FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta ce nam Benko ili ti igraci iz Sarajeva i Zeljeznicara. Ako hocemo da se borimo za obje titule ove godine nama trebaju igraci iz vrha Premijer lige ili stranci. Ti igraci iz Drine , Veleza, Sarajeva, Zeljeznicara su jednostavno pokazali koliko su dobri samim tim igrajuci u klubovima koji su ove godine igrali ligu samo sto nije bilo drugih zainteresovanih da istu igraju.Ono sva 4 kluba su igrala ligu da popune broj i jednostavno njihovi igraci nemaju mjesta u ekipi koja pretenduje na titulu. Treba da ostanu u klubovima u kojima igraju i da se bore za 8.-9. poziciju.
Zadnja izmjena: carapa, dana/u 03 jun 2016, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Prije toga Tan mora podnijeti obavezan finansijski izvjestaj.Probisvjet je napisao/la:Kareli ce njemu objasniti tokove novca u BH sportu, a Suljo ce ga uvesti u tajne sporta.TzXHc je napisao/la:Može tan u ložu sa suljom i karelijem da sjedi. Kaže da mu je to velika željaemirzlaTu je napisao/la:Kazu da se Tan javio,hoce sa Benkom u paketu da dodje u Rudarsku 2...al pod uslovom da Azmir odvoji tri dnevnice za transfer,a ne dvije...vidit cemo sta ce se zdogodit![]()
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ehh kad bi one znale koliko me lako mogu imatBlackmore2 je napisao/la:Kad bi sve zene na svijetu
voljele samo mene na svijetu
kad bi sve zene na svijetu
odlucile "Da"
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nema veze Benko sa Slobodom, iako je dosao u Tuzlu. Ali na probu u Proleter.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Prije da ga je Azmir angazovo za razigravanje u S.HanuKomunista je napisao/la:Nema veze Benko sa Slobodom, iako je dosao u Tuzlu. Ali na probu u Proleter.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Nisam toliko upucen... Pa cu pitati,da li smo bratski klub sa Slogom ? Ima li kakav ugovor o prosljedjivanju igraca na posudbu i slicno kao sto rade veliki evropski klubovi,imaju svoje filijale,uostalom kao sto je Lokomotiva Dinamu... Bilo bi odlicno poslati par igraca u Slogu na posudbu,ako udje u prvu federalnu...Prije svega mislim na juniore koji su izlazno godiste,Cosic,Todorovic i njima slicni.
Sloga je Azmirova,tako da je moguce da igraci pocnu odlaziti na kaljenje u SH.Muumii je napisao/la:Nisam toliko upucen... Pa cu pitati,da li smo bratski klub sa Slogom ? Ima li kakav ugovor o prosljedjivanju igraca na posudbu i slicno kao sto rade veliki evropski klubovi,imaju svoje filijale,uostalom kao sto je Lokomotiva Dinamu... Bilo bi odlicno poslati par igraca u Slogu na posudbu,ako udje u prvu federalnu...Prije svega mislim na juniore koji su izlazno godiste,Cosic,Todorovic i njima slicni.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Znam to,ali opet papir je papir (ugovor) hahah,da ne bi opet gov*a iz saveza izmisljala toplu vodu,a odlicno bi bilo kad bi Sloga bila bar solidan drugo ligas,a zasto da ne za par godina i premijer ligas,ali siguran sam da se sve planski radi,uopste ne sumnjam u nasu upravu dok je Azmira i Sase!Agamemnon je napisao/la:Sloga je Azmirova,tako da je moguce da igraci pocnu odlaziti na kaljenje u SH.Muumii je napisao/la:Nisam toliko upucen... Pa cu pitati,da li smo bratski klub sa Slogom ? Ima li kakav ugovor o prosljedjivanju igraca na posudbu i slicno kao sto rade veliki evropski klubovi,imaju svoje filijale,uostalom kao sto je Lokomotiva Dinamu... Bilo bi odlicno poslati par igraca u Slogu na posudbu,ako udje u prvu federalnu...Prije svega mislim na juniore koji su izlazno godiste,Cosic,Todorovic i njima slicni.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Win win situacija sa Slogom, ako to Azmir zeli pokriti finansijski posto je liga skupa..
Ta liga je vec dosta bolja od druge Federalne, igraci su na radaru. Sigurno bi bilo nakon odredjenog perioda svake godine jedan dobar igrac za Slobode.
Pogotovo kada bi se pokrenula Slobodina skola, forsirali bi se ti igraci u ekipi Sloge. Tako da ne bi propustili ovu priliku da se pokupe neki novi Serbecici.
Samo zdravlja Azmiru.
Ta liga je vec dosta bolja od druge Federalne, igraci su na radaru. Sigurno bi bilo nakon odredjenog perioda svake godine jedan dobar igrac za Slobode.
Pogotovo kada bi se pokrenula Slobodina skola, forsirali bi se ti igraci u ekipi Sloge. Tako da ne bi propustili ovu priliku da se pokupe neki novi Serbecici.
Samo zdravlja Azmiru.
