Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Poludi Stanimaaaaaaaaal 
Re: RE: Re: Grand Slam
Nisam gledao sta se to bilo dogodilo? I sta se desi u tom slucaju diskvalifikacije? Jel gubi game ili mec?Virtu4l je napisao/la:Sam je kriv zato što nije omiljen iliti voljen kod publike. Jučer su ga centimetri dijelili od diskvalifikacije, da se to kojim slučajem desilo, danas bi bilo svi nas mrze, nisam namjerno.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Od sjaja do očaja. 
pa neigraju večeras nego prekosutra, elem nema to nikakve vezedscile je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:
Volio bih zbog Noleta da Stan uzme barem jedan set i dodatno umori Andya prije finala..
Ma bolji Murray, vidis da mu je covjek usao u glavu potpuno, igra se upravo onako kako Andy zeli, i ovaj set sto mu je uzeo je bilo nezasluzeno jer nije bio bolji ni u njemu, 2 loptice koje su skliznule su prevagnule. Murrayeva igra je penicilin za ovu Stanovu, bas onako kako to i Rafa radi, spori i dugi spinovi koji u sebi nemaju snage koju bi Waw mogao generisati i tu se sva prica zavrsava.Claus je napisao/la:Od sjaja do očaja.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ovo meni ne izgleda kao meč koji bi stan mogao dobiti
Treba biti realan i reci da Murray igra nevidjenu defanzivu, haman kao Rafa u najboljim danima
U pravu si.. ja sam se danas cijeli dan istripovao da je subota, a ono petak. J*bat ga kad nema predavanja ni ne pratim koji je dan..jestamaji je napisao/la:pa neigraju večeras nego prekosutra, elem nema to nikakve vezedscile je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:
Volio bih zbog Noleta da Stan uzme barem jedan set i dodatno umori Andya prije finala..
Imalo bi itekako veze da se igra dan za danom..
Murrayev cas tenisa.

- AnkleBreaker
- Kontakt:
Gdje je sad @shminka sa omalozavanjem Murraya, a dizanjem u nebesa Stana. Andy po mom misljenju ocekivano. Samo slijep covjek ne vidi u kakvoj je formi covjek, a Stan nije tip igraca da odigra svoj najbolji tenis u svakom trenutku kad on to pozeli.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Eh, sada ako ga ne promjenis smatracu te nezrelom osobom. Sta kazes na ovo razmontiranje covjeka kojem ne moze Murray nista, koga nije pobjedio 3 godine?shminka je napisao/la:
isto imam mišljenje sada kao i na početku turnira, ništa se nije promijenilo
Drago mi je da sam ipak ja bio debelo u pravu, prije svega zato sto na ovom forumu opcenito se ovaj Wawrinka smatrao aman zaman, te niko mu nista ne moze ako odigra kako zna, te ovo te ono, a Andy mu odrzao cas tenisa i adio, i ovaj set sto je uzeo nije trebao uzeti jer je Andy i u njemu bolji bio ali su ga prosrale one 2 loptice koje su skliznule.
Pa sad, shodno tome, dobit ces na P.P avatar, ipak te necu toliko kazniti pa ti dati Andyev, vjerujem da ti je manja muka nositi onaj Rafin, a mi Nadalovci dobijamo novog fana.
Hajde sada Andy ovako odigraj i u finalu ljeba ti, pa da gledamo i finale zanimljivo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Doktorska partija Andyja, svaka čast. Jači u svim segmentima igre danas, totalno je razbio Stanov ritam i odigrao faktički bez greške
Svaka čast, odličan meč
daj avatar
Svaka čast, odličan meč
daj avatar
Bit će gusto u finalu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
DANTES je napisao/la:3-1 za endija bez problemaVirtu4l je napisao/la:Andy u četvrtom polufinalu RG-a, biće paklen meč protiv Stana.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Čestitke Đokoviću na dvanaestoj Grand Slam tituli i kompletiranju CGS-a. 
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Molim lepo.NukeR_G1970 je napisao/la:Sta se ovde pise, pa to je neverovatno. Ako Thiem i Wawrinka budu igrali kako znaju, Djokovic i Andy nemaju sta da traze?!...Dajte malo realnosti, kako god da bude prvo se pitaju Novak i Andy kao dva najbolja tenisera na svetu pa tek svi ostali...
Hvala bodiju na jako lijepom avataru, očekivao sam dosta gore 
Fino je s tobom diskutovati, s toga nisam htio neke gluposti da ti dajem, dosta je i to, sta bi ti meni dao ako smijem znati?shminka je napisao/la:Hvala bodiju na jako lijepom avataru, očekivao sam dosta gore
i da, odlicno ti stoji, ti si naš samo ti to nisi znao..
Tako je majstore!AnkleBreaker je napisao/la:Gdje je sad @shminka sa omalozavanjem Murraya, a dizanjem u nebesa Stana. Andy po mom misljenju ocekivano. Samo slijep covjek ne vidi u kakvoj je formi covjek, a Stan nije tip igraca da odigra svoj najbolji tenis u svakom trenutku kad on to pozeli.
Kakav Stan, covjek nema repertoara ima napamet igru kad ide ide, a kad ne ide nema ni psihu ni nista da se vrati u mec.
Ovdje se prica o Noletu i Djokovicu ko da nemaju zajedno jedan protiv drugog finala ko drugi svi kad se skupa saberu.
Sesir dole obojici!
Coronados de gloria vivamos,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.