Po ovakvom vremenu?NoName je napisao/la:Guzio maloprije, čim je utakmica završila.
SP - Grupa D
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa D
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Ma taj dan je bilo sunčanoVirtu4l je napisao/la:Po ovakvom vremenu?NoName je napisao/la:Guzio maloprije, čim je utakmica završila.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Definiši kraj utakmice, zadnjih sat vremena, ili?NoName je napisao/la:Ma taj dan je bilo sunčanoVirtu4l je napisao/la:Po ovakvom vremenu?NoName je napisao/la:Guzio maloprije, čim je utakmica završila.A i podosadna utakmica pa sam krenuo jedno 10 minuta ranije. Doduše, uspio sam pregledati kraj utakmice nakon što sam završio posao
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Dakle, krenuo sam 10 minuta prije kraja utakmice (krenuo od nuleVirtu4l je napisao/la:Definiši kraj utakmice, zadnjih sat vremena, ili?![]()
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Ххахахаха." сте " ".$ $ " се ? ',о ? $," " ? $ $ ? на & " " ? хрват.Хахахахахахаха.$ & $ ",јесте ?.& ? & ? & у " " ѕа " на & првенству,? " за ?.Онај & не " ѕа $,$ ' $ у ? & ".Онај & ",супер......Вазно је $ су $ &," $ " $.$.....
С ' У &
" $ $!!!
С ' У &
" $ $!!!
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!
Navijamo za Australiju, zar to do sad nisi skontao?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nijemci najavljuju Atake, od samog pocetka pritisnuti Gance ili Ganjan(c)e.
Jos nije sve poznato oko moguce formacije, pod upitnikom je igranje Badstubera, dok ce umijesto Klosea, igru vjerovatno zapoceti Cacau. Kontroverzni brazilski sudac je vec nekoliko puta dijelio pravdu njemackom timu, zadnji put u pobjedi Svaba protiv Sveda.
Jucerasnji trening je izgledao ovako:

Da, da, ragbi je bio u pitanju. Sta sve nece pasti na pamet Joachimu.
Jos nije sve poznato oko moguce formacije, pod upitnikom je igranje Badstubera, dok ce umijesto Klosea, igru vjerovatno zapoceti Cacau. Kontroverzni brazilski sudac je vec nekoliko puta dijelio pravdu njemackom timu, zadnji put u pobjedi Svaba protiv Sveda.
Jucerasnji trening je izgledao ovako:

