Kakav fico, deder otvori fino usta, slabo ga flautasMocMahale444 je napisao/la:
Aldine dona nasa mala, sto bjezis od Fice

Kakav fico, deder otvori fino usta, slabo ga flautasMocMahale444 je napisao/la:
Fico Bahtic na Zeljinoj temi te kara, ja ovdje muflone plitki.Toliko sam te karo i tvoje acc da mislis da sam fredi kruger zdenko mala.amazon je napisao/la:Kakav fico, deder otvori fino usta, slabo ga flautasMocMahale444 je napisao/la:
Otvori usta do kraja, ovo sam ti samo pola gurao. Sad cu ti nabit cijeli da ti grkljan ispadne levatinoMocMahale444 je napisao/la:
Fico Bahtic na Zeljinoj temi te kara, ja ovdje muflone plitki.Toliko sam te karo i tvoje acc da mislis da sam fredi kruger zdenko mala.
Sisaj donna i nemoj se ometati
e tako, sad si fino otvorio, flautaj ga i sutiMocMahale444 je napisao/la:Ti si zensko imas pizdu, sta ces ti nehljebovicu maliu red stani za pusenje i suti. Kad ti prozovem broj onda samo kazi AAAAA
Donna tebe sam zguzio, eto te ko Hanka P imas usta. Nemoj govoriti ulje nego zejtinamazon je napisao/la:e tako, sad si fino otvorio, flautaj ga i sutiMocMahale444 je napisao/la:Ti si zensko imas pizdu, sta ces ti nehljebovicu maliu red stani za pusenje i suti. Kad ti prozovem broj onda samo kazi AAAAA
Tako ga flautaj, nisam te dzaba ucio da sad to radis savrseno, flautaj mi ga maloMocMahale444 je napisao/la:
Donna tebe sam zguzio, eto te ko Hanka P imas usta. Nemoj govoriti ulje nego zejtin
Dosta si ga flautao, sutra ces nastaviti.MocMahale444 je napisao/la:Papagaj koji se ponavljadonna pakuj kofere eto Fice da te pokupi.
Donna fukso hoces faksa, **** ti violina onu zenku jazavicaruamazon je napisao/la:Dosta si ga flautao, sutra ces nastaviti.MocMahale444 je napisao/la:Papagaj koji se ponavljadonna pakuj kofere eto Fice da te pokupi.
Preforsiro si me, previse si mi ga zubima flauto. Sutra ces vise usta otvoritiMocMahale444 je napisao/la:
Donna fukso hoces faksa, **** ti violina onu zenku jazavicaru
Jesi to sam skontao? ili ti je zena pomogla? **** i tebe i njuamazon je napisao/la:Preforsiro si me, previse si mi ga zubima flauto. Sutra ces vise usta otvoritiMocMahale444 je napisao/la:
Donna fukso hoces faksa, **** ti violina onu zenku jazavicaru
Pospan sam sad, sutra cu te nauciti nove tehnike da mi ga fino flautas, a ne ko vecerasMocMahale444 je napisao/la: Jesi to sam skontao? ili ti je zena pomogla? **** i tebe i njuuzmi faksa fukso i suti.
Piskara li po forumu, ili samo cita?TobeYarabi je napisao/la:Moja nova djevojka inace Tuzlanka, me je iskritikovala sto napadam kozare
napise ponekad koju pametnuThetraphak1921 je napisao/la:Piskara li po forumu, ili samo cita?TobeYarabi je napisao/la:Moja nova djevojka inace Tuzlanka, me je iskritikovala sto napadam kozare