Ne moze da se promjeni, ali zato sam sifru/lozinku promjenioanell je napisao/la:
Nego šta ćete vi za te nickove, ramsey promjeno broj, valja vam mjenjati
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Uzeo od CLLrambo16 je napisao/la:Al' hajd bitno je da se nešto dešava. Vardy je gotiva,zna simulirat,boli ga kita šta će ko reć,zna provocirat,zna Bogme i zabit....
Dobrodošao Robijo!
Kad je to Ramiz promijenio broj? Koji je sad,poljubim mu ženu?
Sad ti šifra "ramsey8"Ramsey16 je napisao/la:Ne moze da se promjeni, ali zato sam sifru/lozinku promjenioanell je napisao/la:
Nego šta ćete vi za te nickove, ramsey promjeno broj, valja vam mjenjatidaj sta das hahaha
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
De mogao si kako napisati nek svi znaju hahaha
[quote="rambo16"]Al' hajd bitno je da se nešto dešava. Vardy je gotiva,zna simulirat,boli ga kita šta će ko reć,zna provocirat,zna Bogme i zabit....
Dobrodošao Robijo!
Jedino to za promjenu dosta mi je ovih pickica eh kad se sjetim kakve smo grubijane imali nekad
Dobrodošao Robijo!
Jedino to za promjenu dosta mi je ovih pickica eh kad se sjetim kakve smo grubijane imali nekad
Arsenal All The Way !
to je ta klasa koja će donijeti prevagu u voajeerovu prćiju
još jedan ''one season wonder'' od 29 godina
samo trpaj prćiju s ovim precijenjenim englezićima
taman će se uklopiti u ove vojaerske engleske titane od par mjeseci ozbiljnog nogometa 
Sad se SkySports ispravio ipak smo u utrci za potpis Vardy blizanca

Arsenal All The Way !
Seaman je napisao/la:to je ta klasa koja će donijeti prevagu u voajeerovu prćijujoš jedan ''one season wonder'' od 29 godina
samo trpaj prćiju s ovim precijenjenim englezićima
taman će se uklopiti u ove vojaerske engleske titane od par mjeseci ozbiljnog nogometa
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
+1 al se trudim ne suditi prije nego zaigra. Strah me najviše različitog stila igre.rambo16 je napisao/la:Uvijek smo se slagalianell je napisao/la: Mada se meni nešto i ne sviđa ovaj transfer, ako se uopšte desi.
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Sve je bolje od hrastovine.
anell je napisao/la:bega_afc je napisao/la:Fuck Vardy, we've got Sanogo.
Ne znaju oni šta je pravi kvalitet
[youtube][/youtube]

Nas navijac od malih nogu. Michu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 04 jun 2016, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
trenutno Wilshere prica Vardyu o Arsenalu, navlaci ga na tanak led dok smrcu s guzova nekih manekenki koku

Moramo i nekog silovatelja dovesti, jos od Persija nismo imali takve raje!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Žemo Jamie,nemoš rec da nije napadac za šampinsku ekipu kad bi došao iz iste i to kao jedan od najzaslužnijih,.

A ima i taj mentalitet mamoje.bca,djeluje mi kao lik koji ima ogroman motiv da nadoknadi izgubljeno vrijeme,.

A ima i taj mentalitet mamoje.bca,djeluje mi kao lik koji ima ogroman motiv da nadoknadi izgubljeno vrijeme,.
Chat shit, get fourth 
Valjda je i Liverpool ganjao Vardyja, dali bi i 140k sedmicne place (mi 120) no klauzula vazi samo za CL-klubove.
Slazem se sa Seamanom, ovo mi mirise na glupost. Ako se i ostvari, ne bi me zacudilo da na kraju ne bude nista i da Spicasti ostane u Leicesteru.
Slazem se sa Seamanom, ovo mi mirise na glupost. Ako se i ostvari, ne bi me zacudilo da na kraju ne bude nista i da Spicasti ostane u Leicesteru.
Kad Xhaka počne yebavat majku ramsey jer se ne vraća u odbranu, i Vardy Giroudu jer maša golove
.
Hajmo Vardy

Hajmo Vardy
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: RE: Re: Arsenal - Transferi
Ozilu*topnik1 je napisao/la:Kad Xhaka počne yebavat majku ramsey jer se ne vraća u odbranu, i Vardy Giroudu jer maša golove.
Hajmo Vardy![]()
![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.