FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoplavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoplavi » 04 jun 2016, 10:56

Rekao vam je Admin sta je razlog i ne znam sto vise ne prekinete s tom pricom. Ivetic je navodno kontaktiran prije par dana. Tada nismo imali sefa pa ko zna hoce li biti sta od tog transfera.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 jun 2016, 10:57

:stop:
lizalo je napisao/la:
Raja ovdje pise jer ne zeli da dopusti da pojedinci kao sto si ti i tvoji istomisljenici minimiziraju sve dobre stvari koje je ova Uprava uradila za dobrobit naseg kluba.

Pisete samo ono sto vama odgovara i u svakom jajetu trezite dlaku.

Administraciji je dobro poznat razlog zbog cega je raja napustila ovaj nekada najposjeceniji i najakivniji podforum, a nije istina da je razlog tome bio stream na koji se pozivaju
Kao prvo nemoj mene stavljati u neke grupe, ne zanimaju me vase paranoje oko violine. Drugo, ovdje se nikad nije dopustalo da se iznese bilo kakva kritika, kao sto je slučaj tamo. Tamo možeš pisati ako pozitivno pises, pa bujrum tamo dokazuje sta god vam volja. Ovdje svi imaju pravo hvaliti i kritikovat, ali mi nećeš ti ni bilo drugi odredjivati kako cu ja razmišljati. To sto VI mislite da je ovo Sjeverna Koreja grdno ste se za.je.bali. Zašto ste otišli isto me ne zanima, a u vrh glave vas ima 15. A Željo ima hejbet navijača. Vas 15 se našlo da glumite mangupe i budete veći navijači od mene. To može ali sutra.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 jun 2016, 11:00

samoplavi je napisao/la:Rekao vam je Admin sta je razlog i ne znam sto vise ne prekinete s tom pricom. Ivetic je navodno kontaktiran prije par dana. Tada nismo imali sefa pa ko zna hoce li biti sta od tog transfera.
Ivetic je extra igrač. Otjerali ga iz Slobode ne zato sto nije dobro igrao, nego se zakačio.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 04 jun 2016, 11:07

amazon je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Rekao vam je Admin sta je razlog i ne znam sto vise ne prekinete s tom pricom. Ivetic je navodno kontaktiran prije par dana. Tada nismo imali sefa pa ko zna hoce li biti sta od tog transfera.
Ivetic je extra igrač. Otjerali ga iz Slobode ne zato sto nije dobro igrao, nego se zakačio.
Kazu Tuzlaci zbog naravi. Valjda se sa Husrefom nije mogao. Poznavajuci Husrefa nista cudno. Njegov dolazak bi znacio i odlazak Mailsona?

lizalo
Kontakt:

Post Postao/la lizalo » 04 jun 2016, 11:33

amazon je napisao/la::stop:
lizalo je napisao/la:
Raja ovdje pise jer ne zeli da dopusti da pojedinci kao sto si ti i tvoji istomisljenici minimiziraju sve dobre stvari koje je ova Uprava uradila za dobrobit naseg kluba.

Administraciji je dobro poznat razlog zbog cega je raja napustila ovaj nekada najposjeceniji i najakivniji podforum, a nije istina da je razlog tome bio stream na koji se pozivaju
Kao prvo nemoj mene stavljati u neke grupe, ne zanimaju me vase paranoje oko violine. Drugo, ovdje se nikad nije dopustalo da se iznese bilo kakva kritika, kao sto je slučaj tamo. Tamo možeš pisati ako pozitivno pises, pa bujrum tamo dokazuje sta god vam volja. Ovdje svi imaju pravo hvaliti i kritikovat, ali mi nećeš ti ni bilo drugi odredjivati kako cu ja razmišljati. To sto VI mislite da je ovo Sjeverna Koreja grdno ste se za.je.bali. Zašto ste otišli isto me ne zanima, a u vrh glave vas ima 15. A Željo ima hejbet navijača. Vas 15 se našlo da glumite mangupe i budete veći navijači od mene. To može ali sutra.

