krmpotich je napisao/la:Šuška se da danas ide Žalgiris (-11.5) - Neptunas Klaipeda Tip 1
Danas Zalgiris zavrsava ovu bijedu od Neptunasa. Mišljenja sam da ce ih napuniti ko puricu
Edit: Neloša kvota na: Halmstad - Syrianska FC i to kečina. Gostiju fali bruka jedna a i sa njima su poprilično jadni...
Poslusao za Halmstadt, ide za sad mozda i ne bude hendikep, djeluje mi ko ona neka klasicna mrljava svedska tekma bez puno golova.
Uzeo sam -9.5 Zalgirisa, cisto protiv uroka, manja kvota ali nema veze.
EDIT: Bravo krmpotichu majstore, idu i ovi Uskasi razmahali se

Samo da hoce kako do poluvremena pomjerit se granice onda mozda zaklopiti jos odozgo ako ode na +22.5 ili nesto previsoko, zurno izvirujem hoce li se precijeniti sa visinom hendikepa da ih probam izlopatati.
Reda da i ja dam kakvih tipova, evo gledam za sutra kvota 2.2 stavite Dansku 1 i Japana 1. Danci oko 1.5 Japan 1.45 - 1.5. Znam da je tesko protiv svojih ali ljudi realno Japan je to organizovao sve platio, naravno da oni moraju uzeti, a i mi smo nekompletni, s druge strane Japan je vrlo disciplinovana repka bar duplo jaca od te iste Danske koju smo sretnom srecom dobili. (na penale). Hendikep nije nemoguc takodje.
Danci ce ici da dobiju Bugare valjda imaju toliko karaktera!
Za veceras interesantno sta sam primjetio kod Argentinaca je ovaj Deportivo Moron (A im imena braco mila

), kvote u padu vrlo vjerovatno kecina, a i over je isto mastan na 2.3 isto kvote u padu. Ne vjeruje se Argentincima apropo overa, ali ako igdje moze biti moze ovdje, vjerovatno ni jedni ni drugi nece puno kalkulisati a i nemaju neke za argentinske uslove extra jake odbrane.