Da, da, ragbi je bio u pitanju. Sta sve nece pasti na pamet Joachimu.
Vom Jäger zum Gejagten
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
S Jurgenom su igrali basket na treningu. Sjećam se da je Podolski pogađao poput Nowitzkog. Ima nešto u tom poljskom zraku. 
- Principatus
- Kontakt:
Nevjerovatno da nekome smeta sto neko ne navija za Srbiju, a u isto vrijeme sebi se uzima pravo da navija za koga zeli i to se stalno potvrdjuje. Licno navijam za Elf otkad navijam za Bosnu, jer je i to moja zemlja i ja sam dio nje, za Njemacku me vezu sigurno vise stvari nego mnoge ovdje sa Srbijom. Samo nekim kompleksasima ovdje to ocigledno smeta, jer bacaju sa rijecima oko sebe, koje sami najmanje razumiju, niti znaju dali te rijeci pasu na moju osobu. Bilo to "jugosvabe" ili kako god. I to penetrantno iz posta do posta spamaju time, jer im ocigledno smeta sto navijam za Njemacku i ne propuste da to svaki put podvucu. I sta sad? Sad bih trebao da placem zbog toga?
Vec kad smo kod te teme. U Njemackoj su novine (naprimjer seriozni Tagesspiegel) registrirale pojedine tesko nacionalisticki vezane izjave srpskih navijaca, pa i novina, sto je sveukupno ostavilo jedan negativni utisak. No kad se citaju komentari na to, Njemci pokusavaju da to razumiju na jedan dobrotvoran nacin iz tog pogleda, da se Srbija uvjek osjeca odjeljena i protiv ostatka svijeta, i da ta pobjeda mozda cak na duzu stazu i pozitivno moze doprinjeti ublazivanju tih kompleksa i razvijanju prema civilizaciji.
Da se vratimo na temu. Rugby se dakle vjezba, jos samo da ovaj sudija bude veci simpatizer rugbija nego onaj prosli.
Vec kad smo kod te teme. U Njemackoj su novine (naprimjer seriozni Tagesspiegel) registrirale pojedine tesko nacionalisticki vezane izjave srpskih navijaca, pa i novina, sto je sveukupno ostavilo jedan negativni utisak. No kad se citaju komentari na to, Njemci pokusavaju da to razumiju na jedan dobrotvoran nacin iz tog pogleda, da se Srbija uvjek osjeca odjeljena i protiv ostatka svijeta, i da ta pobjeda mozda cak na duzu stazu i pozitivno moze doprinjeti ublazivanju tih kompleksa i razvijanju prema civilizaciji.
Da se vratimo na temu. Rugby se dakle vjezba, jos samo da ovaj sudija bude veci simpatizer rugbija nego onaj prosli.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Ti si toliki Nijemac da ne silazis sa bosanskog foruma!
Ako si se toliko integrisao i ako je Njemacka tvoja zemlja,zasto onda nisi na njemackim forumima?
Ako si se toliko integrisao i ako je Njemacka tvoja zemlja,zasto onda nisi na njemackim forumima?
- Nail for Real
- Kontakt:
otkud znas da nijeNeprilagodjen je napisao/la:Ti si toliki Nijemac da ne silazis sa bosanskog foruma!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Principatus
- Kontakt:
Eto to je bas tipicni komentar takvih kompleksasa. Ja taman pokusavam da to objasnim, a covjek dodje i daje mi predivan primjer. Hvala. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ako mislis na mene, ja nemam nikakav kompleks i slicno, vjeruj ni ne zanima me ko za koga navija, vec sam samo logicki opovrgnuo tvrdnju ovog neprilagodjenog 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Principatus
- Kontakt:
Ma ne care, ne mislim na tebe, nego na tog prilagodjenog. 
Covjek vodi, kao mnogo nesposobnih, ad hominem argumentaciju i napad, umjesto da se koncentrise na argumente. Covjek je ovdje najaktivniji: Najaktivniji/a u temi: FK Borac - Banja Luka
To sve objasnjava, cudi me da ne bojkotira.
Covjek vodi, kao mnogo nesposobnih, ad hominem argumentaciju i napad, umjesto da se koncentrise na argumente. Covjek je ovdje najaktivniji: Najaktivniji/a u temi: FK Borac - Banja Luka
To sve objasnjava, cudi me da ne bojkotira.
Kaže jedan od naših najboljih igrača, Brett Emerton."I've done the calculations plenty of times. We've all talked about the different scenarios. It's still possible. Germany could beat Ghana by three or four and that means we can beat the Serbs by one or two. It's still mathematically possible and we'll give it our best shot. If we get the win, we can walk away with our heads held high."
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ROB22 je napisao/la:Ххахахаха." сте " ".$ $ " се ? ',о ? $," " ? $ $ ? на & " " ? хрват.Хахахахахахаха.$ & ?$ ",јесте ?.& ? & ? & у " " ѕа " на & првенству,? " за ?.Онај & не " ѕа $,$ ' $ у ? & ".Онај & ",супер......Вазно је $ су $ &," $ " $.$.....
С ' У &
" $ $!!!
Nije on kriv - kriv je Microsoft! 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ulaze Nemanja VIdić i Zdravko Kuzmanović u kafanu gde peva Saša Matić, i onako zagrljeni viknu - "Ajde onu našu!!!". A Matić počne : "A ja samo ruke podignem..."

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Ulaze Nemanja VIdić i Zdravko Kuzmanović u kafanu gde peva Saša Matić, i onako zagrljeni viknu - "Ajde onu našu!!!". A Matić počne : "A ja samo ruke podignem..."![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.