Za vas su sve prethodne uprave bile odlicne kao eto onesu donosile trofeje, svi smo mi priije 3 godine halalili trofeje i odrekli se istih zbog stabilizacije kluba, koji je u danasnje vrijeme zahvaljujuci sadasnjoj upravi postao samoodrziv i finansijski stabilan

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 jun 2016, 11:38

lizalo je napisao/la:
Koliko raje je ostalo ovdje da pise najbolje pokazuje to da vas ima samo nekoliko koji izmedju sebe vodite diskusije. Nikakve konkretne i kreativne polemike nema vec samo udarate kontru za rad Uprave. Kakvo ti je razmisljanje jasno pokazujes kada sam izmedju sebe diskutujes oko određenih desavanja u i oko kluba.

Za vas su sve prethodne uprave bile odlicne kao eto onesu donosile trofeje, svi smo mi priije 3 godine halalili trofeje i odrekli se istih zbog stabilizacije kluba, koji je u danasnje vrijeme zahvaljujuci sadasnjoj upravi postao samoodrziv i finansijski stabilan
Igrom slučaja udjem na taj forum gdje su kao "dobri" forumasi, tema u klincu. Djeca chataju, svršavaju na trebe igrača, prave cirkus, par iz uprave ponavlja jedno te isto da bice sve dobro. Tu priču ostavi nekom drugom. Sto ne napravite na tom forumu gdje ste sad kreativnu polemiku. Kako ce biti kad smijete samo pisati pozitivno, inače budete etiketirani. Ostavite nas kritičare, pitate, aldine da pišemo sami s sobom kako VI kazete. Ne vidim neki problem.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 04 jun 2016, 11:44

lizalo je napisao/la:
amazon je napisao/la::stop:
lizalo je napisao/la:

Ovo moze napisati samo covjek koji ne poznaje situaciju u klubu ili razmislja mozgom mase. Prije tri godine ni jedan navijac Zelje nije halalio trofeje. Fudbal je sport, a onanogo puta ispricana vszno je ucestvovati davno je umrla. Klub za koji navijsmo se zove Zeljo i to je nsjtrofejniji klub u drzavi te kao takav uvijek mora imati najvise ciljeve. Mi smo i dalje klub koji je u dugovima sa nista vise ili manje sponzora nego prije tri godine sa mnogo slabijim rezultatima. Niko ne treba negirati dobre odradjeni posao i ko to radi on je zloban. Isto tako ko aminuje uzimanje kamate, tjeranje Dogana, potrosnju velikog broja trenera i negira losu sportsku politiku i sramotan rezultat je covjek koji ne razmidlsljaa svojim mozgom.

theeagle
Kontakt:

Post Postao/la theeagle » 04 jun 2016, 11:47

Samo što se neki ovdje prave ludi, objasni im se ali oni dalje po svom

a amazon ohani malo neces nikog uvjeriti da je stanje u klubu katastrofalno

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 jun 2016, 11:50

Isto kao ste se ti trudiš da predstavis da je dobro a nećeš nikoga. Jednostavno je.

theeagle
Kontakt:

Post Postao/la theeagle » 04 jun 2016, 11:52

Ja se ne trudim toliko, jer sva normalna raja vidi kakvo je stanje.

lizalo
Kontakt:

Post Postao/la lizalo » 04 jun 2016, 11:52

Da ste nekada procitali zakon po osnovu kojeg se moze dodjeliti pozajmica određenih sredstava i kako i na koji nacin da sve to bude zakonski propraceno, nikada ne biste spominjali ovu kamatu koja je 100 % legalna i uredna. Dogana niko nije otjerao vec se je jednostavno stalo u kraj marifetlucima u omladinskom pogonu i zbog toga je i doticni otisao sto mu nije odgovaralo da sada sve uplate idu direktno na racun omladinske skole.

Kada kazes mi smo klub sa dugovima, jeste to je istina ali isto tako smo klub koji je finansijski stabilan, klub koji je vratio vecinu dugova i klub koji ima orocena sredstva namjenjena za isplatu duga prema Poreznoj upravi. Ta sredstva nisu dosla sama vec su dosla preko uredjenog sistema vodjenja i organizacije kluba i sa novim sponzorima.
Pogledajte samo jucerasnji izvjestaj za radove pa cete vidjeti da su i sponzori ucestvovali velikim dijelom u rekonstrukciji stadiona.
Pogledajte izvjestaj o utrosku sredstava pa cete vidjeti ko je finansirao krov na zapadnoj tribini, nove WC, te nabavku semafora. To su sve uradili novi sponzori koje je Klub doveo

lizalo
Kontakt:

