Koji je to put koji su oni zamislili, pa ako zele titulu morati ce 5 godina igrati PO sigurno.
Philadelphia 76ers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Philadelphia 76ers
U najgorem slucaju moze biti dosta bolji igrac od Monroe. Samo sto ovi izgleda jos uvijek ne zele PO, a zele titulu
Koji je to put koji su oni zamislili, pa ako zele titulu morati ce 5 godina igrati PO sigurno.
Imati u startnoj petorci kao clana jezgre defanzivno supljeg centra je jednako tome da imas u petorci beka koji ti je clan jezgre i kao neki primarni kreator bez suta za 3 i driblinga. Bez dobrog defanzivnog centra skoro je nemoguce imati odbranu za najvise domete (mozes jedino ako imas prebolesne atlete na boku i super-pokretnu cetvorku tipa Miamia sa Jamesom, Wadeom i Boshom), a bez dobrog beka ne mozes imati napad za najvise domete.
Sto se tice Embiida, ja i dalje imam strah da on nikad nece potpuno zdrav bit (stopala su uz koljena apsolutno najgora stvar koje klasicne teske petice mogu povrijedit), ali ako bude, onda bi definitivno mogli gledati novog velikog dominantnog bigmana koji bi mogao okrenuti ligu naglavacke.
Sto se tice Embiida, ja i dalje imam strah da on nikad nece potpuno zdrav bit (stopala su uz koljena apsolutno najgora stvar koje klasicne teske petice mogu povrijedit), ali ako bude, onda bi definitivno mogli gledati novog velikog dominantnog bigmana koji bi mogao okrenuti ligu naglavacke.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod Embiida svi gledaju fizikalije, a niko ne gleda mozak. Ako se ne varam i McGee je tu negdje sa fizikalijama, mozda cak i visi ali je u glavi supalj.
Kao i Sanders, Jordan, Byombo. Imaju svi odlican wingspan ali ako oni nisu inteligentni onda se nema o kakvoj dominaciji pricati dok Embiid ne odigra bar sezonu dvije.
Kao i Sanders, Jordan, Byombo. Imaju svi odlican wingspan ali ako oni nisu inteligentni onda se nema o kakvoj dominaciji pricati dok Embiid ne odigra bar sezonu dvije.
Nema niti jedan od njih niti blizu atleticnost i eksplozivnost na tu duzinu kao Embiid. Od nabrojanih, Jordan bi mu bio najblizi u tom segmentu ali njegov kosarkaski skill je jednak nuli, sto nije slucaj kod Embiida.tuzlak1987 je napisao/la:Kod Embiida svi gledaju fizikalije, a niko ne gleda mozak. Ako se ne varam i McGee je tu negdje sa fizikalijama, mozda cak i visi ali je u glavi supalj.
Imas milion prica o Embiidovom IQ-u, cak i izjave trenera da je bilo dovoljno da mu neki novi potez ili vjezbu s treninga pokazu jednom i da bi je on vec shvatio i radio bez problema. Do drafta je kosarku igrao 3 godine, sto je brutalno malen period za NBA nivo, pa je ipak bio gotovo siguran 1. pick na draftu dok se nije saznalo za povredu stopala. Ej, igras kosarku 3 godine i siguran si 1. pick na NBA draftu. To je jednostavno nestvarno, eto o kakvom prospektu se radi.
O njegovoj glavi dosta govori i cinjenica da iako 2 godine nije zaigrao i prolazio je kroz velike traume s povredama, apsolutno je sve podredio kosarci, napretku i oporavku. Brett Brown je kroz kompletnu sezonu stalno naglasavao i hvalio Joelov nevjerovatan pristup tokom rehabilitacije i da je u zadnjih godinu dana osjetno sazrio kao osoba. Nisu svi ko Sanders jbg
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- adriano_leite
- Kontakt:
Mislim da se njegov IQ dovodi u pitanje zbog glupiranja po twitteru, ali daleko je to neceg bitnog. Za 3 godine pohvatati strasne poteze na postu ne moze budala definitivno. Da ga zdravlje posluzi i mislim da cemo imati priliku da 15ak godina gledamo jako dominantnog centra. Dodaj mu i prvi pick s ovog drafta i Okafora i imas materijala za velike stvari (neophodno je dovodjenje dokazanog veterana da drzi svlacionicu na okupu jer bez toga ode sve u helac).Clutch je napisao/la:Nema niti jedan od njih niti blizu atleticnost i eksplozivnost na tu duzinu kao Embiid. Od nabrojanih, Jordan bi mu bio najblizi u tom segmentu ali njegov kosarkaski skill je jednak nuli, sto nije slucaj kod Embiida.tuzlak1987 je napisao/la:Kod Embiida svi gledaju fizikalije, a niko ne gleda mozak. Ako se ne varam i McGee je tu negdje sa fizikalijama, mozda cak i visi ali je u glavi supalj.
