Sta ima insiderurenato je napisao/la:prenosa nece biti dok tv kuca ne uplati iznos koji klub trazi.sudac utakmice frano jelic siroki brijeg kontrolor jakov tabak tomislavgrad

De napisi i ko ce pobjediti ziv i zdrav bio

Sta ima insiderurenato je napisao/la:prenosa nece biti dok tv kuca ne uplati iznos koji klub trazi.sudac utakmice frano jelic siroki brijeg kontrolor jakov tabak tomislavgrad
Jelic Frano...esprit24 je napisao/la:Sta ima insiderurenato je napisao/la:prenosa nece biti dok tv kuca ne uplati iznos koji klub trazi.sudac utakmice frano jelic siroki brijeg kontrolor jakov tabak tomislavgradljudi najavili prenos, ti kazes upitan, na zvanicnoj od saveza nema delegiranja, a ti znas i sudiju i kontrolora
De napisi i ko ce pobjediti ziv i zdrav bio
Evo da se i ja upisem, moj prvi post ovdje .... al pisko ti si kreten neviđeni!reddragon001 je napisao/la:ja sam vec bio pisao tom odzacanu nakon utakmice Brastvo - Metalleghe mislim da se nece zezati, a ti gore sto pises prenos ce biti da vam je da odmete, pa ne znate koliko nas dolazi, ako pobjedite korektno dobit cete aplauz ali ako budete otimali igrali prljavo bit ce 3 poluvreme zivota mi mog. U Capljinu niko normalan ne ide sami ekstremi pa sad gledajte kako cete pomoci svojoj braci...
jeste nama u sezoni 2003/2004.astra1922 je napisao/la:Hvala svima na podršci,bice sutra teško vjerujemo da je i igračima stalo da nas klub igra premijer ligi kao našim navijačima.velika je ovo utakmica i veliki je ulog.nadam se da će nas sreća poslužiti i da ćemo svi slaviti.
Liga 12 je tako blizu i veliki bi podvig bio da se vratimo nakon samo jedne sezone što nikad nikome nije uspjelo
da bit ce prenos na citytv http://citytvmostar.radiostream321.com/theeagle je napisao/la:Vidim večeras ima na citytv prenos, pa cu vidjet da streamam ako ima zainteresovanih