Post Postao/la lizalo » 04 jun 2016, 11:55

Druze haj samo navedi dva primjera po kojima ti tvrdis da stanje u klubu nije dobro

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 jun 2016, 11:59

lizalo je napisao/la:

Druze haj samo navedi dva primjera po kojima ti tvrdis da stanje u klubu nije dobro
Samo plavi ti je gore naveo sta nije dobro, u dijelim mišljenje s njim. Ali ponovit cu 50 put jedno te isto. Najgora sezona u deceniju, nakon 6 god ostali bez evrope., 4 trenera zamijenjena u sezoni, gol razlika sramotna. Jesam slagao nešto ?

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 04 jun 2016, 12:00

lizalo je napisao/la:Da ste nekada procitali zakon po osnovu kojeg se moze dodjeliti pozajmica određenih sredstava i kako i na koji nacin da sve to bude zakonski propraceno, nikada ne biste spominjali ovu kamatu koja je 100 % legalna i uredna. Dogana niko nije otjerao vec se je jednostavno stalo u kraj marifetlucima u omladinskom pogonu i zbog toga je i doticni otisao sto mu nije odgovaralo da sada sve uplate idu direktno na racun omladinske skole.

Kada kazes mi smo klub sa dugovima, jeste to je istina ali isto tako smo klub koji je finansijski stabilan, klub koji je vratio vecinu dugova i klub koji ima orocena sredstva namjenjena za isplatu duga prema Poreznoj upravi. Ta sredstva nisu dosla sama vec su dosla preko uredjenog sistema vodjenja i organizacije kluba i sa novim sponzorima.
Pogledajte samo jucerasnji izvjestaj za radove pa cete vidjeti da su i sponzori ucestvovali velikim dijelom u rekonstrukciji stadiona.
Pogledajte izvjestaj o utrosku sredstava pa cete vidjeti ko je finansirao krov na zapadnoj tribini, nove WC, te nabavku semafora. To su sve uradili novi sponzori koje je Klub doveo
Iznosis neistine, lazes. Dogan je otjeran jer je mislio svojom glavom. Koliko nam nedostaje vec se moze vidjeti. Nikakvih orocenih sredstava za vracanje poreskog duga nema. Bilo je jednostavno izbjeci zakonski propisanu kamatu a da sve opet bude po zakonu, zbog cega mister sedam posto to nije uradio ne znam. Ja navijam za Zelju, pehari su mi vise od hrane i nista mi ih ne moze zamijeniti. Ako tebi moze prica o stabilizaciji kluba postujem.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 04 jun 2016, 12:17

..
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 04 jun 2016, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.

maha1
Kontakt:

Post Postao/la maha1 » 04 jun 2016, 12:22

E vako nikad nisam komentariso na ovoj temi ,a dovoljno je dugo pratim sigurno zadnje 2 god.nisam strane propustio.A ovo raje sto je ostalo na ovoj temi to je zalosno.Ljudi nemogu podnjet upravi znaci ama bas nikako klevetaju je na sve strane.Nekazem ja da ova uprava bajna ali nije ni ono sto vi pisete.I nismo mi tu zbog uprave mi smo tu zbog FK Zeljeznicara.Uprava treba da radi samo svoj poso ,a to sam siguran da rade kao nijedna uprava do sada.Rezultati ce doc u to sam siguran 100% Koja je to uprava prije ove uradila nesto povodom Grbavice nijedna bile su tu i titule sto im svaka cast za to i ne osporavam to.Ali gdje su pare isle to niko nezna nisu valjda samo igrace placali od para sto su dobijali od toliki titula izlazaka u eu takmicenja.Ne kazem da je i sad sve legalno ali bar je legalnije nego prije 100% Od mene dosta!!

