Pročitaj vijest od juce gdje piše da mu je istekao ugovor ako znaš čitati.amazon je napisao/la:Hodzic nije bio slobodan igrač, a ovog su otjerali. Treba li ti crtati.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
- MocMahale444
Jel istina da vas napusta Zahirovic.
Ko fol mogao bi u Slobodu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Prvi put čujem to. Znajući ovu Upravu i način kako rade teško se može nesta i nacuti. Igrači koji dodju samo se objavi da potpiše nema mjesec dana nagađanja. Tako je i sa odlascima kako sam skontao.Agamemnon je napisao/la:Jel istina da vas napusta Zahirovic.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Vodite ga zivota vam.Agamemnon je napisao/la:Jel istina da vas napusta Zahirovic.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nema navijaca koji su nezadovoljni i nisu sretni zbog izgradnje stadiona. Grbavica je ne samo nas ponos, znamo iz kojih razloga. Ima onih koji su skroz nezadovoljni zbog petog mjesta i onda im ni ove lijepe price nisu bitne. Ima nas koji smo presretni zbog stadiona i tuzni zbog petog mjesta i lose sportske politike kluba. A, ima i onih koji su toliko zadovoljni zbog stadiona da nikako ne zele priznati da smo sportski podbacili i da ni sadasnji potezi nisu toliko obecavajuci.Signore je napisao/la:Tesko za povjerovati da ima navijaca Zeljeznicara koji nisu zadovoljni sto se radi na stadionu. Onaj kome tesko pada sto su pare od clanarina i donacija utrosene u stadion onda nije ni trebao davati te pare. Za nogometne prilike pisljivih pola milijuna maraka je utroseno u stadion i doveden je u takav red da se na njemu igraju dva pretkola LP i EL, a prije pola godine na njemu nije mogla igrati U15 reprezentacija. Mozda oku nije toliko vidljivo, ali napravljeno je puno posla, po meni za malo novaca, odnosno za vise nego prihvatljivu sumu novca.
Sad ide istok, vjerujem da ce biti u roku, a ne znam sta ce ovi nezadovoljni reci kada nikne istok i kada se nakon njega nastavi raditi ostatak stadiona.
Sto se tice cat3. Za nju cak ni istok nije potreban, kapacitet je vise nego zadovoljavajuci. Za nju trebaju opet ovako neke stvari kao sto su sad trebali jarboli, VIP parking i slicno. Evo, cisto radi usporedbe. Taj novi VIP parking sada ima 57 mjesta sto je dovoljno za cat2 koja zahtjeva 50 mjesta. Za cat3 potrebno je 100 VIP parking mjesta. Na tim stvarnima ce se morati poraditi, a ne na istocnoj tribini.
Nemam ga sta voditi.Thetraphak1921 je napisao/la:Vodite ga zivota vam.Agamemnon je napisao/la:Jel istina da vas napusta Zahirovic.
Niti znam je li istina.
Pitam samo yebo ga ti.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- MocMahale444
Benko, Zaha i mrceAgamemnon je napisao/la:Nemam ga sta voditi.Thetraphak1921 je napisao/la:Vodite ga zivota vam.Agamemnon je napisao/la:Jel istina da vas napusta Zahirovic.
Niti znam je li istina.
Pitam samo yebo ga ti.

Aza otvorio novcanik sirom izgleda.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Obestecenje za Zahirovica 150 hiljada marak, ako hoce nek vode.
- amazon
- Kontakt:
Milos Kostic predstavljen prije dva dana i na predstavljanju rekao da ce naknadno odluciti trebaju li nam novi igraci i na kojim pozicijama, a danas vec osvanuo novi igrac. Toliko o tome koliko trener ucestvuje u dovodenju igraca.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Jesi li pročitao da je Hodzicu istekao ugovor? Hajde priznaj jednom da si se provalio i da konstantno siris lazi.amazon je napisao/la:Milos Kostic predstavljen prije dva dana i na predstavljanju rekao da ce naknadno odluciti trebaju li nam novi igraci i na kojim pozicijama, a danas vec osvanuo novi igrac. Toliko o tome koliko trener ucestvuje u dovodenju igraca.
Evo ja cu ti odg, nema sanse, jedino ako nemate kojim cudom 500 k eura , onda mozeAgamemnon je napisao/la:Nemam ga sta voditi.Thetraphak1921 je napisao/la:Vodite ga zivota vam.Agamemnon je napisao/la:Jel istina da vas napusta Zahirovic.
Niti znam je li istina.
Pitam samo yebo ga ti.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- amazon
- Kontakt:
Kakve to veze ima s cinjenicom kako mi dovodimo igrace bez trenera?briga je napisao/la:Jesi li pročitao da je Hodzicu istekao ugovor? Hajde priznaj jednom da si se provalio i da konstantno siris lazi.amazon je napisao/la:Milos Kostic predstavljen prije dva dana i na predstavljanju rekao da ce naknadno odluciti trebaju li nam novi igraci i na kojim pozicijama, a danas vec osvanuo novi igrac. Toliko o tome koliko trener ucestvuje u dovodenju igraca.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
mi imamo trenera 

Posvađao si se sam sa sobom prijatelju. Juče problem što se pojacavamo iz Borca a Sarajevo iz osvajača kupa. Danas mi dovedemo igrača iz istog kluba i opet je problem. Simpatičan si mi i ne želim te ignorisati kao većina foruma. Interesuje me dokle može ići ljudska glupost i zloba.amazon je napisao/la:Kakve to veze ima s cinjenicom kako mi dovodimo igrace bez trenera?briga je napisao/la:Jesi li pročitao da je Hodzicu istekao ugovor? Hajde priznaj jednom da si se provalio i da konstantno siris lazi.amazon je napisao/la:Milos Kostic predstavljen prije dva dana i na predstavljanju rekao da ce naknadno odluciti trebaju li nam novi igraci i na kojim pozicijama, a danas vec osvanuo novi igrac. Toliko o tome koliko trener ucestvuje u dovodenju igraca.
- amazon
- Kontakt:
Bas mi je drago sto me ti ne ignorisesbriga je napisao/la: Posvađao si se sam sa sobom prijatelju. Juče problem što se pojacavamo iz Borca a Sarajevo iz osvajača kupa. Danas mi dovedemo igrača iz istog kluba i opet je problem. Simpatičan si mi i ne želim te ignorisati kao većina foruma. Interesuje me dokle može ići ljudska glupost i zloba.