Imas milion prica o Embiidovom IQ-u, cak i izjave trenera da je bilo dovoljno da mu neki novi potez ili vjezbu s treninga pokazu jednom i da bi je on vec shvatio i radio bez problema. Do drafta je kosarku igrao 3 godine, sto je brutalno malen period za NBA nivo, pa je ipak bio gotovo siguran 1. pick na draftu dok se nije saznalo za povredu stopala. Ej, igras kosarku 3 godine i siguran si 1. pick na NBA draftu. To je jednostavno nestvarno, eto o kakvom prospektu se radi.
O njegovoj glavi dosta govori i cinjenica da iako 2 godine nije zaigrao i prolazio je kroz velike traume s povredama, apsolutno je sve podredio kosarci, napretku i oporavku. Brett Brown je kroz kompletnu sezonu stalno naglasavao i hvalio Joelov nevjerovatan pristup tokom rehabilitacije i da je u zadnjih godinu dana osjetno sazrio kao osoba. Nisu svi ko Sanders jbg
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Pa nije mu niko bio blizu atleticnosti kad je izlazio sa Kanzasa,ali ovo sada je totalno druga prica i sigurno nema iste fizikalije,to je neosposrno i zato sacekati i vidjeti sta je ostalo od onoga sa Knazasa,a sada za radnu etiku hmm izlazlile su price da je overweight,svadja se sa kondicionim trenerom,preskako treninge itd..nije to bas bajno bilo bar po onoome sto je bilo dostupno javnosti.
Mene samo zanima na sta ce on da lici i sta je ostalo od onoga sa Knazasa
Joj adriano ti lili nisi gledao Okafora ili ne razumijes kako se pravi komplementaran nba roster.Okafor je igrac koji zahtjeva da budu prva opcija i da se oko njega slazu ostali igraci koji ce njemu biti podredjeni da bi njegoba jedina vrlina (post up) mogla doci do popunog izarazaja,u ostalm opcijama on neproduktivan zbog svoje ogranicenosti.
Sa Embidom nema sta da trazi na parketu,i nije ni cudo sto ga uvaljuju okolo
Joj adriano ti lili nisi gledao Okafora ili ne razumijes kako se pravi komplementaran nba roster.Okafor je igrac koji zahtjeva da budu prva opcija i da se oko njega slazu ostali igraci koji ce njemu biti podredjeni da bi njegoba jedina vrlina (post up) mogla doci do popunog izarazaja,u ostalm opcijama on neproduktivan zbog svoje ogranicenosti.
Sta je lose s njegovim twitterom? Lik je prejakadriano_leite je napisao/la:Mislim da se njegov IQ dovodi u pitanje zbog glupiranja po twitteru, ali daleko je to neceg bitnog. Za 3 godine pohvatati strasne poteze na postu ne moze budala definitivno. Da ga zdravlje posluzi i mislim da cemo imati priliku da 15ak godina gledamo jako dominantnog centra. Dodaj mu i prvi pick s ovog drafta i Okafora i imas materijala za velike stvari (neophodno je dovodjenje dokazanog veterana da drzi svlacionicu na okupu jer bez toga ode sve u helac).Clutch je napisao/la:Nema niti jedan od njih niti blizu atleticnost i eksplozivnost na tu duzinu kao Embiid. Od nabrojanih, Jordan bi mu bio najblizi u tom segmentu ali njegov kosarkaski skill je jednak nuli, sto nije slucaj kod Embiida.tuzlak1987 je napisao/la:Kod Embiida svi gledaju fizikalije, a niko ne gleda mozak. Ako se ne varam i McGee je tu negdje sa fizikalijama, mozda cak i visi ali je u glavi supalj.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Prve sezone nije bilo bajno, u ovoj drugoj sezoni oporavka nije bilo bas niti jedne mrlje s njim, za taj period i govorim da ga je Brown stalno hvalio.ozy je napisao/la:Pa nije mu niko bio blizu atleticnosti kad je izlazio sa Kanzasa,ali ovo sada je totalno druga prica i sigurno nema iste fizikalije,to je neosposrno i zato sacekati i vidjeti sta je ostalo od onoga sa Knazasa,a sada za radnu etiku hmm izlazlile su price da je overweight,svadja se sa kondicionim trenerom,preskako treninge itd..nije to bas bajno bilo bar po onoome sto je bilo dostupno javnosti.