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 04 jun 2016, 13:33

Transfer1312 je napisao/la:Ja znam da omladinski pogon nema finansija da napreduje. Sve pare su se usmjerile za prvi tim i stadion . Realno je da FKS otima te omladince dobrim stipendijskim ugovorima , u njih svaki igrac koji dodje u akademiju ima 150 KM mjesecno. Druga stvar imaju 3 , 4 skauta po cijeloj drzavi koji su placeni da rade to , jednostavno Omladinski pogon nema veze sa Doganom nego je finansiranje znacajno smanjeno. Ovih 7 kadeta su tek sad dobili stipendije kad su se pokazali . Jednostavno preskocili su nas u tom segmentu i zato zaostajemo u ovom trenutku...
Sad ces biti etiketiran kao pitar, los navijac ili Violinin placenik.

lizalo
Kontakt:

Post Postao/la lizalo » 04 jun 2016, 13:33

amazon je napisao/la:
lizalo je napisao/la:

Samo plavi ti je gore naveo sta nije dobro, u dijelim mišljenje s njim. Ali ponovit cu 50 put jedno te isto. Najgora sezona u deceniju, nakon 6 god ostali bez evrope., 4 trenera zamijenjena u sezoni, gol razlika sramotna. Jesam slagao nešto ?

A nigdje nisi naveo kako smo prodali dva igraca i zaradili skoro milion maraka, kako smo preko 500 000, ulozili u rekonstrukciju stadiona, kako su svi igraci i uposlenici placeni na vrijeme i da se svima uplacuju doprinosi. Nigdje nisi naveo da su dovedeni ekstra dobri igraci za nase usklove, da je povecan broj sponzora, i najbitniji segment VRAĆENA JE PUBLIKA NA STADION. Povecana je prodaja clanskih karti, sve je to uradila ova sadasnja Uprava i raja je to prepoznala i podrzava.

Kazes zamjenili smo 4 trenera sto nisi naveo da je jedan od tih trernera napravio ekstra rezultate sa nikakvim igrackim kadrom, i da nas je zbog Evrope doveo u dubiozu zbog koje nismo izborili ovogodisnje utakmice Europa lige.

Volio bih samo da mi kazete koji su to segmenti po vama po kojima vam ne odgovara sadasnja uprava i njihov rad. Sta biste to vi licno promjenili da ste na njihovom mjestu?

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 04 jun 2016, 13:49

Promijeniti sportsku politiku kluba. Ocigledno je sa mister sedam posto i Dejo kompleksas ne mogu se baviti tim poslom. Rezultat dovodjenja za tebe i mnoge strasnih igraca je neizborena Evropa. Igraci koji su prodani su rezultat rada Amara Osima i bivse Uprave i nije korektno nekom pripisivati necije druge zasluge. Publika je vracena na vidu euforije, utakmica nakon Celika ti je pokazatelj koliko je to sve varljivo. Mister sedam posto ukoliko zeli imati neogranicenu moc u klubu kakvu ima sada onda treba donijeti svoje novce, najmanje biti generalni sponzor. Iz istih stopa iz kluba otjerati Deju kompleksasa jer je svojim obracanjem na presu nasu Svetinju ostamotio na nevidjen nacin. Poboljsati rad u omladinskom pogonu jer nakon tjeranja Dogana stvari izmicu kontroli. Plusevi i naklon do poda za organizaciju kancelarije, projekat evropska Grbavica i djelimicno smanjenje dugova.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 04 jun 2016, 13:50

Transfer1312 je napisao/la:Ja znam da omladinski pogon nema finansija da napreduje. Sve pare su se usmjerile za prvi tim i stadion . Realno je da FKS otima te omladince dobrim stipendijskim ugovorima , u njih svaki igrac koji dodje u akademiju ima 150 KM mjesecno. Druga stvar imaju 3 , 4 skauta po cijeloj drzavi koji su placeni da rade to , jednostavno Omladinski pogon nema veze sa Doganom nego je finansiranje znacajno smanjeno. Ovih 7 kadeta su tek sad dobili stipendije kad su se pokazali . Jednostavno preskocili su nas u tom segmentu i zato zaostajemo u ovom trenutku...
Dobra je stvar da su Kostic i Lesnik dosta radili s omladincima i odlicni su u tom segmentu, i pomocnik ce pogotovo biti spona izmedju omladinskog pogona i prvog tima, tako da tu mozemo ocekivati neka unapredjenja. Bit ce bolje vremenom i s omladinskim pogonom, malo je tesko ici na sve strane, a postoji volja i planovi da se i taj segment poboljsa. :)
A komentare pojedinaca na ovom podforumu necu komentarisati. Jedno je nesto prigovoriti, imati zamjerku, a drugo je srat toliko da se zapitas ko su ustvari ti ljudi i koji im je cilj.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, Levin, Proximic i 37 gostiju.