Nema savez sa tim nista Sloga je Azmirova nema tu ni ubleha kao sto je kod nas bilo on je prvi i zadnji covjek (uostalom i u Slobodi je.Muumii je napisao/la:Znam to,ali opet papir je papir (ugovor) hahah,da ne bi opet gov*a iz saveza izmisljala toplu vodu,a odlicno bi bilo kad bi Sloga bila bar solidan drugo ligas,a zasto da ne za par godina i premijer ligas,ali siguran sam da se sve planski radi,uopste ne sumnjam u nasu upravu dok je Azmira i Sase!Agamemnon je napisao/la:Sloga je Azmirova,tako da je moguce da igraci pocnu odlaziti na kaljenje u SH.Muumii je napisao/la:Nisam toliko upucen... Pa cu pitati,da li smo bratski klub sa Slogom ? Ima li kakav ugovor o prosljedjivanju igraca na posudbu i slicno kao sto rade veliki evropski klubovi,imaju svoje filijale,uostalom kao sto je Lokomotiva Dinamu... Bilo bi odlicno poslati par igraca u Slogu na posudbu,ako udje u prvu federalnu...Prije svega mislim na juniore koji su izlazno godiste,Cosic,Todorovic i njima slicni.
I ono sto ima zaposleno u Slogi "njegovi "su ljudi.
Tako da ako on zeli poslati iz Slobode dva tri igraca,i nekoliko juniora na kaljenje nemoze ga niko sprijeciti.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
On treba da zna da je Pririja skoro pa na izlaznim vratima da treba da ide vani..neka se strpi mi pokusavamo uzeti sto vise para ..on neka dodje kad tad mu je mjesto garantovano nema sta izgubitshaman7 je napisao/la:Po meni je Bobic golman koji treba da brani, barem kad je PL u pitanju. Nekako njegov kvalitet nije za klupe , tako da se ceka odlazak Pirica. Draze ce mu biti otici u ekipu tipa Mladosti nego da kod vas sjedi na klupi.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sta bi za pojacanja,nigde nista osim Grahovca,za kojeg niko nije ni znao,ali zato znaju za tzv.bombe..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Polahko ba strpi se..harry_90 je napisao/la:Sta bi za pojacanja,nigde nista osim Grahovca,za kojeg niko nije ni znao,ali zato znaju za tzv.bombe..
pa produzeni su ugovori, covjek izjavio da su automatski produzeni nakon izborene evropekatarakta je napisao/la:Treba prvo produzit ugovore s trenutnim kadrom. Sedmica do priprema, nije produzeno s Kosticem, Efendicem, Saricem, Ahmetom. Hocemo li 15 novih dovest?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Džaba ti to pišeš jaranetzmalisa je napisao/la:pa produzeni su ugovori, covjek izjavio da su automatski produzeni nakon izborene evropekatarakta je napisao/la:Treba prvo produzit ugovore s trenutnim kadrom. Sedmica do priprema, nije produzeno s Kosticem, Efendicem, Saricem, Ahmetom. Hocemo li 15 novih dovest?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
stvarno ne znam zasto brinete brigu, sekunde mi niste jasni
vjerujte upravi, pokazali su da znaju sta rade i da su sposobni
covjek je lijepo najavio devet igraca, tri su dogovorena, ostaje jos sest, od toga bi trojica trebala biti neka extra klasa za nasu ligu, vidjet' cemo.. uprava radi pametno, samo dovođenje Grahovca je dokaz da se razmislja i dugorocno, jer je taj momak neko ko bi trebao naslijedit' Ordagica kada ode, u prilog tome ide i trogodisnji ugovor, a njemu je 21 godina.. napravit' mix mladosti i iskustva, to je recept za uspjeh, kako rezultatski, tako i finansijski u vidu prodaje igraca, samo treba probit' tu barijeru, aBd krenut' s Pirijom, pa polako dalje..
vjerujte upravi, pokazali su da znaju sta rade i da su sposobni
covjek je lijepo najavio devet igraca, tri su dogovorena, ostaje jos sest, od toga bi trojica trebala biti neka extra klasa za nasu ligu, vidjet' cemo.. uprava radi pametno, samo dovođenje Grahovca je dokaz da se razmislja i dugorocno, jer je taj momak neko ko bi trebao naslijedit' Ordagica kada ode, u prilog tome ide i trogodisnji ugovor, a njemu je 21 godina.. napravit' mix mladosti i iskustva, to je recept za uspjeh, kako rezultatski, tako i finansijski u vidu prodaje igraca, samo treba probit' tu barijeru, aBd krenut' s Pirijom, pa polako dalje..
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]
ostao nam je kostur ekipe, dovodimo igrače koji su nam potrebni, polako ljudi 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Secerovic u Zelji
hvala Bogu dragom da nije nama dosao, neki su ga spominjali kao moguce "pojacanje" 
Sloboda Tuzla
ma taj secerovic truba, ja nisaam mogo vjerovat kad je bilo da se povezuje sa slobodom,sreca ode u zelju
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Bas tako.staragarda je napisao/la:Džaba ti to pišeš jaranetzmalisa je napisao/la:pa produzeni su ugovori, covjek izjavio da su automatski produzeni nakon izborene evropekatarakta je napisao/la:Treba prvo produzit ugovore s trenutnim kadrom. Sedmica do priprema, nije produzeno s Kosticem, Efendicem, Saricem, Ahmetom. Hocemo li 15 novih dovest?
100000 puta im moras ponoviti.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.