To ti kazem. Ko kaže da su svi igrači Borca loši? Naravno da ne mora znaciti. Ko kaže da Secerovic neće biti pun pogodaka a kod pitica Hodžić fula? Dok ne krene sezona i ne vidimo kako to sve izgleda ne treba kritikovati nikoga. Kleli smo se u Zahirovica pa ništa posebno. Bode u oci tvoja sujeta i šta god uprava uradi ne valja.
- amazon
- Kontakt:
Slazem se da svaki igrac Borca ne mora da znaci da ne valja, ali ako pratis ligu otprilike znas ko valja i dovodis to sto valja, a nije bitno da li ce on pruziti ono najbolje to zavisi od mnogo faktora.. Zahirovic je zadnji vezni koji obavlja svoj posao sasvim korektno, ako si ti ocekivao od njega da predje 10 igraca i zabije gol s 30 metara onda je to tvoja stvar. Trenutno u ligi nema boljeg zadnjeg veznog od Zahirovica. Dalje, ja samo citiram ono sto je uprava rekla na presu, odnosno Kostic. Ne znam nista jos oko pojacanja i sta mi treba, dolazi u ponedjeljak i tada ce vidjeti.To sto oni govore jedno, a rade drugo nije moja stvar. Isto tako cinjenica oko dovodjenja igraca, dovede igraca a ne trener tek u ponedjeljak dolazi da vidi s cim raspolaze.briga je napisao/la:To ti kazem. Ko kaže da su svi igrači Borca loši? Naravno da ne mora znaciti. Ko kaže da Secerovic neće biti pun pogodaka a kod pitica Hodžić fula? Dok ne krene sezona i ne vidimo kako to sve izgleda ne treba kritikovati nikoga. Kleli smo se u Zahirovica pa ništa posebno. Bode u oci tvoja sujeta i šta god uprava uradi ne valja.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 03 jun 2016, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
koga god da dovedu oni ce reci da ne valja jbg mora se negativnost sirit
realno u ovo nase cudo od lige svaki igrac koji u svaki tim dodje je prinova jer nikad ne znas dok ne zaigra da li si pogodio, mozes pretpostaviti na osnovu nazovimo CV-a, ali cesto pojacanja ispadnu tarabe, a tarabe ispadnu korisni igraci
neka dovode realno ja bi jos doveo mozda 2-3 igraca, uz to ako ko ode da se dovede jos toliko jer u ligi 12 haman svako kolo ce biti klanje i ne smijes sebi dozvoliti da nemas adekvatnu zamjenu za igraca koje to kolo ne igra dal radi povrede ili kartona jer ce nijanse odlucivati u vecini tekmi

realno u ovo nase cudo od lige svaki igrac koji u svaki tim dodje je prinova jer nikad ne znas dok ne zaigra da li si pogodio, mozes pretpostaviti na osnovu nazovimo CV-a, ali cesto pojacanja ispadnu tarabe, a tarabe ispadnu korisni igraci

neka dovode realno ja bi jos doveo mozda 2-3 igraca, uz to ako ko ode da se dovede jos toliko jer u ligi 12 haman svako kolo ce biti klanje i ne smijes sebi dozvoliti da nemas adekvatnu zamjenu za igraca koje to kolo ne igra dal radi povrede ili kartona jer ce nijanse odlucivati u vecini tekmi

Nije njegovo da dribla i to niko ne očekuje. Imao je jako loših utakmica i koštao nas je direktno nekih bodova npr. čelik. Ne kažem ja sad da je on loš,samo sam ja očekivao više od njega.amazon je napisao/la:Slazem se da svaki igrac Borca ne mora da znaci da ne valja, ali ako pratis ligu otprilike znas ko valja i dovodis to sto valja, a nije bitno da li ce on pruziti ono najbolje to zavisi od mnogo faktora.. Zahirovic je zadnji vezni koji obavlja svoj posao sasvim korektno, ako si ti ocekivao od njega da predje 10 igraca i zabije gol s 30 metara onda je to tvoja stvar. Trenutno u ligi nema boljeg zadnjeg veznog od Zahirovica. Dalje, ja samo citiram ono sto je uprava rekla na presu, odnosno Kostic. Ne znam nista jos oko pojacanja i sta mi treba, dolazi u ponedjeljak i tada ce vidjeti.To sto oni govore jedno, a rade drugo nije moja stvar. Isto tako cinjenica oko dovodjenja igraca, dovede igraca a ne trener tek u ponedjeljak dolazi da vidi s cim raspolaze.briga je napisao/la:To ti kazem. Ko kaže da su svi igrači Borca loši? Naravno da ne mora znaciti. Ko kaže da Secerovic neće biti pun pogodaka a kod pitica Hodžić fula? Dok ne krene sezona i ne vidimo kako to sve izgleda ne treba kritikovati nikoga. Kleli smo se u Zahirovica pa ništa posebno. Bode u oci tvoja sujeta i šta god uprava uradi ne valja.
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, UltraSa46 i 58 gostiju.