Pa ima brutalne fizikalije sad, 100x bolje nego na Kansasu. Nije ova povreda uticala na njegove atletske sposobnosti ako na to mislis. Normalno je da malo izgubi na brzini zbog povecanja kilaze i misicne mase, ali i dalje je to brutalna sila pod kosem. Samo da zdrav bude
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Uff to cemo morati sacekati da vidimo jesu li fizikalije bolje nego na Kanzasu,snaga je bolje sigurno,ali mobilnost i kretnje tu cemo morati sacekada da vidimo,kako god samo da bude zdrav napokon 
Zadnja izmjena: ozy, dana/u 03 jun 2016, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
- adriano_leite
- Kontakt:
@cluth neko misli da se glupira i da je nezreo zbog toga. Glupira se svakako i meni isto ima super jakih komentara (da se nasmije covjek). Uglavnom, daleko je od igraca sa niskim IQ-om a zasto mislim tako vec sam rekao. Meni je super lik i zelim mu sve najbolje.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Slazem se da cemo morati sacekati da vidimo, ali evo ti primjer koji meni daje dovoljno razloga za optimizamozy je napisao/la:Uff to cemo morati sacekati da vidimo jesu li fizikalije bolje nego na Kanzasu,snaga je bolje sigurno,ali mobilnost i kretnje tu cemo morati sacekada da vidimo,kako god samo da bude zdrav napokon

Ovaj desno je osvojio 3x DPOY, i bio atletski freak i kada se nabildao.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
I ono najbitnije taj i ljevi i desni su bili zdravi i u prvih 5 sezona mislim da nije propustio ni jednu utakmicu,to je ono najbitnije u cijeloj prici oko Embida,snagu i masu ne sporim tu ocekujem novu dimenziju u odnosu na onu n Kanzasu,ali brzinu i mobilnost/kretnje to hocu da vidim
Jbt ovu ljevu sliku sam prvi put vidio kad sma kupio Slam prije 1000 god,mislim da to jos imam negdje
Jbt ovu ljevu sliku sam prvi put vidio kad sma kupio Slam prije 1000 god,mislim da to jos imam negdje
Zadnja izmjena: ozy, dana/u 03 jun 2016, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Strpi se do oktobraozy je napisao/la:I ono najbitnije taj i ljevi i desni su bili zdravi i u prvih 5 sezona mislim da nije propustio ni jednu utakmicu,to je ono najbitnije u cijeloj prici oko Embida,snagu i masu ne sporim tu ocekujem novu dimenziju u odnosu na onu n Kanzasu,ali brzinu i mobilnost/kretnje to hocu da vidim
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Hocel igrat Embiid ljetnu ligu ove godine ?
I dalje nije potvrdjeno da definitivno nece, ali ne vidim to kao realnu opciju.Epidaurus je napisao/la:Hocel igrat Embiid ljetnu ligu ove godine ?
Hoce Simmons
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
A nama igraju i D'Lo i Ingram, predvodnici nove dinastije u LAClutch je napisao/la:I dalje nije potvrdjeno da definitivno nece, ali ne vidim to kao realnu opciju.Epidaurus je napisao/la:Hocel igrat Embiid ljetnu ligu ove godine ?
Hoce Simmons
Report: Sixers Considering Kentucky’s Jamal Murray For No. 1 Pick
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
To je izjavio Marc Eversley koji je sa Colangelom operisao zajedno po Raptorsima,pa je bio u Wizardsima ali su ga najurili,ima neki kredibilitet lik ali je upitno koliko ovdje ima istine.
SIXERS’ JAHLIL OKAFOR AND JERAMI GRANT NAMED TO 2016 USA MEN’S SELECT TEAM
USA SELECT TEAM TO TRAIN WITH USA MEN’S NATIONAL TEAM JULY 18-21 IN LAS VEGAS
PHILADELPHIA, PA – JUNE 7, 2016 – Philadelphia 76ers center Jahlil Okafor and forward Jerami Grant are among 25 players that have been chosen for the 2016 USA Men’s Select Team, USA Basketball announced today. The team will train July 18-21 with the 2016 USA Basketball Men’s National Team during its training camp in Las Vegas, Nevada.
In May, Okafor was named to the 2015-16 NBA All-Rookie First Team after averaging 18 points, seven rebounds, one assist and one block per game in his debut NBA campaign. The third overall pick in the 2015 NBA Draft, Okafor shot 50.8 percent from the field as he joined Charles Barkley (1984-85) as the only two qualified Sixers rookies ever to connect on at least 50 percent of their field goals.
Grant was selected by the Sixers in the second round (39th overall) of the 2014 NBA Draft following two seasons at Syracuse University. He has totaled 195 blocks in his two NBA seasons, which is the third-highest total generated by a player 6’ 8” or shorter during that timeframe, trailing only Golden State’s Draymond Green (212) and Atlanta’s Paul Millsap (208).
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut

Napokon poceo posjecivat teretanu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.