Kucni prag popusti s tim smajlis i upitnicima, cekaj Zahu i Benku

Ove podatke slicne imam i ja, u YU 11-16-22, a u BIH 17-2-12..sloboda72 je napisao/la:BILANS FK SLOBODA-FK VELEŽ, 1959/60--1962/63--1969-1992 PRVENSTVA 1. LIGE JUGOSLAVIJE
UKUPNO UTAKMICA .........48
POBJEDA VELEŽA............22
POBJEDA SLOBODE..........11
NERIJEŠENO..................15
GOL RAZLIKA.................73:42 U KORIST VELEŽA
...........................................................................
BILANS FK SLOBODA-FK VELEŽ, 1995 -- 2016....... PL BIH
UKUPNO UTAKMICA...........32
POBJEDA VELEŽA.............13
POBJEDA SLOBODE ..........17
NERIJEŠENO...................2
GOL RAZLIKA..................41:34 U KORIST SLOBODE
........................................................................
UKUPNO PRVENSTVA JUGOSLAVIJE I PL BIH
UKUPNO UTAKMICA............80
POBJEDA VELEŽA...............35
POBJEDA SLOBODE.............28
NERIJEŠENO.....................17
GOL RAZLIKA...................107:83 U KORIST VELEŽA
Odigrali smo dvije sezone po jednu utakmicu ..Cocaine je napisao/la:Evo krleza statistiku yebem i tebe maloumnog bola zguzeni kroz istoriju žestoko![]()
nasa kurava bez navijaca
Vidi ovog tuzlaka. Kaze on ima statistiku 17-2-12. Sta brato odigrali jedne sezone jednu utakmicu![]()
Prva ekipa Fukara te noci na Tusnju:MortemHz je napisao/la:Fakat je lik maloumanCocaine je napisao/la:Yebo pleme maloumnosloboda72 je napisao/la:Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.Ovo govorim iz ličnog iskustva 1978 godine kad su pušteni svečano u rad.![]()
![]()
![]()
Ovo tebi guzenje par pobjeda viseCocaine je napisao/la:Evo krleza statistiku yebem i tebe maloumnog bola zguzeni kroz istoriju žestoko![]()
nasa kurava bez navijaca
Vidi ovog tuzlaka. Kaze on ima statistiku 17-2-12. Sta brato odigrali jedne sezone jednu utakmicu![]()
Jao pencilina i k....egzodus1946 je napisao/la:
Pencilin za tuzlake![]()
Krleza brato ja nađem i kristale s kavkaza kad ni se piju nego si mi retardiran sagovornik pa te izbjegavam samo ne mozes skontat da neko misli da si glup kada te ignoriseAgamemnon je napisao/la:Ovo tebi guzenje par pobjeda viseCocaine je napisao/la:Evo krleza statistiku yebem i tebe maloumnog bola zguzeni kroz istoriju žestoko![]()
nasa kurava bez navijaca
![]()
Pa ti si stvarno puko. .
Cuj evo ti statistika a ljudi postavili ti pojma nemas ni gdje da trazis a kamoli kakva je![]()
Haj vozdra trolu
Obrisi spermu sa lica prije spavanja. Zalijepit ce ti se faca za jastukAgamemnon je napisao/la:Strasno glup insan si ti![]()
Hajde odj...ebaus
Vidi se da imas iskustva sa tim.Cocaine je napisao/la:Obrisi spermu sa lica prije spavanja. Zalijepit ce ti se faca za jastukAgamemnon je napisao/la:Strasno glup insan si ti![]()
Hajde odj...ebaus![]()
![]()
Imam. Pa spermam te evo 2 godine. Vise nije iskustvo to je rutinaAgamemnon je napisao/la:Vidi se da imas iskustva sa tim.Cocaine je napisao/la:Obrisi spermu sa lica prije spavanja. Zalijepit ce ti se faca za jastukAgamemnon je napisao/la:Strasno glup insan si ti![]()
Hajde odj...ebaus![]()
![]()
Ali tvoja seksualna iskustva me ne zanimaju.
Ma brato jedna plavka iz Beca mi to prenijela. Kaze satra se svako jutro s toplom vodom dok odvoji supruga od krevetaAgamemnon je napisao/la:Lijepi ti se faca za jastuk i prenosis mi svoja iskustva.ne zanima me covjece.
Svoje perverzije zadrzi za sebe.
Vidis da si primitivac.Cocaine je napisao/la:Ma brato jedna plavka iz Beca mi to prenijela. Kaze satra se svako jutro s toplom vodom dok odvoji supruga od krevetaAgamemnon je napisao/la:Lijepi ti se faca za jastuk i prenosis mi svoja iskustva.ne zanima me covjece.
Svoje perverzije zadrzi za sebe.![]()
**** krleza **** haj sad na spavanjeAgamemnon je napisao/la:Vidis da si primitivac.Cocaine je napisao/la:Ma brato jedna plavka iz Beca mi to prenijela. Kaze satra se svako jutro s toplom vodom dok odvoji supruga od krevetaAgamemnon je napisao/la:Lijepi ti se faca za jastuk i prenosis mi svoja iskustva.ne zanima me covjece.
Svoje perverzije zadrzi za sebe.![]()
Ozbiljno?sloboda72 je napisao/la: PREKINUTO PRVENSTVO 1991/92
Trenutno korisnika/ca: Balorda, mosarajvosa83 i 19 gostiju.