidimo se u vasem selu za otprilike 2 sata :salut:
Ajd ne seri. A utakmica protiv Jedinstva? Kolko bi vas bilo u drugoj ligi??? I sad vas 100 ima, u drugoj ligi bi se raspali

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 03 jun 2016, 17:33

Giuseppe1 je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:meni baca malo na azmira :kafa:
azmir je ruzniji, i ima vece sise :rol: :rol: :rol: :rol:
karajte ih vi sada, ja ne smijem jer upravo idem za tz..strah me da mi ne naprave sacekusu pa cu ih morati ganjati po tz ko onomad kad su bjezali od nasih kona, sto im je ujedno jedan od najvecih uspjeha od kako su postali..znaci mozemo mi njih zajebavati da nemaju trofeja ali zato imaju drugih uspjeha kao npr uspjeli su pobjeci konama u svom gradu, ili uspjeli su sacuvati i sakriti udarni trans na vlastitoj tribini itd.. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
fuFare, vidimo se u vasem selu za otprilike 2 sata :salut:
Ajd ne seri. A utakmica protiv Jedinstva? Kolko bi vas bilo u drugoj ligi??? I sad vas 100 ima, u drugoj ligi bi se raspali
Jarane ja kontam ti se zajebavas,a ono ti nasljednik naseg idola MIRELA,doduse on je malo manje lud bio :urnebes: :urnebes:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 jun 2016, 17:35

slika

Carapice nisi vunena :rol:

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 03 jun 2016, 17:36

Daleko ja od mjesalice kobasico. To je vise za nepismene poput tebe i druga ti MMM.
Tacno sam mislio da smo nacija koja je pismena ali kad vidim vas na ovoj temi zapitam se sta rade moje kolege u skolama. Boze kakva nepismenost.
I ja kakvi Tojsici kobasico draga. Pod hitno s Muhamedom pod ruku i na odvikavanje obojica. Droge su zlo djeco, zlo.
To Muhamede. Samo ti pali. Joj kako si humoristican, ne mogu da dodjem sebi od smijeha. Muhamede ostavi se droga opet ti kazem.
Bolje Bukvar u ruke pa ispocetka sve. Mozda naucis nesto.
Zadnja izmjena: carapa, dana/u 03 jun 2016, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 jun 2016, 17:38

Zapali smiri se, vidis li da pjeniš pujdo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jun 2016, 17:42

Gubiš se lolo iz Tojšića, na mješalicu malo da se smiriš pa se vrati opet da te išamaram :urnebes:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 jun 2016, 17:44

carapa je napisao/la:Daleko ja od mjesalice kobasico. To je vise za nepismene poput tebe i druga ti MMM.
Tacno sam mislio da smo nacija koja je pismena ali kad vidim vas na ovoj temi zapitam se sta rade moje kolege u skolama.
Trehaju ti trebu :urnebes:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 jun 2016, 17:46

MMM je napisao/la: Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Glagol htjeti u futuru I glasi:
1. ja hoću, ću
2. ti hoćeš, ćeš
3. on, ona, ono hoće, će

1. mi hoćemo, ćemo
2. vi hoćete, ćete
3. oni hoće, će

Čuj gramatika bila drugačija. :damn:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 03 jun 2016, 17:47

Raonffa je napisao/la:Gubiš se lolo iz Tojšića, na mješalicu malo da se smiriš pa se vrati opet da te išamaram :urnebes:
Vec sam napisao. Je li vam to glavna fora ovdje? Napisati 2 posta nekome da je glup ili mu nesto opsovati i onda reci joj kako dominiram na polju prepucavanja.
Miran ja kao i uvijek. Ne mogu me isprovocirati nepismena kobasica i narkic. Vas 2 pjenite ne ja.
I je li ti fakat kontas da je tvoje selo vece od Tojsica? Ajd sada te ozbiljno pitam ili trebam sacekati da te pusti Muhamedova roba.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 03 jun 2016, 17:50

slika

pozdrav za najjaceg taksistu u tuzlanskom kantonu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 jun 2016, 17:51

Smrdiljiva carapo glavna si faca, frantaga barem ima šlifa a ti si brutalno glup. Aufidezen seljoberu :salut:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.